Ελλεν Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Καλημέρα σε όλους! Έψαξα στο φόρουμ και τουλάχιστον με τις λέξεις κλειδιά που έβαλα, δεν βρήκα παρόμοιο θέμα (αν υπάρχει παρακαλώ ας μου δώσετε λινκ αν είναι εύκολο).Για να μην λέω πολλά, έχω μια απορία σχετικά με σελίδες όπως η comgetaway και η shipville. Κάνουμε λογαριασμό, μας δίνουν διεύθυνση εξωτερικού για να αγοράζουμε πράγματα σαν να είμαστε εκεί και στην πορεία σε σύντομο χρονικό διάστημα τα στέλνουν σε εμάς.Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μεγάλη ιδέα για τέτοιου είδους ιστοσελίδες και θα ήθελα τα φώτα σας ώστε να καταλήξω ποια θα ήταν η καλύτερη και πιο έμπιστη για τις αγορές μου (μη φανταστείτε τίποτα ιδιαίτερο διάφορα μικροδωράκια ρούχα,αξεσουάρ,ηλεκτρονικά κλπ.Όποιος ξέρει παρακαλώ ας μου δώσει τα φώτα του θα σώσει πολλά από τα λεφτά μου για έξοδα γενεθλίων και γιορτών Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Hapatingo Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2016 Από Αμερική θέλει προσοχή με πια εταιρία επιλέγουν για να σου προωθήσουν τα πακέτα. Εάν είναι ιδιωτική πχ DHL θα πληρώσεις και επιπλέων έξοδα τελωνίου.
okeanos111 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Επειδη δεν βλέπω καποιος να σου απανταει, θα ηθελα ετσι απλα απο περιεργεια να ρωτησω, γιατι δεν διαλεγεις απο σαιτ που στελνουν Ελλαδα; Σιγουρα κ θα καθυστερησουν με αυτο τον τροπο να σου σταλουν, κ θα πληρωσεις σιγουρα καποιο ποσο χρηματων παραπανω απο οσα ισως κερδισεις με την αγορα σου απο αλλα σαιτ που δεν στελνουν Ελλαδα. Για μικροδωρακια διαλεξε κινεζικα σοβαρα σαιτ που στελνουν σχεδον ολα Ελλαδα . ΓΙα ρουχαλακια απο sportsdirect.co.uk , κ απο παρα πολλα ελληνικα σαιτ και αλλα που αν κ εχουν εδρα εξωτερικο ειναι κ στα Ελληνικα γραμμενα τα σαιτς τους. http://www.greek-sites.gr/tags/istoselides-royxa Φυσικα πολυ καλα κ πολλα μπορεις να βρεις κατα πρωτον amazon.co.uk πολυ σοβαρο κ χωρις προβλημα επιστροφης σε περιπτωση που δεν σου ταιριαξουν κ βεβαια το ebay.co.uk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα