Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια συγνωμη για το νεο θεμα αλλα πραγματικα δεν μπορω να βρω με τπτ πως να επικοινωνησω με εναν admin.ξεκινησα ενα θεμα χθες για εξαπατηση και μου το κλειδωσαν.ο λογος που το εκανα ηταν να δουν οι χρηστες ποιον να αποφευγουν.επειδη ρωτηθηκα για τροπους πληρωμης κτλ θα σας πω οτι εχω αγορασει παρα πολλα πραγματα απο εδω και τις περισσοτερες φορες με καταθεση και μετα αποστολη.δεν ειχε τυχει ποτε κατι τετοιο.τεσπα ας επικοινωνηση καποιος admin μαζι μου να μου πει τι διαδικασιες ακολουθουν σε παρομοιες περιπτώσεις

Δημοσ.

τα θεματα παντα κλειδωνονται διοτι ναι μεν ειναι σωστο να ξερουν οι χρηστες ποιος δεν ειναι καλος πωλητης και να τον αποφευγουν απο την αλλη δεν γινεται ουτε να υπαρχουν δημοσια στοιχεια ουτε γινεται να ελεγχ8ει η ορθοτητα τι θεματος που ανοιγει καποιος.δηλαδη μπορει οποιοσδηποτε να ανοιξει ενα θεμα και να πει οτι ο αλλος ειναι απατεωνας κτλ.στεγνα και ο αλλος μπορει μετα να το παει για μυνηση και μετα μπαινεις σε ενα φαυλο κυκλο.με τις αγγελιες θελει προσοχη οχι μονο εδω αλλα σε ολα τα forum και οι αξιολογησεις για αυτο ειναι εφοσον εχουν γραφτει με σωστο τροπο.ειναι λεπτο το θεμα το να ανοιγει καποιος θεμα και να λεει τον αλλον οτι πχ ειναι απατεωνας και να δινει ονομα επωνυμο μεχρι και τηλεφωνο του οπως εχει γινει κατα καιρους.σιγουρα υπαρχουν ατομα που μπαινουν σε ολα τα forum με σκοπο να εξαπατησουν κοσμο για αυτο και λεμε προσοχη αλλα καποια πραγματα ειναι λιγο λεπτα στον τροπο χειρισμου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...