Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, μετακομιζω για κανα 2μηνο και χρειαζομαι ιντερνετ. Η πρωτη μου σκεψη ειναι να ρωτησω του γειτονες εαν μπορουν να μου δωσουν προσβαση και εγω φυσικα να τους δωσω και καποιο ποσο.

Η αλλη λυση ειναι ιντερνετ σε στικ απλως βλεπω κατα 20 gb 20 ευρω+25 το στικ και τρελαινομα. Υπαρχει μηπως καποια αλλη λυση που να συμφερει ?

Υγ ειμαι φοιτητης οποτε μπορω να κανω χρηση των διαφορων πακετων

Δημοσ.

Μίλα με γείτονα και δώσε του κάνα €€€ για ένα δίμηνο που θέλεις και ξενιαζεις.

Όλο και κάποιος εκεί κοντα θα θέλει.

Μην δεσμεύεσαι γ τόσο λίγο καιρό που το θέλεις.

Δημοσ.

Ρωτα γείτονα και βάλε ένα repeater για να πιάνεις και καλά σήμα. Με 20€ που κάνει το repeater και κανα 5€ το μήνα στον γείτονα θα είσαι κομπλε!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτούς τους δυο μήνες απο τι συσκευή θα μπαίνεις Internet? Απο υπολογιστή και κινητό? Μονο κινητό? Μονο υπολογιστή? Πως το σκέφτεσαι? Αν εχεις κινητο που μπορεί να γινει Hotspot μπορείς να δίνεις ίντερνετ απο το κινητό σου σε καποιο αλλο κινητο η ταμπλετ η λαπτοπ μεσω του φορητού σημείου του κινητου αγου πρωτα βαλεις κάποιο πακέτο ίντερνετ στο κινητό σου.

Δημοσ.

λαπτοπ, οντως μπορω να το κανω hotspot αλλα μιλαμε 1-2 gb που μονο και μονο για την δουλεια που τα θελω δεν φτανουν με τιποτα

• Like 1
Δημοσ.

Να φανταστώ εσείς που προτείνετε να ζητήσει από γείτονα αν έρθει κάποιος άγνωστος και σας ζητήσει τον κωδικο του wifi σας θα τον δώσετε αμέσως.

Δημοσ.

Να φανταστώ εσείς που προτείνετε να ζητήσει από γείτονα αν έρθει κάποιος άγνωστος και σας ζητήσει τον κωδικο του wifi σας θα τον δώσετε αμέσως.

Γιατί όχι;; αν δω ότι πχ όμως με ενοχλεί σε κάτι (τρώει πολύ ταχύτητα κλπ..) αλλάζω κωδικό και τέλος.. μην κλέψουν αρχεία;; τα έχουμε όλα στο cloud και είναι πιο δημόσια και από το να τα δει ένα άτομο πλέον!

Δημοσ.

Αν είναι κάποιος φοιτητής που έχει πιάσει διπλανό σπίτι....φυσικά και θα του έδινα τον κωδικό και τζάμπα κιόλας...σιγά....απλα θα έβαζε limiter για να κάνουμε κ οι δυο την δουλειά μας... και να είναι εν γνωση μου.Γιατί να μην βοηθήσω κάποιον που δεν μου κοστίζει τίποτα?Μια εξυπηρέτηση για ένα δίμηνο δεν είναι τίποτα...

• Like 2
Δημοσ.

Ναι αν μ δίνει κάθε μηνα φράγκα γιατί όχι;;

Με την προϋπόθεση να μην κατεβάζει και να μπαίνει σε παράνομα και ανήθικα πράγματα ;)

Έχετε και αυτό υπόψιν παίδες, o ISP βλέπει μόνο την IP και την Mac του router και όχι των υπολογιστών στο εσωτερικό δίκτυο.

Μην τρέχετε μετά να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντες, εάν έχει logger το router ενεργοποιήστε το για καλό και για κακό, τουλάχιστον να υπάρχει απόδειξη ποιές mac ήταν συνδεδεμένες στο router εκείνη την ώρα.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει κανένα FON δίκτυο τριγύρω;

Το οποίο προϋποθέτει να έχεις ήδη δικιά σου σύνδεση (με ενεργό το FON) στο διαδίκτυο σε άλλον χώρο, διότι χρησιμοποιείς τους κωδικούς αυτής

Δημοσ.

Δηλαδή το πρόβλημα ειναι μην σας τρώει πολύ ταχύτητα; Η πιθανότητα να κάνει διάφορες παρανομίες και να φαίνεται η ip σας δεν σας απασχολεί;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...