fireflyinaforest Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Ειχα κανει μια αγορα απο το ιντερνετ και οταν επεστρεψα το προϊον , το διαδικτυακο καταστημα μου ζητησε το iban μου και το ονοματεπωνυμο μου για να βαλει τα χρηματα της επιστροφης. Εγω εδωσα το iban για να μου βαλει πισω τα χρηματα μου . Υπαρχει περιπτωση να εχει προσβαση αυτο το ατομο στον τραπεζικό μου λογαριασμο και να μου "τραβαει " λεφτα τωρα που ξερει το iban και τα στοιχεία μου? (διευθυνση , ονοματεπωνυμο) Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2016 από fireflyinaforest
zio10 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μη φοβάσαι, τίποτα δεν γίνεται. Πρέπει να το δώσεις για να μπούνε τα λεφτά. 1
thanospetr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Φυσικά και όχι.Εξάλλου πολλά eshops έχουν δημόσια τα iban τους και τις επωνυμίες τους 1
saxos55 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εγώ δίνω το iban μου τρεις φορές το χρόνο. Έχω βγάλει και καρτούλα. Καλό είναι να το δίνουμε όλοι. 2
Razor_7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Σωστός, έτσι είναι, πρώτα το δίνεις και μετά ρωτάς. Απορώ με μερικούς ώρες-ώρες.
fireflyinaforest Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εγώ δίνω το iban μου τρεις φορές το χρόνο. Έχω βγάλει και καρτούλα. Καλό είναι να το δίνουμε όλοι. Προς τι η ειρωνεία? Αν δεν εχεις να απαντησεις κατι εποικοδομητικο , δεν εχει νοημα.
opcorsa Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 το μονο που μπορεις να παθεις ειναι να σου βαλουν λεφτα οχι να παρουν παντως πολυ κουραστικο γιατι εχει πολλα νουμερα , μηδενικα κλπ.. ασε κατι swift code και κατι BIC ΠΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ
panos2171 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δεν είναι κάτι απόρρητο το ΙΒΑΝ οπότε δεν έχεις να φοβάσαι κάτι.
Razor_7 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Εγώ δίνω το iban μου τρεις φορές το χρόνο. Έχω βγάλει και καρτούλα. Καλό είναι να το δίνουμε όλοι. Αυτά καλό είναι να λέγονται. Εγώ πέρυσι το έδωκα ίσα με μια ντουζίνα φορές. Όλα καλά μέχρι στιγμής.
kfyros Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2016 ΟΧΙ ΠΟΤΕ! ΔΩΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ! ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙΣΗΣ! ΟΤΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΧΕΤΕ, ΣΕ ΕΜΕΝΑ. 4
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 ^ αυτό ήταν η πιο κατάλληλη απάντηση για τον τύπο που ρώτησε αρχικά. Για να καταλάβει.. γιατί προφανώς απέχει χιλιόμετρα απ' τα τραπεζικά. Κατάλληλη ειρωνία, όντως και εγώ το δικό μου θα ήθελα να δώσει.
YourTrueLegend Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 γιατί προφανώς απέχει χιλιόμετρα απ' τα τραπεζικά.Οπως συνεβαινε και σε εσενα καποτε, μεχρι που ρωτησες κι εμαθες. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα