Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχεδόν ανάπαντεχα μόλις γίναμε greenlit! Ευχαριστούμε και πάλι για την υποστήριξη :)

Τώρα τα κεφάλια μέσα και πίσω στο γράψιμο κώδικα.

Για την ιστορία στην παρακάτω εικόνα φαίνονται τα στατιστικά του subcube στο greenlight:

stats.png

• Like 8
Δημοσ.

Συγχαρητήρια! Περί ορέξεως ουδείς λόγος βέβαια, αλλά ειλικρινά απορώ γιατί να ψηφίσει κανείς "όχι", εκτός φυσικά κι αν πρόκειται για εξόφθαλμη αρπαχτή, προχειροδουλειά ή απάτη, κάτι που σίγουρα δεν ισχύει για αυτό που είδα στο βιντεάκι σου. Τι να πει κανείς...

Αναμένουμε νεότερα!

• Like 2
  • 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

capsule_616x353.jpg.da855a23b334cd248a2912a7dffc8d25.jpg

Νεκρανάσταση μετά απο τρία χρόνια

Μετά από 3 χρόνια, όπου ο κόσμος έχει αλλάξει, ο Μητσοτάκης ανέλαβε πρωθυπουργός, παντρεύτηκα και άλλα πολλά το subcube βγήκε στο steam. H αλήθεια είναι ότι δεν θα πρεπε να πάρει τόσο καιρό, αλλά το να κάνεις develop ένα video game ακόμα και της έκτασης του subcube στον ελεύθερο χρόνο μετά την δουλειά δεν είναι εύκολο πράγμα. 

Το subcube έχει 123 puzzles και infinite mode και είμαι σίγουρος ότι θα ζορίσει και τους πιο δυνατούς λύτες. Εαν θέλετε να δοκιμάσετε την χωρική αντίληψη και φαντασία σας μπορείτε να το αγοράσετε στην εκπληκτική τιμή των 2.39 ευρώ.

Ότι άλλο θέλετε ρωτάτε. Video και screenshots στο λινκ από κάτω.

https://store.steampowered.com/app/873830/Subcube/

• Like 10
Δημοσ.

Αγοράστηκε και κατεβαίνει. Έβαλα υποθήκη το σπίτι, αλλά τι να κάνεις, είπαμε να στηρίξουμε την προσπάθεια 😁

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστούμε για την προτίμηση σας. Είναι τιμή μας να έχουμε τέτοιο πελάτη, καθώς είμαστε fan της ektelion video production

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ενδιαφέρον φαίνεται. Το τσίμπισα. Όταν θα βρω χρόνο θα το παίξω και θα σου αφήσω κριτική.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι γενικότερα με το game development.

• Like 1
Δημοσ.

Καλή επιτυχία. 

Μια παρατήρηση μόνο. Στο Steam page του παιχνιδιού εκεί που λες "No inner purchases", νομίζω θα ήταν πιο ξεκάθαρο το "No in-game purchases".

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, antbyron είπε

Ενδιαφέρον φαίνεται. Το τσίμπισα. Όταν θα βρω χρόνο θα το παίξω και θα σου αφήσω κριτική.

Καλή επιτυχία σου εύχομαι γενικότερα με το game development.

Ευχαριστώ, όσον αφορά επιτυχία στο game development... νομίζω πιο εύκολο είναι να κερδίσω το Greece Next Top Model :P. Όταν μπορέσω θα σας πώ και μερικά ενδιαφέροντα πράγματα για το τι συμβαίνει στο steam από την πλευρά του indie game developer.

6 ώρες πριν, Merdock είπε

Καλή επιτυχία. 

Μια παρατήρηση μόνο. Στο Steam page του παιχνιδιού εκεί που λες "No inner purchases", νομίζω θα ήταν πιο ξεκάθαρο το "No in-game purchases".

Νομίζεις ορθά. Το διoρθώνω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...