koulouri Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εχω ενα s4 και δεν υπαρχει λογος να το αλλαξωεκτος του οτι εσπασε η οθονη και ραγισε και το τσαμακι της καμερας..στα λεφτα ειμαι ταβανι ηδη..Το παιρνω χωρις ΦΠΑ γι αυτο και η ΤΙΜΗ..Υπαρχει αλλο με τοσο καλη καμερα σε αυτη τη τιμη;;Η καμερα με νοιαζει περισσοτερο απ ολα!Οι λογοι που διαλεγω το s7 ειναικαμεραamoled οθονηποιοτητα συσκευης
tsortis2929 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 αν είσαι σίγουρος ότι δεν είναι κανένας κλώνος να το πάρεις με κλειστά μάτια
liverpoolman Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Σε αυτη την τιμη κατι βρωμαει ...ψαξτο
johnyboy Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 το g5 έχει καλύτερη κάμερα αλλά είναι που είναι lg...
@topos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Σε αυτη την τιμη κατι βρωμαει ...ψαξτο Μα τι βρωμαει?~500 ευρω αρχικη -24& φπα τοσο βγαινει. Να το παρεις, αν και για αυτα που ζητας θα μπορουσες να πας κ στο s6 που θα σου βγει ~100 ευρω λιγοτερα. 1
koulouri Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μα τι βρωμαει?~500 ευρω αρχικη -24& φπα τοσο βγαινει. Να το παρεις, αν και για αυτα που ζητας θα μπορουσες να πας κ στο s6 που θα σου βγει ~100 ευρω λιγοτερα. Έχει κατάστημα και είναι πιο συγγενής από τους συγγενείς.. Απλά θα μου το δώσει χωρίς ΦΠΑ.. Έχει απ όλα τα κινητά.. Το μόνο που με προβληματιζει είναι πως θα βγει πιο γρήγορα το s8 λόγω των ελαττωματικων note7, οπότε μην το πάρω και πέσει αλλά 100 ευρω σε 2 μήνες
@topos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Έχει κατάστημα και είναι πιο συγγενής από τους συγγενείς.. Απλά θα μου το δώσει χωρίς ΦΠΑ.. Έχει απ όλα τα κινητά.. Το μόνο που με προβληματιζει είναι πως θα βγει πιο γρήγορα το s8 λόγω των ελαττωματικων note7, οπότε μην το πάρω και πέσει αλλά 100 ευρω σε 2 μήνες Σε αυτη την τιμη δεν σε απασχολει εαν πεσει δεν πεσει. Εαν χρειαζεσαι κινητο το παιρνεις, εαν οχι περιμενε.
petran91 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Έχει κατάστημα και είναι πιο συγγενής από τους συγγενείς.. Απλά θα μου το δώσει χωρίς ΦΠΑ.. Έχει απ όλα τα κινητά.. Το μόνο που με προβληματιζει είναι πως θα βγει πιο γρήγορα το s8 λόγω των ελαττωματικων note7, οπότε μην το πάρω και πέσει αλλά 100 ευρω σε 2 μήνες Ακόμα και αν πέσει 100€ σε 2 μήνες (που δεν νομίζω, άντε να πέσει ένα 50αρικο μέχρι τα Χριστούγεννα), πάρτο τώρα. Για να έχεις το S4, τα κινητά σου τα κρατάς πάνω από 2 χρόνια οπότε και 100€ που λέει ο λόγος να πέσει σε 2 μήνες, σε βάθος χρόνου τα 100€ δεν έχουν τόση αξία. Δεν ξέρω αν το διατυπώνω σωστά αυτό που σκέφτομαι βέβαια. Αν πχ ήσουν άνθρωπος που άλλαζε το κινητό του κάθε 10 μήνες, ναι τα 100€ θα είχαν αντίκτυπο στην μεταπωλητική αξία του κινητού και θα είχε νόημα να περιμένεις μήπως πέσει κι άλλο η τιμή. 1
kostasSTi Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Έχει κατάστημα και είναι πιο συγγενής από τους συγγενείς.. Απλά θα μου το δώσει χωρίς ΦΠΑ.. Έχει απ όλα τα κινητά.. Το μόνο που με προβληματιζει είναι πως θα βγει πιο γρήγορα το s8 λόγω των ελαττωματικων note7, οπότε μην το πάρω και πέσει αλλά 100 ευρω σε 2 μήνες Κατ'αρχήν έχεις το S4, το οποίο δε θα άλλαζες αν δεν είχε πρόβλημα. Αν πέσει 100 ευρώ, πολύ δύσκολο, άσε που δε νομίζω να έρθει το S8 πριν το Φεβρουάριο...
koulouri Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Έχει πέσει εδώ και μια βδομάδα και έχει γίνει γίνει θριψαλα η οθόνη.. Σκαλωνει το δάχτυλο μου.. Αν δεν είχε πάθει κάτι δε θα το άλλαζα γιατί δεν έχει και πολλά να ζηλέψει από τα κινητά 3,5 χρόνια μετά.. Έχει πέσει εδώ και μια βδομάδα και έχει γίνει γίνει θριψαλα η οθόνη.. Σκαλωνει το δάχτυλο μου.. Αν δεν είχε πάθει κάτι δε θα το άλλαζα γιατί δεν έχει και πολλά να ζηλέψει από τα κινητά 3,5 χρόνια μετά..
stelios18120 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Τσιμπα Το χωρίς 2 σκέψη Πολύ καλή τιμή για ένα σούπερ κινητό 1
vchristod84 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Έχει κατάστημα και είναι πιο συγγενής από τους συγγενείς.. Απλά θα μου το δώσει χωρίς ΦΠΑ.. Έχει απ όλα τα κινητά.. Το μόνο που με προβληματιζει είναι πως θα βγει πιο γρήγορα το s8 λόγω των ελαττωματικων note7, οπότε μην το πάρω και πέσει αλλά 100 ευρω σε 2 μήνες Αν δεν είσαι μανιακός όπως εμείς να αλλάζει κινητό κάθε μήνα, παρ'το.... χθες!!! Αλλιώς παρ'το τώρα και πούλα το όταν βγει το s8!
warewolf Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δεν βρωμαει κατι στην τιμη, απλα ειναι χωρις φπα οπως αναφερθηκε. Και ο κουμπαρος μου θα παρει το s7 edge στα 290 απο γερμανια. Εκτος του φπα που δεν θα πληρωσει λογω τιμολογιου, ενας φιλος του ειναι κολλητος ενος καταστηματος στη Γερμανια που πουλαει χονδρικη. Λογω φιλιας ομως, θα του δωσει ενα τεμαχιο σε χονδρικη, οποτε η τελικη τιμη που προκυπτει οπως του ειπε ειναι στα 290. Πριν 2 χρονια ειχε παρει με τον ιδιο τροπο το note 3 με 300. Επειδη δεν εχουν ολοι καποιο κονε που να μπορει να τους δωσει χονδρικη, τουλαχιστον εχετε στα υπ'οψιν καποιο γνωστο που μπορει να κοψει τιμολογιο αν δεν μπορειτε εσεις, ωστε να εχετε κερδος το φπα. Ξερω αρκετους που κανουν αγορες στην Ελλαδα, χρησιμοποιουν αυτη τη μεθοδο και κερδιζουν τη διαφορα του φπα. 2
ziaba Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Έχει κατάστημα και είναι πιο συγγενής από τους συγγενείς.. Απλά θα μου το δώσει χωρίς ΦΠΑ.. Έχει απ όλα τα κινητά.. Το μόνο που με προβληματιζει είναι πως θα βγει πιο γρήγορα το s8 λόγω των ελαττωματικων note7, οπότε μην το πάρω και πέσει αλλά 100 ευρω σε 2 μήνες αν ήταν έτσι όλοι μας χωρίς ΦΠΑ τα πάντα θα αγοράζαμε μέσω γνωστών και πως θα το δικαιολογήσει στην εφορία και στην εταιρία για εγγύησή κτλ?
koulouri Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 αν ήταν έτσι όλοι μας χωρίς ΦΠΑ τα πάντα θα αγοράζαμε μέσω γνωστών και πως θα το δικαιολογήσει στην εφορία και στην εταιρία για εγγύησή κτλ? Δηλαδη πιστευεις οτι μαζευτηκαμε 3-4 ατομα και καναμε ενα ποστ για να κοροιδεψουμε αλλα 5-6 ατομα... ενα καταστημα, μια εταιρια παιρνει για το προσωπικο της καποια κινητα..τα οποια τα βαζει στα εξοδα και γλυτωνει το ΦΠΑ.. ( αφου ειναι εξοδα της εταιριας ) ε οπως αγοραζει για το προσωπικο θεωρητικα αγοραζει και για καποιους αλλους.. αν απασχολεις 50 ατομα και παρεις 10 κινητα δεν υπαρχει προβλημα.. Αν εχεις 10 ατομα και αγορασεις 50 κινητα κινεις υποψιες! αν γινει ελεγχος ή σε παιρνει τηλ και του το πας να το δειξει στον ελεγχο ή λες οτι στο εκλεψαν! ναι ειναι τοσο απλο! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα