pavlos1908 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Έχει ασχοληθεί κάποιος με παρόμοια καλά φόρουμ, αλλά στη γαλλική ή γερμανική γλώσσα; Δύσκολη ερώτηση, αλλά για πείτε αν τυχόν γνωρίζει κανείς. Ενα γαλλικο που βρηκα κατα τυχη το οποιο ασχολειται με mobile κυριως: http://forum.frandroid.com 1
The_Judas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Το adsl καλό σε θέματα τηλεφωνία-dsl-δικτύων... αλλά καλύτερα να μην μπαίνεις στα πολιτικά θέματα. Εκεί το 60% είναι οπαδοί Λαφαζάνη-Κωνσταντοπούλου-Μπαρουφάκη ακόμη και σήμερα. Δεν μπορείς να κάνεις διάλογο. myphone καλό σε θέματα κινητής τηλεφωνίας. Το ινσομνια έχει πιο ευρώ φάσμα χωρίς όμως να είναι τόσο εξειδικευμένο σε κάτι συγκεκριμμένο. Από εξωτερικό spiceworks. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 τι φαση ολοι μετοχες εχετε στο bourdela και δε στηριζει κανενας το ierodoules? παντα προτιμουσα pepsi από κοακολα Ομολογώ ότι δεν το γνώριζα. Θενξ Έριξα μια γρήγορη ματιά. Αλλά επειδή ψιλοεπικρατεί περιβάλλον nsfw γύρω μου, βγήκα (και διέγραψα τo cookies, όχι σαν κάτι άλλους στην ερτ...) ΥΓ. πάντα κοκα από τη μύτη Θα αρχίσεις με το reddit.com που είναι το μεγαλύτερο γενικά και θα ψάξεις εκεί τι σε ενδιαφέρει(gadgets/android/iOS κ.ο.κ.), εγγυημένα θα είναι ιδίου μεγέθους με τα Ελ και πιθανότατα μεγαλύτερα. Το reddit ενω εχειε τα παντα ειναι χαος και το design του δε βοηθαει καθολου,απορω γιατι δεν το αλλαζουν με τοσα που βγαζουν. Α μπραβο! Το reddit ειναι τοσο πληρες, εβρισκα μεχρι και λεπτομερειες για Shadowrun pen & paper, ΑΛΛΑ ο σχεδιασμος του μου φαινεται απιστευτα κουραστικος και δυσκολος στο ματι. Τοσα χρονια απορω πως δεν εχουν σκεφτει να κανουν καμια αλλαγη εστω για δοκιμαστικη περιοδο. Το reddit θυμάμαι μου είχε σπάσει τα εντόσθια στην αρχή. Δεν μετάνιωσα όμως ποτέ που το συνήθισα. Ποτέ. Για κάτι πέρα από αυτό, το φόρουμ είναι 100% νεκρό Είμαι υπέρ του αυστηρού Moderation, εδώ π.χ. στο Ινσόμνια είναι υπερβολικά χαλαροί για αυτό και έχουμε τα γνωστά φαινόμενα, αλλά εκεί πέρα οι άνθρωποι το έχουν φτάσει στα άκρα και το λένε κιόλας, δεν το κρύβουν. Ναι αλλά πολύ υπερ και θα νεκρωθεί και αυτό. Προτιμώ το χαλαρό. Δημοφιλές, καλό και χαλαρό. Το ινσόμνια κολλάει στην περιγραφή παρά τις τακτικές τριβές.
bedazzled Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Στο bourdela έχω συναντήσει το μισό μπλα μπλα... ???
