Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας , μπορείτε να μου προτείνετε μια τηλεόραση 43 ιντσών για games+για movies. Full hd. Ποσό 600 ευρώ 

http://www.skroutz.gr/s/6684845/Sony-KDL-43W805C.html

Αυτή είναι καλή ?? Έχω διαβάσει ότι έχει πολύ καλή ανάλυση εικόνας + πολύ χαμηλό input lag ισχύει??

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Μια κλασσικη Full HD ελαφρως υπερκοστολογημενη. Εχει καλα μαυρα, 100 αρι πανελ VA και αρκετα χαμηλο input lag (για τα games).

Τωρα να σου ανεβασω καρτελες με χρωματικα τριγωνα κτλ νομιζω ειναι λιγο υπερβολη.

Πλατφορμα smart android η οποια εχει βελτιστοποιηθει για χρηση σε TV περιβάλλον. Εχει το θετικο της πληθωρας των εφαρμογων αλλα καπως αργη και οχι τοσο σταθερη. Δουλεια ομως γινεται.

Καλη ποιοτητα κατασκευης και λιτο αλλα ωραιο design. Σε περιπτωση αναρτησης στο τοιχο ειναι λιγο μπελας.

Βεβαια αν ψαξεις στο forum η γενικως στο διαδικτυο εχουν γραφτει απειρες αραδες για αυτην. Οπως και πολλες αλλες. Εγω σου παραθετω προσωπικες εμπειριες απο το εγκαταστατικο καθως εχω τοποθετήσει πολλες.

• Like 1
Δημοσ.

Αν σου αρεσει ναι ειναι μια πολυ καλη επιλογη. Σε αυτα τα λεφτα βρισκεις και μεγαλύτερες βεβαια και 4Κ.

Παντως για gaming η συγκεριμενη ειναι δυνατη επιλογη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...