Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επιδοτήσεις μη σου πω, αλλα τωρα αυτά ειν ψιλα γραμματα
η τεχνη παντα θεωρούνταν χομπι, δεν περιμενα και τιποτα διαφορετικο

καλα να περνατε παιδια

• Απαντ. 113
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

για έναν 19χρονο μια καμερα των 700ευρω δε θα επρεπε σε καμια κοινωνια να είναι ειδος πολυτελειας

αλλα πες παει στο διαβολο αυτό, τι θα επρεπε να τον απασχολει αν όχι να κυνηγησει την οποια δημιουργικοτητα του?

Να βγαλει τα δικα του λεφτα και μετα κυνηγήσει την οποια δημιουργικοτητα του οσο θελει, κανεις δεν του χρωσταει τιποτα..

Αν θες δωσε εσυ 700ε αφου δεν μπορεις την "αδικια" ενας 19χρονος να μην εχει καμερα 700ε που κατα πασα πιθανοτητα δεν ξερει καν να την εκμεταλλευτει στο full potential..

Δημοσ.

πως να ξερει αν δεν εχει καν προσβαση σε αυτην
ουτε γω χρωσταγα κατι αλλα πληρωνω εμμεσα τα σπασμένα των τραπεζωνε.
λοιπον, βαθια προβληματικη η προσεγγιση ολων μου φαινεται και κυριως η ευκολια που αφοριζετε το αιτημα καποιου απλα επειδή είναι νεος/ανεργος/φτωχος η οτιδήποτε.
υπαρχει πλατφορμα για crowdfunding στην ελλαδα? ξερω ότι πολλα δεν καλύπτονται, εχει καποιος πληροφορια όμως? διατίθεμαι να συμμετεχω σε κατι τετοιο. επειδή ετυχε να βρεθει μπροστα μου και επειδή ετυχε να ξαναδω και τι αντιμετωπισης χαιρει ενας νεος καλλιτεχνης. θλιβερο μεχρι αηδιας.

Δημοσ.

Και εγω δεν ξερω πως λειτουργουν τα RWD αυτοκινητα γιατι ποτε δεν ειχα, τι να κανω να προσπαθήσω να χρεωθώ να παρω καμια M3 για να μάθω? Τι λογική ειναι αυτή?? Του ειπαν αρκετοι παρε κατι φτηνο να ικανοποιησεις τις ανησυχίες σου και οταν εχεις λεφτα παρε οτι θελεις, και αυτο φαινεται παραλογο οκ..

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις πληρωνεις τα σπασμενα των τραπεζών? Επειδη δεν σου δινουν δανεια αερα να κανεις το κομμάτι σου οπως παλια πλεον?

• Like 2
Δημοσ.

πως να ξερει αν δεν εχει καν προσβαση σε αυτην

ουτε γω χρωσταγα κατι αλλα πληρωνω εμμεσα τα σπασμένα των τραπεζωνε.

λοιπον, βαθια προβληματικη η προσεγγιση ολων μου φαινεται και κυριως η ευκολια που αφοριζετε το αιτημα καποιου απλα επειδή είναι νεος/ανεργος/φτωχος η οτιδήποτε.

υπαρχει πλατφορμα για crowdfunding στην ελλαδα? ξερω ότι πολλα δεν καλύπτονται, εχει καποιος πληροφορια όμως? διατίθεμαι να συμμετεχω σε κατι τετοιο. επειδή ετυχε να βρεθει μπροστα μου και επειδή ετυχε να ξαναδω και τι αντιμετωπισης χαιρει ενας νεος καλλιτεχνης. θλιβερο μεχρι αηδιας.

Πως τον έβγαλες καλλιτέχνη ρε συ Alx;!

Επίσης, καλός ο ρομαντισμός αλλά αν δεν κάνω λάθος σε πολυεθνική δουλεύεις. Καλός και ο ρεαλισμός δηλαδή! Με καλή πρόθεση τα λέω εννοείται, για την κουβέντα που κάνουμε :)

Δημοσ.

Έλεος, άνεργος με γονείς σε μαύρη λίστα και νόμο Κατσέλη και εσυ λες για καλλιτεχνικές ανησυχίες των νέων. Ναι, η μηχανή των 700€ στην περίπτωση του είναι είδος υπερπολυτελείας.

• Like 6
Δημοσ.

τα σπασμένα που πληρωνουμε είναι ο παραλογισμος χρωστουμενων χωρων, μιλαμε για πλασματικα χρηματα που δεν υπηρξαν ποτε
δεν είναι καν μετρήσιμα όλα τα χρηματα του πλανητη, είναι απλα νουμερα

μου φαινεστε ολοι πολύ αδικοι και αυστηροι
καλλιτεχνη τον εβγαλα γιατι δε μπορω να φανταστω μη καλλιτεχνικη χρηση μιας καμερας

επισης δε βλεπω πως ένα αυτοκινητο η ο χειρισμος του είναι τεχνη, πειτε με παλιομοδιτη

Δημοσ.

τα σπασμένα που πληρωνουμε είναι ο παραλογισμος χρωστουμενων χωρων, μιλαμε για πλασματικα χρηματα που δεν υπηρξαν ποτε

καλλιτεχνη τον εβγαλα γιατι δε μπορω να φανταστω μη καλλιτεχνικη χρηση μιας καμερας

επισης δε βλεπω πως ένα αυτοκινητο η ο χειρισμος του είναι τεχνη, πειτε με παλιομοδιτη

Σ'αυτό συμφωνούμε, νούμερα σε υπολογιστές είναι. Αν καούν (που λέει ο λόγος) οι υπολογιστές δεν υπάρχουν καν τα χρήματα...

Δημοσ.

Έλεος, άνεργος με γονείς σε μαύρη λίστα και νόμο Κατσέλη και εσυ λες για καλλιτεχνικές ανησυχίες των νέων. Ναι, η μηχανή των 700€ στην περίπτωση του είναι είδος υπερπολυτελείας.

μια ζωη θα μας γ....ε και εμεις μια ζωη στη πολυτελεια...ειλικρινα δε μπορω να μας καταλαβω

Δημοσ.

Και εγω δεν ξερω πως λειτουργουν τα RWD αυτοκινητα γιατι ποτε δεν ειχα, τι να κανω να προσπαθήσω να χρεωθώ να παρω καμια M3 για να μάθω? Τι λογική ειναι αυτή?? Του ειπαν αρκετοι παρε κατι φτηνο να ικανοποιησεις τις ανησυχίες σου και οταν εχεις λεφτα παρε οτι θελεις, και αυτο φαινεται παραλογο οκ..

Δεν καταλαβαινω τι εννοεις πληρωνεις τα σπασμενα των τραπεζών? Επειδη δεν σου δινουν δανεια αερα να κανεις το κομμάτι σου οπως παλια πλεον?

Οι τραπεζες πρεπει να δουλευουν με κοινωνικο προσημο, δηλαδη να δινουν δανεια χωρις εγγυησεις και μετα οταν κοκκινιζουν να κατηγορουμε τις τραπεζες επειδη χρεοκοπησαν. Greek logic

Ας κοψουμε τοτε μερικα ακομα να εχουμε ολοι κανα 10χιλιαρο να κανουμε την πλακα μας. Α ναι ξεχασα μετα ομως η καμερα θα κανει 5.000€ κι οχι 700...

• Like 1
Δημοσ.

τα δανεια που εγκρινονται σε εταιριες και κυβερνησεις είναι αυτά που ευθυνονται για τη φαση. οι τράπεζες δε χρεοκοπουν από δανεια σε αυτά τα ποσα. Τα νουμερα που παρουσιαζουν προφανως και είναι μετα τους τοκους ετσι για το δραματικο εφε.

αυτοριζεστε ως νεοφιλελε, εναλλακτικη δεξια η κατι εντελως διαφορετικο?

χαιρετω. εχω και ένα qa report να τελειωσω, πισω στην καπιταλιστικη ρουτινουλα μου λαλαλαλα

Δημοσ.

Καπου τα εχεις μπλεξει μαλλον για αυτο σου φαινονται χαρτοπετσετες τα 700ε σε εναν 19χρονο με καλλιτεχνικες ανησυχίες, κανε εκει μια εγγραφη +700ε μωρε και δωστα δεν ειναι τιποτα σιγα(ετσι και αλλιως αερας ειναι) και στη χειρότερη θα τα σβήσει η "κυβερνησαρα" μετα με ενα νομο και ενα αρθρο ez pz.. :P

Γιατι να μην ειναι, θελω να μαθω την τεχνη του drift και θελω μια M3 για να κανω τη δουλεια μου, μπορει να ερθει και ο OP με την καμερα του να γυρισουμε Ελληνικό fast and furious και να κανουμε τεχνη x2. Λεφτα να υπαρχουν και ολα γινονται.. :P

• Like 1
Δημοσ.

τεχνη/τεχνικη
ουδέποτε εχω δει αναφορα οδηγου ως καλλιτεχνη-ισως καταχρηστικα από οπαδους(?)
Δεν εχω μπλεξει πουθενα και αντιλαμβάνομαι ότι δε θα του χαρισει κανενας 700 ευρω, η δυνατοτητα να πληρωνει σε δοσεις όμως θα επρεπε να υπαρχει, ακριβως επειδή είναι 18 και ακριβως επειδή δεν εχει σταθερο εισοδημα ακομα.

Δημοσ.

τεχνη/τεχνικη

Δεν εχω μπλεξει πουθενα και αντιλαμβάνομαι ότι δε θα του χαρισει κανενας 700 ευρω, η δυνατοτητα να πληρωνει σε δοσεις όμως θα επρεπε να υπαρχει, ακριβως επειδή είναι 18 και ακριβως επειδή δεν εχει σταθερο εισοδημα ακομα.

Και πως θα πληρώσει;!

Ή για να το πούμε αλλιώς, εσύ αν είχες μαγαζί θα τους την έδινες με δόσεις την κάμερα;

Δημοσ.

τεχνη/τεχνικη

Η δυνατοτητα καποιου να πληρωνει σε δοσεις ατοκες η ' εντοκες  εχει να κανει με την πιστοληπτικη του φερεγγυοτητα και την οικονομικη του δυναμη ,ουτε με την ηλικια του ουτε αν ειναι καλλιτεχνης η' αστροναυτης .

Στην προκειμενη περιπτωση δεν καλυπτει κανενα προαπαιτουμενο ο ts και πολυ σωστα δεν υπαρχει η δυνατοτητα να παρει αυτο που θελει .Η' θα παρει κατι πολυ φτηνοτερο η' δεν θα παρει τιποτα ειναι πολυ απλο .

Ολα τα υπολοιπα ειναι μπουρδολογια ανευ ουσιας .

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...