eidikos33 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 εχει καταντησει θελει να πει ο φιλος και δεν εχει αδικο μπλα μπλα και στημενοι καβγαδες
saxos55 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Όση ώρα συζητάτε εδώ, δίπλα τελικά απογειώθηκε το αεροπλάνο. Insomnia και τα μυαλά στα κάγκελα 11
Pa0ki Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Α μπραβο! Το reddit ειναι τοσο πληρες, εβρισκα μεχρι και λεπτομερειες για Shadowrun pen & paper, ΑΛΛΑ ο σχεδιασμος του μου φαινεται απιστευτα κουραστικος και δυσκολος στο ματι. Τοσα χρονια απορω πως δεν εχουν σκεφτει να κανουν καμια αλλαγη εστω για δοκιμαστικη περιοδο. Το site δεν διαβάζεται όντως, εγώ βρήκα την υγειά μου με τη συγκεκριμένη εφαρμογή(υπάρχουν και άλλες): https://play.google.com/store/apps/details?id=com.andrewshu.android.reddit&hl=el
duende Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 adsl.gr Το κοιταξα απο περιεργεια πριν απο λιγο.Kακασχημο interface και για να τραβηξουν κοσμο εχουν βαλει πολιτικα που αλλοιωνει τον χαρακτηρα ενος τεχνολογικου φορουμ. καποτε ειχε ενδιαφερον, ειδικα οταν ηταν στις αρχες του το adsl. απο τοτε που μπηκαν τα πολιτικα, ειναι αδυνατο να ποσταρεις κατι χωρις να τρεξουν να λογοκρινουν τα μαζεμενα συριζοτρολ. θα μπορουσε ανετα να λεγεται και κουμουνδουρου.gr θεωρω πολυ αξιολογα σαιτ με πολυ καλο επιπεδο μελων τα παρακατω τα οποια παρακολουθω (μετα το ινσομνια φυσικα) myphone,gr thelab.gr avclub.gr 2
Mau-Maus Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Πάντως ειλικρινά απορώ που βρίσκετε τον χρόνο!! Εγώ μόνο εδώ μπαίνω και πολλές φορές για να το κάνω αυτό αφήνω άλλες δουλειές μου! Επίσης με την μικρή μου εμπειρία, τα φόρουμ δεν είναι κάτι σαν παρέα? Δεν εννοώ να μπεις να γράψεις μια φορά, εννοώ το να είσαι ενεργό μέλος! Άλλοι γράφουν εδώ, άλλοι γράφουν εκεί, πως μπορείτε και έχετε τόσους πολλούς διαφορετικούς 'γνωστούς'? Εγώ προτιμώ λίγους και καλούς, όπως είπε κ ο saxos πάω να δω δίπλα ποιο αλάνι τελικά κατάφερε και απογείωσε το αεροπλάνο του Ντιναρα!! 1
ScorpioX777 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 καποτε ειχε ενδιαφερον, ειδικα οταν ηταν στις αρχες του το adsl. απο τοτε που μπηκαν τα πολιτικα, ειναι αδυνατο να ποσταρεις κατι χωρις να τρεξουν να λογοκρινουν τα μαζεμενα συριζοτρολ. θα μπορουσε ανετα να λεγεται και κουμουνδουρου.gr θεωρω πολυ αξιολογα σαιτ με πολυ καλο επιπεδο μελων τα παρακατω τα οποια παρακολουθω (μετα το ινσομνια φυσικα) myphone,gr thelab.gr avclub.gr Μονο τα ονοματα που βλεπω με κουραζουν.Στο μονο ελληνικο φορουμ που γραφω ειναι εδω οπου εχω μαθει τους χρηστες και τα κουσουρια τους εχουν μαθει και αυτοι τα δικα μου και στο λιγο που γραφω περναω καλα.
opcorsa Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 ναι το εχω δει που το γραφουν οπως και για τις ελλεηνιδες η φραση εχει τα απολυτα copyrights ενος ηρωα και θρυλου του σαιτ εν ονοματι "apolyto arseniko" του οποιου τα ιχνη εχουν εδω και 1 χρονο μυστηριωδως χαθει :devil: :mad: Κριμα γιατι φαινοταν τυπος και μεγαλος μυστης
redhotstef Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Το esdlgr αν και το ξερα, σημερα μπηκα στο κοπο να το.. ξεφυλλησω. Καλο φαινεται αλλα ο κυριος κορμος του σαν site εχει να κανει με τους παροχους τηλεφωνιας και νετ, οποτε δεν με ενδιαφερει. Προσεξα που ειπατε οτι εχει και κατηγορια που μιλαν για πολιτικα πχ, δεν ειδα ομως τις τρολιες που ισως θα περιμεναμε εδω και κλειδωμενα θεματα, ισως βεβαια δεν το εψαξα και πολυ. Πριν χρονια ημουν και ειμαι μελος, πλεον δεν συμμετεχω πολυ, στο myphone gr. Το ινσομνια μου το συστησε ενα παιδι μετα λογω αγγελιων. Δεν εχω χρονο να ξεφυλλιζω το ινσομνια καθε μερα , απορω τα site που ξερετε τα διαβαζετε και συμμετεχετε και σε αυτα?
coveb74 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Το Insomnia είναι κορυφαίο σε επισκεψιμότητα και γενικώς μπορείς να βρεις τα πάντα καλύπτει πολλά θέματα. Τώρα αν εστιάσουμε στο offtopic section εκεί γίνεται ένας ψιλοχαμός, ο οποίος θα λυθεί μόνο με αυστηρό moderation που δυστυχώς δεν υπάρχει. Το myphone.gr είναι σοβαρό forum, όπου μπορείς να βρεις τα πάντα για το κινητό σου και να σου λυθεί κάθε απορία. Είναι ο ορισμός του σοβαρού φόρουμ κατά την γνώμη μου και όμοιό του δυστυχώς δεν υπάρχει σε ελληνικό επίπεδο. Είναι το XDA της ελλάδος, ας το πούμε έτσι. Το adslgr.com έχει πέσει αρκετά σε επισκεψιμότητα και για αυτό φταίει ο κομπλεξικότατος nnn, ο οποίς έπρεπε να πάρει πόδι εδώ και αρκετά χρόνια, κρίμα πραγματικά. Το thelab.gr προσπαθεί να σταθεί και αυτό στα πόδια, αλλά έχει και αυτό πέσει σε επισκεψιμότητα. 3
Alphaleader Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Είμαι υπέρ του αυστηρού Moderation, εδώ π.χ. στο Ινσόμνια είναι υπερβολικά χαλαροί για αυτό και έχουμε τα γνωστά φαινόμενα, αλλά εκεί πέρα οι άνθρωποι το έχουν φτάσει στα άκρα και το λένε κιόλας, δεν το κρύβουν. Δεν θα το ελεγα χαλαρο το Ινσομνια. Καμια φορά το παρακάνουν και εδώ και χωρις να υπάρχουν αντεγκλισεις σε προσωπικο επιπεδο. Πετάνε κάτι μπαν απ το πουθενα... Βεβαια οκ... ειναι ΟΑΣΗ μπροστα στο myphone. Εκει εμενα μου απενεργοποιησαν το account χωρις κανενα απολυτως λογο... και ειχα να γραψω και 2-3 βδομαδες. Ουτε ειδοποιηση ουτε να ερθω σε αντιπαραθεση ουτε τιποτα. Ετσι απλα μια μερα guest. Τεσπα, πεθαμενο φορουμ ειναι το myphone ουτως η αλλως. Αν οι χρηστες δεν μπορουν να αλληλεπιδρασουν ή να πουν τπτ παραπανω... δεν... Εδω λεμε και για τα pc, και για τα αεροπλανα που απογειωνονται και τα παντα... και ας διαφωνουμε και ας πεταμε και καμια μπιχτη παραπανω. Στο κατω κατω θα ηταν βαρετο αμα συμφωνουσαμε στα παντα και ειμασταν με πλυθηντικο ευγενείας. 2
l337 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Το adslgr.com έχει πέσει αρκετά σε επισκεψιμότητα και για αυτό φταίει ο κομπλεξικότατος nnn, ο οποίς έπρεπε να πάρει πόδι εδώ και αρκετά χρόνια, κρίμα πραγματικά. Το thelab.gr προσπαθεί να σταθεί και αυτό στα πόδια, αλλά έχει και αυτό πέσει σε επισκεψιμότητα. Κάνω hijack απλά και μόνο επειδή το έβαλες σε τεράστια bold. Σεβαστή η αποψη σου όμως μια χαρά βρίσκω τον nnn, Και είναι και σοβαρός. Δεν ξέρω γιατί έχεις βγάλει τέτοιο συμπέρασμα. Eίμαι στο συγκεκριμένο forum 10+ χρόνια (με άλλο nickname) και πολύ ενεργός, γι' αυτό και έχω άποψη, χωρίς φυσικά να θέλω να την επιβάλω. Ο καθένας κρίνει από μόνος του 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις