Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Εννοούσα από καταστήματα που πουλάνε ρούχα 2ο χέρι, που απ' όσο ξέρω δεν πουλάνε, όχι από ιδιώτες.

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν θα φορούσα,εκτός αν είχα μεγάλη ανάγκη και ήμουν σε χάλια κατάσταση.Δεν δανείζομαι ποτέ ρούχα ούτε απο τα αδέρφια μου,αντιθέτως όταν μου ζήτησαν τους δάνεισα για να μην με πρήζουν. Γενικώς μου αρέσει να χρησιμοποιώ μόνο εγώ τα πράγματά μου γιατί σχεδόν κανείς δεν τα προσέχει και δεν θα το πάρω πίσω όπως το έδωσα.Για όσους έχουν οικονομικό πρόβλημα υπάρχει η λαϊκή.Αν δεν έχεις πραγματική ανάγκη και το κάνεις είναι γυφτιά.Να αγοράσω ρούχα απο δεύτερο χέρι για να γλιτώσω πόσα χρήματα;Καλύτερα να βρω άλλον τρόπο να εξοικονομήσω χρήματα.

Επειδή αναφέρθηκε η Αγία Βαρβάρα:Ακουσα πως τα καταστήματα στο Αιγάλεω προμηθεύονται ρούχα απο'κει.Αν ισχύει καλύτερα να ψωνίσει κάποιος απο Αγία Βαρβάρα.

Δημοσ.

... ερχονται απο εξωτερικο κανα κοντεινερ γεματο καθε φορα και τα πουλανε χονδρικη με το σακι(αρα αρκετα θα ναι off fashion,καποια θα ναι brand name..).εχουν μπει σε κλιβανο για αποστείρωση κτλ.τους δεινουν πιστοποιητικο.

Αγοραζουν και new στυλ ζαρα...

Υπαρχουν πολλα παρομοια μεγαλα μαγαζια πλεον και στον πειραια και στο κεντρο..

Δημοσ.

γιατι τοσο μισος/σιχαμαρα σε αγνωστους?

δηλαδή στην τελικη ολοι ανθρωποι ειμαστε και σε βλεννα γενηθηκαμε, μην ξεχνιομαστε. Η καθαριοτητα δεν είναι μονιμη, είναι μια ρευστη κατασταση. Όλα είναι βρωμικα μεχρι να καθαριστουν και όλα είναι καθαρα μεχρι να βρωμισουν.

Πολυς συναισθηματισμος για χρηστικα αντικείμενα που, στην τελικη, παλι για τον ανθρωπο ειναι

Γενικότερα είμαι κατακουζίνα σε αυτά. Η τσάντα μου έχει μέσα αποστειρωτικά, δεν μπορώ να βγω έξω από το σπίτι χωρίς αυτά. Είμαι ok με τον κύκλο μου και δεν έχω θέμα να χρησιμοποιήσω κάτι δικό τους αλλά με άτομα έξω από αυτόν τραβάω ζόρια.

Αν με ακουμπήσει άγνωστος π.χ. είμαι έτοιμος να του σπάσω τα μούτρα αλλά από την άλλη σκέφτομαι πως για να το κάνω αυτό θα πρέπει να τον ακουμπήσω :lol:.

Η καθαριότητα είναι....χαρακτηριστικό και πίστεψε με υπάρχουν πολλοί που είναι τσακωμένοι μαζί της. Ο λόγος που προτιμώ να φάω 3 ώρες σε κίνηση παρά μισή ώρα σε ΜΜΜ.

Ο μόνος τρόπος να χρησιμοποιήσω ρούχο αγνώστου είναι να το περάσω από κλίβανο...αλλά δεν νομίζω να αντέξει την διαδικασία :lol:

Δεν βλέπω συναισθηματισμούς στα ρούχα. Την ίδια "αγάπη" έχω στο σώβρακο του lidl που έχω και στο δερμάτινο harley μου. Το ίδιο τα εκτιμώ εφόσον αποτελούν επιλογές μου και με βολεύουν.

• Like 1
Δημοσ.

οτι λέει  ο τίτλος ,

χθές σέ μαγαζί κοντά στήν ομόνοια μέ ρούχα από 2ο χέρι μέ 5 euro τά μπουφάν κ μέ 10 euro τά δερμάτινα 

γινόταν πανικός ...τσίμπησα καί εγώ ενα μπλέ αμερικάνικο μπουφάν (scott usa) χωρίς τό παραμικρό πρόβλημα εξωτερικά-εσωτερικά η μέ τά φερμουάρ κλπ ,κ  ιδανικότατο  γιά τήν μηχανή τόν χειμώνα μέ πολλές κρυφές φανερές - τσέπες μέ φερμουάρ ,μέ μανίκια πού βγαίνουν κλπ μέ 5 euro,οσο ενας φραπές δηλαδή...

τώρα ειναι στό καθαριστήριο ,

καί σέ 2-3 ημέρες θά φορεθεί ...

Οχι.

Εγω ενα ρουχο πανω απο μια φορα δεν το φοραω.

Δημοσ.

Θα φορούσες παντελόνι από δεύτερο χέρι το οποίο θα είχε φορέσει ατομο με aids?

Σε αντίθετη περίπτωση όταν δοκιμάζεις σε μαγαζιά ρούχα που έχει δοκιμάσει ο κάθε ενας που είναι και αυτός φόρεας δεν θα σε πειραζε?

Δοκίμασε το άλλο μην αναπνέεις γιατί έχω ακούσει οτι κολλάει με τον αέρα!

• Like 5
Δημοσ.

Γενικότερα είμαι κατακουζίνα σε αυτά. Η τσάντα μου έχει μέσα αποστειρωτικά, δεν μπορώ να βγω έξω από το σπίτι χωρίς αυτά. Είμαι ok με τον κύκλο μου και δεν έχω θέμα να χρησιμοποιήσω κάτι δικό τους αλλά με άτομα έξω από αυτόν τραβάω ζόρια.

Αν με ακουμπήσει άγνωστος π.χ. είμαι έτοιμος να του σπάσω τα μούτρα αλλά από την άλλη σκέφτομαι πως για να το κάνω αυτό θα πρέπει να τον ακουμπήσω :lol:.

Η καθαριότητα είναι....χαρακτηριστικό και πίστεψε με υπάρχουν πολλοί που είναι τσακωμένοι μαζί της. Ο λόγος που προτιμώ να φάω 3 ώρες σε κίνηση παρά μισή ώρα σε ΜΜΜ.

Ο μόνος τρόπος να χρησιμοποιήσω ρούχο αγνώστου είναι να το περάσω από κλίβανο...αλλά δεν νομίζω να αντέξει την διαδικασία :lol:

Δεν βλέπω συναισθηματισμούς στα ρούχα. Την ίδια "αγάπη" έχω στο σώβρακο του lidl που έχω και στο δερμάτινο harley μου. Το ίδιο τα εκτιμώ εφόσον αποτελούν επιλογές μου και με βολεύουν.

πως ζεις

Θα φορούσες παντελόνι από δεύτερο χέρι το οποίο θα είχε φορέσει ατομο με aids?

τυχαινει να εχω καμποσους οροθετικούς φιλους,  ανταλλάζουμε συχνα πυκνα ρουχα

καποια απ τα πιο γκλαμ κομματια τα εχουν οροθετικες σαραντάρες, είναι κατι σαν μπονους πιστα στο παιχνιδι της ζωης το να ψαχουλεψεις τις ντουλαπες τους

just sayin

Ειχα βρει σε αγγελία σε ένα site ελληνικό που είχε αγοραπωλησίες και ένας πουλούσε βρακιά. Τα είχε απλωμένα σαν σε αγγελία με κασέτες Nintendo 64 πάνω σε ένα κρεβάτι, ούτε ζελατίνα ούτε τίποτα

Άντε να καταλάβεις από εκεί αν τα είχε φορέσει

αυτό θα ειχε νοημα αν ειχε και φωτογραφια του πωλητη/πιθανου ιδιοκτητη χιχιχιχιχ εχω πουλησει απειρα βρακια h&m μετα από δυο μερες που τα φορεσα υπαρχει μεγαλη ζητηση γενικα για φορεμενα εσώρουχα

επισης πολλοι μου ζητανε τα sneaker μου αλλα τα θελουν απλα σαν φετιχ και εγω τα αγαπαω γιατι τα περισσοτερα είναι συλλεκτικα :S

Δημοσ.

αυτό θα ειχε νοημα αν ειχε και φωτογραφια του πωλητη/πιθανου ιδιοκτητη χιχιχιχιχ εχω πουλησει απειρα βρακια h&m μετα από δυο μερες που τα φορεσα υπαρχει μεγαλη ζητηση γενικα για φορεμενα εσώρουχα

επισης πολλοι μου ζητανε τα sneaker μου αλλα τα θελουν απλα σαν φετιχ και εγω τα αγαπαω γιατι τα περισσοτερα είναι συλλεκτικα :S

Είναι επειδή είσαι διάσημος :3
Δημοσ.

τυχαινει να εχω καμποσους οροθετικούς φιλους,  ανταλλάζουμε συχνα πυκνα ρουχα

καποια απ τα πιο γκλαμ κομματια τα εχουν οροθετικες σαραντάρες, είναι κατι σαν μπονους πιστα στο παιχνιδι της ζωης το να ψαχουλεψεις τις ντουλαπες τους

just sayin

• Like 1
Δημοσ.

Τα ρούχα που αγοράζουμε από καταστήματα δεν τα έχουν δοκιμάσει εκατοντάδες άλλοι;

Τα ρούχα αυτά δεν τα πλένετε όταν φτάνετε σπίτι; :P

Δημοσ.

παιδια είναι απλα υφασματα που μπορει η μπορει να μην εχουν ακουμπησει αλλα σωματα
μου φαινεστε υπερβολικοι και τρελ
αγχωνομαι

Δημοσ.

Ναι αλλά θα φορούσες ένα με μακα? ? Να φαίνεται πως είχε πιάσει πέτσα το γκοφρε? ???? Μάλλον εσύ εισαι πολυ άνετος :*&

• Like 1
Δημοσ.

Ναι αλλά θα φορούσες ένα με μακα? ? Να φαίνεται πως είχε πιάσει πέτσα το γκοφρε? ???? Μάλλον εσύ εισαι πολυ άνετος :*&

δεν εχω δει ποτε σε βιντατζαδικο/θριφτστορ/σεκοντχαντ να πουλανε τετοια, μου φαινονται απλα υπερβολικα κατασκευάσματα φαντασιας αυτά :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...