Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΌΟοοοοοοοοχχχχχιιιιιιι, φιλαράκι, δεν θα ξεγλιστρίσεις έτσι απλά.

Πές μου ποια είναι η -F που θα αντισταθεί στην F των κινητήρων.

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ φιλαράκι, δεν θα σου δείξω ποτέ μιά δύναμη που εσύ λες οτι  υπάρχει ενώ εγώ είμαι σαφέστατος σε αυτά που λέω!!!Η δικιά μου εξήγηση είναι ίδια εδώ και 40 σελίδες. Διάβασε την με το καφεδάκι σου, και αν δεις πουθενά οτι αναφέρω δύναμη που συγκρατεί το αεροπλάνο το ξανασυζητάμε ;)

• Απαντ. 730
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΧΙ φιλαράκι, δεν θα σου δείξω ποτέ μιά δύναμη που εσύ λες οτι  υπάρχει ενώ εγώ είμαι σαφέστατος σε αυτά που λέω!!!Η δικιά μου εξήγηση είναι ίδια εδώ και 40 σελίδες. Διάβασε την με το καφεδάκι σου, και αν δεις πουθενά οτι αναφέρω δύναμη που συγκρατεί το αεροπλάνο το ξανασυζητάμε ;)

Δλδ αποφεύγεις να αναφέρεις ότι υπάρχει -F δύναμη?

Πάς καλά?

Αν δεν υπάρχει -F δύναμη, τι ακριβώς αντιστέκεται στην F δύναμη των κινητήρων?

Αφού και εσύ λες ότι δεν υπάρχει -F, το αεροπλάνο θα κινηθεί επιταχυνόμενο.

Μόνο ΑΝ βρεις μια -F, θα έχει οποιαδήποτε αξία σε ότι έχεις γράψει εδώ και 40 σελίδες.

ΟΚ, εσύ είσαι ανεπαρκής.

Κάποιος άλλος?

• Like 2
Δημοσ.

Δλδ αποφεύγεις να αναφέρεις ότι υπάρχει -F δύναμη?

Πάς καλά?

Αν δεν υπάρχει -F δύναμη, τι ακριβώς αντιστέκεται στην F δύναμη των κινητήρων?

Αφού και εσύ λες ότι δεν υπάρχει -F, το αεροπλάνο θα κινηθεί επιταχυνόμενο.

Μόνο ΑΝ βρεις μια -F, θα έχει οποιαδήποτε αξία σε ότι έχεις γράψει εδώ και 40 σελίδες.

ΟΚ, εσύ είσαι ανεπαρκής.

Κάποιος άλλος?

Αυτά τα λες εσύ...

Εγώ λέω οτι απο την στιγμή που ο διάδρομος έχει ίδια ταχύτητα σε μέτρο και αντίθετης φοράς απο τις ρόδες ( μην ξαναγυρίσουμε στο ζήτημα αν οι ρόδες έχουν την ίδια ταχύτητα με το αεροπλάνο θεωρώ οτι το λύσαμε αλλιώς το αεροπλάνο είναι σαν τον Michael Jackson στο moonwalker) το αεροπλάνο σε έναν εξωτερικό παρατηρητή στο έδαφος θα φαίνεται ακίνητο.

Θα σπρώχνουν οι κινητήρες (F=-Δm/Δτ, αμφιβάλλω αν το έχεις καταλάβει τι σημαίνει αυτό) θα αυξάνει ταχύτητα, αλλά ταυτόχρονα (αφου το προβλημα λεει οτι ματσαρει ο ιμαντας τις ταχύτητες, αρα παντα υπαρχει και επαφη ιμαντα - ροδας αεροπλανου) θα αυξάνει και την ταχύτητά του ο ιμάντας.Αρα το αεροπλάνο θα φαίνεται στάσιμο οπως είπα πιο πριν Τόσο απλό. Όσο αργείς να το καταλαβεις τόσο χειρότερα.

Διάβασέ το πολλές φορές χωρις το σκιτσο σου....κάποια στιγμη θα νιώσεις

Δημοσ.

Αυτά τα λες εσύ...

Εγώ λέω οτι απο την στιγμή που ο διάδρομος έχει ίδια ταχύτητα σε μέτρο και αντίθετης φοράς απο τις ρόδες ( μην ξαναγυρίσουμε στο ζήτημα αν οι ρόδες έχουν την ίδια ταχύτητα με το αεροπλάνο θεωρώ οτι το λύσαμε αλλιώς το αεροπλάνο είναι σαν τον Michael Jackson στο moonwalker) το αεροπλάνο σε έναν εξωτερικό παρατηρητή στο έδαφος θα φαίνεται ακίνητο.

Θα σπρώχνουν οι κινητήρες (F=-Δm/Δτ, αμφιβάλλω αν το έχεις καταλάβει τι σημαίνει αυτό) θα αυξάνει ταχύτητα, αλλά ταυτόχρονα (αφου το προβλημα λεει οτι ματσαρει ο ιμαντας τις ταχύτητες, αρα παντα υπαρχει και επαφη ιμαντα - ροδας αεροπλανου) θα αυξάνει και την ταχύτητά του ο ιμάντας.Αρα το αεροπλάνο θα φαίνεται στάσιμο οπως είπα πιο πριν Τόσο απλό. Όσο αργείς να το καταλαβεις τόσο χειρότερα.

Διάβασέ το πολλές φορές χωρις το σκιτσο σου....κάποια στιγμη θα νιώσεις

Το ποτηρι γιατι δεν καθεται ακινητο; 

Δημοσ.

Μα γιατι δεν καθεται ακινητο;;;; χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Γιατι το τραβαει μεγαλυτερη δυναμη απο αυτη που τραβαει αντιθετα το χαρτι

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θα επρεπε να ειναι ακινητο με την λογικη μερικων εδω; Τα χερια μου πανε αντιθετα με περιπου την ιδια ταχυτητα.

Δημοσ.

Δεν θα επρεπε να ειναι ακινητο με την λογικη μερικων εδω; Τα χερια μου πανε αντιθετα με περιπου την ιδια ταχυτητα.

Ματσάρεις τις ταχύτητες; Είσαι τόσο βέβαιος;

Δημοσ.

το περιπου εχει διαφορα με το ακριβως

• Like 1
Δημοσ.

Ματσάρεις τις ταχύτητες; Είσαι τόσο βέβαιος;

Δηλαδη τι μου λες τωρα; Αν τυχει και τα χερια μου πανε με ακριβως την ιδια ταχυτητα, τοτε το ποτηρι θα μεινει στη θεση του; Και το δεξι χερι που θα παει; Θα περασει απο μεσα του;

Δημοσ.

το περιπου εχει διαφορα με το ακριβως

Οκ. Θα κανω 2 πειραμα που η λογικη λεει πως θα εχει ... οκ ενιγουει...

Δημοσ.

Το ποτηρι γιατι δεν καθεται ακινητο; 

Γιατί δεν εχει ρόδες !

--

τελικά θα μάθουμε ποτέ αν θα πετάξει η θα μείνουμε με το .......

14695588_10208953947499848_1610592930641

Αντε χαμογελάστε λιγο και ξεκολλήστε με τις προσωπικές επιθέσεις για ενα γελοίο θεωρητικό ερώτημα που σας τρώει τον χρόνο εδω και τόσες μέρες !

• Like 2
Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=qNTfcXG0Xfs

Στο 0.53 όπου ο Dr Axe ματσάρει τις ταχύτητες διαδρόμο και σωματός του πηγαίνει μπροστά; Αν αυξήσει ταχύτητα και έχει τον ιμάντα του προβλήματος πάλι στο ίδιο σημείο δεν θα παραμείνει. Δείτε τα πόδια του δρομέα όπως την ρόδα του αεροπλάνου(σημείο επαφής με ιμάντα). Και την δύναμη απο τους κινητήρες όπως η δύναμη των μυών (εσωτερική δύναμη συστήματος και στις δύο περιπτώσεις)

Κοιτα να δεις που ο ατιμος αλλάζει και εν κινήσει την ταχύτητα του ιμάντα και του εαυτού του και παραμένει πάλι στο ίδιο σημείο!!! Quantum mechanics!!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=LzPrd7DfLMY

Και από πίσω όλοι που βλέπουν τον Dr Axe να κινείται, του φωνάζουν....

Δημοσ.

Η διαφορα είναι ότι ο άνθρωπος κινείται χάρη στα πόδια του. Το αεροπλάνο δεν κινείται χάρη στις ρόδες του. Θεωρητικά θα μπορούσε να απογειωθεί ακομα και με ακινητοποιημένες ροδες σε μία αρκετά λεία επιφανεια.

Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=qNTfcXG0Xfs

Στο 0.53 όπου ο Dr Axe ματσάρει τις ταχύτες διαδρόμο και σωματός του πηγαίνει μπροστά; Αν αυξήση ταχύτητα και έχει τον ιμάντα του προβλήματος πάλι στο ίδιο σημείο δεν θα παραμείνει. Δείτε τα πόδια του δρομέα όπως την ρόδα του αεροπλάνου(σημείο επαφής με ιμάντα). Και την δύναμη απο τους κινητήρες όπως η δύναμη των μυών (εσωτερική δύναμη συστήματος και στις δύο περιπτώσεις)

Κοιτα να δεις που ο ατιμος αλλάζει και εν κινήσει την ταχύτητα του ιμάντα και του εαυτού του και παραμένει πάλι στο ίδιο σημείο!!! Quantum mechanics!!!!!!!!

Ναι βρε μανα μου, αν μιλαγαμε για αμαξι τοτε ναι θα εμενε εκει που ειναι επειδη η κινηση μεταδιδεται απο τους τροχους. Στο αεροπλανο, οπως και στο ποτηρι η κινηση μεταδιδεται απο το ιδιο το αεροπλανο/ποτηρι. Το ποτηρι δεν εχει ποδια για να μεταδωσει την κινηση στο χαρτι! Εγω μεταδιδω κινηση στο ποτηρι! Και ναι, μπορω να τραβαω το χαρτι προς τα αριστερα και το ποτηρι δεξια με ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια ταχυτητα. 

Τι δεν καταλαβαινεις στο εδειξα πως γινεται. Αντε να στο βαλω αλλη μια

UYwAVV0.gif

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...