jason97 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 παιδια πως μπορω να διωξω τους κορεατικους υποτιτλους ενω εχω βαλει και τους ελληνικους?
KiriosD Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2016 Δε γίνεται να τους "αφαιρέσεις" το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να βάλεις ένα μαύρο πλαίσιο στη θέση τους, στη συνέχεια από πάνω θα περάσεις τους ελληνικούς που θέλεις...
KiriosD Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέσω κάποιου προγράμματος επεξεργασίας πολυμέσων της επιλογής σου, θα βάλεις ένα μαύρο πλαίσιο στο χώρο που πιάνουν οι υπότιτλοι για να "σβήσεις" εκείνη τη περιοχή και στη συνέχεια θα βάλεις τους δικούς σου
jason97 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μπορείς να μου πεις τη διαδικασία? Έχω το format factory kai free make κάνουν? 1
jason97 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2016 παιδια γνωριζει κανενας πως να βαλω μαυρο πλαισιο και απο πανω τους ελληνικους?
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Εξαρτάτε που βλέπεις την ταινία. Σε pc θα το κάνεις από το πρόγραμμα αναπαραγωγής επιλέγοντας στις ρυθμίσεις υπότιτλων να μην είναι transparent ή να ορίσεις opaque box. Αν βλέπεις στην tv ή σε αποκωδικοποιητή δες αν έχει κάποια ρύθμιση στα μενού. Το freemake νομίζω ότι δεν υποστηρίζει υπότιτλους στην δωρεάν έκδοση και πρέπει να "πληρώσεις" για το bonus pack. Στο format factory δες στις επιλογές υπότιτλων για αυτά που σου είπα πριν για την αναπαραγωγή.
jason97 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Media player το πρόγραμμα αναπαραγωγής Και την περνάω σε φλασακι και τη βλέπω στην τηλεόραση
Xristaras12 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Γιατί δεν περιμένεις λίγο καιρό να βγει κανονικά χωρις τους κινέζικους καμμένους υποτιτλους;
micos000 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2016 Φαντάζομαι αναφέρεσαι στον windows media player. Βάλε κάποιον σωστό player που να έχει περισσότερες επιλογές. Ο wmp είναι πολύ... basic player. Δοκίμασε με το mpc hc και δεξί κλικ->Options->Subtitles->Default Style. Στο border style επέλεξε opaque box και βάλε border width=3. Αν δε σου αρέσει μπορείς να βάλεις τους υπότιτλους ποιο ψηλά με τον συνδυασμό πλήκτρων CTRL+SHIFT+UP ARROW (με DOWN πάει κάτω.)
micos000 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2016 Νια, γίνεται. Έχει στο tools->options->Subtitles επιλογή για add background. Μετά, αν πατήσεις All στα preferences (κάτω δεξιά) και πας Video->Subtitles μπορείς να τσεκάρεις mosaic και μετά να επεκτείνεις το subtitles και να πας mosaic Και να δοκιμάσεις ρυθμίσεις. Εγώ δεν ξέρω πως ρυθμίζεται αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα