tmgiorgio24 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) έχω αυτόν τον χώρο , https://s17.postimg.org/sd54pmyof/IMG_20160930_144559.jpgο οποίος έχει παντού επένδυση ξύλου,σκέφτομαι να τον περάσω ένα βερνίκι γιατί με τα χρόνια κ πίσω από έπιπλα που υπήρχαν παρουσιάζεται ξεθώριασμα (φαίνεται κ διπλά στην πόρτα)ξέρει κάνεις να μου πει ποια είναι η διαδικασία; ,θέλει πρώτα τρίψιμο ; αν ναι με τι; Η περνάω ένα βερνίκι από πάνω κ δεν έχει θέματα (εννοώ να ξεφλουδίσει με τα χρονιά )είχε περαστεί βερνίκι μάλλον πριν από 20+ χρονιάτι βερνίκια υπάρχουν ;άμα σκουραίνει κ παραααα πολύ λίγο δεν πειράζειάμα ξέρει κάνει ας πει την διαδικασία κ ασ πρότεινε καμία καλή μάρκα κ κάνα καλό προϊόν γιατί εγώ δεν έχω χαμπάριτο βάψιμο θα το κάνω εγώ ο ίδιος ,είναι δύσκολη η διαδικασία Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2016 από tmgiorgio24
NikosKallithea Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2016 Ανέβασε εδώ ότι είναι στο λινκ γιατί πρέπει να είσαι μέλος για να το δεις
astrosunnefo Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2016 Καλύτερα ν' απευθυνθείς σε κάποιον που ξέρει, καθώς έχει σημασία η ποιότητα κι η κατάσταση του ξύλου, τι υλικά κι εργαλεία θα χρησιμοποιήσεις, η προεργασία και ούτω καθεξής. Πάντως, γενικά, η γενική ιδέα σε τέτοιες περιπτώσεις είναι το καθάρισμα της επιφάνειας με γυαλόχαρτο (χρησιμοποιούμε πιο χοντρό στην αρχή, ενώ το πιο μαλακό στο τέλος για φινίρισμα). Η επιφάνεια θα πρέπει να είναι καθαρή και λεία. Στη συνέχεια αξιολογούμε το αποτέλεσμα και κρίνουμε αν θα χρειαστεί στόκος - αστάρι, κι έπειτα έρχεται το βάψιμο. Αλλά, όπως προείπα, καλό είναι να το συζητήσεις μ' έναν σχετικότερο.
andreapaog328 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 ξεθάβω. θέλω να βαψω ενα υπόγειο 80τμ + ταβάνι, σύνολο 300 τετραγωνικά όλο γυψοσανίδα. θα περαστεί αστάρι + 2 χέρια χρώμα. το αστάρι πρέπει ναναι ειδικό για γυψοσανίδα ή είναι το ίδιο με το κανονικο του σοβα? γενικά τι να προσέξω για να βγεί ενα ικανοποιητικό αποτέλεσμα? πρώτα ταβάνι και μετά περιμετρικά? με το ρολό κάθετα ή διαγώνια και μετα παλι κάθετα? εκτός απο ρολα πινέλα σκάφη υπάρχει κανα άλλο ματζαφλάρι που θα με βολέψει για τίποτα άλλο και μου ξεφεύγει?
Diskimpex Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Δημοσ. 20 Μαΐου 2017 Αν ρωτησεις επαγγελματια ,θα κρινεις τι χρειαζεται
stelios18120 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Αν κάνεις όλα αυτά τα τμ μόνος σου με αστέρι και 2 χέρια χρώμα πες μου να καλέσω και τα ρεκόρ Γκίνες να σε βάλουμε
NikosKallithea Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Μια χαρά μπορείς και μόνος σου και ας είναι 300 τετραγωνικά, βάψιμο είναι δεν είναι και καμια επιστήμη.
andreapaog328 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 δε το βιαζομαι έτσι και αλλιώς. και 1 δωμάτιο τη μέρα να κανω δε με πειράζει. απ το να δωσω ενα 400αρι+
stelios18120 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 αα οκ αν το πας ετσι στο χαλαρο και δεν βιαζεσαι,το κανεις μονο σου εννοείται.
navigator0 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Αστέρι νομίζω κάνει το ίδιο του σοβα, αν και λογικά θα γράφει και στην συσκευασία του ή ρωτάς και στο κατάστημα που θα το αγοράσεις. Τώρα για τη σειρά, πρώτα το ταβάνι και μέτα τα υπόλοιπα. Από υλικά χαρτοταινιες, πινελιά, ρόλο, διαφάνεια, χαρτόνι για το δάπεδο, πανί καθαρισμού για ωρα ανάγκης.. Προσθέτω και στο στοκο για καμιά τρύπα ή φθορά Επεξ/σία 21 Μαΐου 2017 από navigator0
Diskimpex Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Δημοσ. 21 Μαΐου 2017 Και σπατουλα για ξυσιμο. Kαι ναιλον για τα ξυλα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα