therock Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Θελω να μεταφερω φωτογραφιες απο το PC στο Ιντερνετ και ψαχνω μερος αξιοπιστο που να μη διαγραφουν χαθουν κτλ. Πηγα σημερα να μπω στο google drive να της ανεβασω και επειδη ειχα να μπω κανα 5μηνο στον αλλο μου λογαριασμο ρωταγε security questions παροτι ειχα βαλει τον κωδικο. Οποτε δε θελω τετοια. Ουτε κατι αλλο που να κλεισει και ενδεχομενως να χαθουν ολα. Ουτε κατι που αμα δε κανεις συχνα logging (οπως σε ενα bookmarking service που ειχα) να σου διαγραψει το λογαριασμο. Κοινως θελω κατι που να πεταω μεσα φωτογραφιες και να ξενοιαζω Ας εχει βεβαια και ενα ωραιο interface και εργαλεια για ευκολη διαχειριση
letom Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Και Yandex Disk που δίνει δωρεάν 10GB και έχει ωραίο web interface και android app. http://disk.yandex.com/
therock Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Τα δοκιμαζω τωρα και τα 2. Το μεν box αργει παρα πολυ στο ανεβασμα, και ειδικα στις φωτογραφιες, που εμφανιζει τα περιεχομενα φακελου σαν list δεν με βοηθαει. Το yandex για αυτη τη δουλεια μου φανηκε προτιμοτερο, αλλα δεν εχει καποιες Management επιλογες που εχει το box ανα αρχειο, οπως επισημανση ως favorite και προσθηκη tags. Οποτε αν υπαρχουν και αλλες προτασεις για πιο πλατφορμες ολοκληρωμενες ειμαι ακομα ανοικτος να συνεχισω να δοκιμαζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα