skiabox Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ξέχασα (κλασικά) να πληρώσω domain μέχρι που είδα το 'μαύρο' ξαφνικά. Μπαίνω καπάκι στον domain provider (είναι άλλος από τον host provider) και κάνω renew now. Επικοινώνησα και με τον host provider και φαίνεται (από proxy για παράδειγμα) ότι είμαι ο μόνος που δεν βλέπει το blog μου. Καμιά ιδέα για το τι συμβαίνει παιδιά; Το blog είναι στην υπογραφή μου.
Lifehacker Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Πάρε τηλ ή στείλε μήνυμα στην εταιρεία που φιλοξενείς το blog σου να ξεμπλοκαρουν την ip σου από το firewall τους..
skiabox Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μάλλον είναι θέμα 24h TTL. Εσύ το βλέπεις το blog φίλε μου;
skiabox Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μια χαρα το βλεπω εγώ. Είναι θέμα isp δηλαδή; Είμαι cyta εγώ. Πάρε τηλ ή στείλε μήνυμα στην εταιρεία που φιλοξενείς το blog σου να ξεμπλοκαρουν την ip σου από το firewall τους.. Άλλαξα και ip οπότε δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Άλλωστε το τσέκαραν χθες το θέμα firewall από τη μεριά τους (hosting company).
skiabox Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Ένας φίλος που έχει forthnet δεν το βλέπει ούτε αυτός μου είπε. Εγώ για να το δώ αναγκάστηκα να τρέξω ένα vpn application for mac. Πιστεύω ότι θέλει 24 ώρες minimum το dns propagation. Από proxy υπηρεσίες τι προτείνετε παιδιά;
skiabox Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Τελικά το vpn του opera είναι ότι αξιόπιστο και γρήγορο έχω δει. Οπότε πάμε με opera για 24 ώρες και μετά βλέπουμε!
skiabox Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Και ναι το dns propagation τελείωσε!!!! Εχω πλέον access στο blog μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα