Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

επειδή γύρισα, να αναφέρω τις εντυπώσεις μου.

Πολύ ομορφο νησί παίδες (αν και νομιζω το 90% το χει επισκεφθεί ήδη). 

Πιστεύω πως πήγα σε εποχή κατάλληλη για τουρισμό, οχι φυσικα για μπάνιο. Είδα με την ησυχία μου οτι πρόλαβα, έβγαλα τις φωτογραφίες μου. 

Απ'οτι μου ειπαν οι ντόπιοι για να "δεις" το νησι, πρεπει να πας τελη Σεπτέμβρη, είτε τέλη Απρίλη, λογικο ελεω σαιζόν. 

Μας έκανε και καλό καιρό, είμασταν τυχεροί μιας και πήγαμε στο διάλειμμα των...βροχών!

25ε τελικα το αυτ/το ανα ημέρα.

Το αρχαιολογικο μουσείο ειχε μισο εισητήριο.

Η ακρόπολη στη Λίνδο κανονικό εισητήριο.

Φαγητό πολυ καλό αλλα και ακριβό παρότι...χειμώνας.

Δημοσ.

επειδή γύρισα, να αναφέρω τις εντυπώσεις μου.

Πολύ ομορφο νησί παίδες (αν και νομιζω το 90% το χει επισκεφθεί ήδη). 

Πιστεύω πως πήγα σε εποχή κατάλληλη για τουρισμό, οχι φυσικα για μπάνιο. Είδα με την ησυχία μου οτι πρόλαβα, έβγαλα τις φωτογραφίες μου. 

Απ'οτι μου ειπαν οι ντόπιοι για να "δεις" το νησι, πρεπει να πας τελη Σεπτέμβρη, είτε τέλη Απρίλη, λογικο ελεω σαιζόν. 

Μας έκανε και καλό καιρό, είμασταν τυχεροί μιας και πήγαμε στο διάλειμμα των...βροχών!

25ε τελικα το αυτ/το ανα ημέρα.

Το αρχαιολογικο μουσείο ειχε μισο εισητήριο.

Η ακρόπολη στη Λίνδο κανονικό εισητήριο.

Φαγητό πολυ καλό αλλα και ακριβό παρότι...χειμώνας.

Ξενοδοχειο-δωματιο με ποσο βρηκες;

Υπηρχαν αξιοθεατα που ετυχε να βρεις κλειστα;

Δημοσ.

Εκλεισα ένα τίμιο ξενοδοχείο 2 αστέρων (που ήταν καλύτερο απο αρκετά 3στερα που χω πάει) το Svea hotel. Σε πολυ βολικο μέρος, για περπάτημα προς "πιατσα", λιμάνι, παλιά πολη.

Οχι και δίπλα, αλλα αν το γκουγκλαρεις θα καταλάβεις.

Αν θυμάμαι καλά 28ε/ημέρα μέσω μπουκινγκ. Αν πάρεις τηλ μπορει να τ'αφησουν και λιγότερο.

Οχι ολα ήταν ανοικτά, αλλά απ'οσο μου ειπαν οι λοκαλς, η ακρόπολη στη λινδο δεν ανοιγει καθημερινές και ειμασταν τυχεροί που τα βρηκαμε ανοικτα.

Κατα τ'αλλα το αρχειολογικο μουσειο ανοικτο, το κάστρο των μαγίστρων επίσης.

Αν πάς να σε στείλω για φαι, μιας και πήγα σε κάμποσα μαγαζάκια.

Δημοσ.

για να φας καλό φαγητό στην Ρόδο πρέπει να πας σε χωριό η να πετύχεις μαγαζί που να μην το έχει ροδιτης. στο κέντρο ειδικά δεν υπάρχει μαγαζί με καλό φαγητό. μόνο προς τα έξω. είναι το μόνο μείον στο νησί. καλά και ότι δεν έχουν ιδέα από οδήγηση

Δημοσ.

για να φας καλό φαγητό στην Ρόδο πρέπει να πας σε χωριό η να πετύχεις μαγαζί που να μην το έχει ροδιτης. στο κέντρο ειδικά δεν υπάρχει μαγαζί με καλό φαγητό. μόνο προς τα έξω. είναι το μόνο μείον στο νησί. καλά και ότι δεν έχουν ιδέα από οδήγηση

Όντας ροδίτης, μπήκα να διαβάσω το topic πριν λίγο.

Τα είπες όλα σε αυτές τις 2 γραμμές πραγματικά :P

Δημοσ.

Ευκολα τα μηδενίζεις όλα...

Το φαγητό στο Κούκο ήταν πολύ καλό ακόμη και για δεδομένα τουριστικά.

Το φαγητό στους Δροσουλίτες ήταν ανεκτό προς καλό, τίποτε περισσότερο ή λιγότερο απ'το 90% των αντίστοιχων στη Θεσ/νικη. (αν και για μεζέ πήγα οχι για πλήρες γεύμα)

Το φαγητό στο Ροδίων γεύσεις επίσης πολυ καλό.

Το φαγητό στο Κόζα ή Κοζά στα Στεγνά γαμηστερό αλλά στις τιμές επίσης.

Οσο για την οδήγηση, μια χαρά οδηγούν. Οι τουρίστες ειναι πιο επικίνδυνοι. Μεσα στη πόλη, τηρουσαν τα στοπ, προτεραιότητες, σταματούν για το πεζό. Στο επαρχιακό δίκτυο δε πρόσεξα να σου πω, μιας και πάντα τρέχω σε τέτοιους δρόμους.

Αλλα σε καμμία περίπτωση δεν ένιωσα οπως στη Κρήτη...ή στη Χαλκίδα, που ειναι κατ'εμέ οι χειρότεροι οδηγοί.

Όντας ροδίτης, μπήκα να διαβάσω το topic πριν λίγο.

Τα είπες όλα σε αυτές τις 2 γραμμές πραγματικά :P

κι εσύ όντας ροδίτης, τώρα θυμήθηκες να γράψεις;;;  :-D  :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

κι εσύ όντας ροδίτης, τώρα θυμήθηκες να γράψεις;;;  :-D  :-D  :-D

Εχεις δίκιο, δυστυχώς δεν το είχα δει εγκαίρως!! :P

Δημοσ.

εγώ δεν τα λέω σαν τουρίστας αλλά σαν σχεδόν ροδιτης αφού έζησα 15 χρόνια εκεί και εκεί μεγάλωσα. ειδικά το θέμα φαγητό είναι πονεμένη ιστορία. κούκος ρε φίλε, εγώ το εχτισα το μαγαζί αυτό, μόνο εκεί δεν κοιμομουν, μια τρύπα ήταν κάποτε αλλά από την επέκταση που έκανε κάπου στο 2000 δεν ξαναπηγα, χάλασε αρκετά.

Δημοσ.

επειδη μενω ροδο αυτοκινητο αεροδρομιο 12-20 την ημερα avis και χωρις πιστωτικη καρτα,τωρα παλια πολη νεκρα τελειως ν το ξερεις,προτεινω στο τριημερο σου παναγια τσαμπικα ψηλη-λινδος-φιλερημος(αξιοθεατα)

Δημοσ.

εγώ δεν τα λέω σαν τουρίστας αλλά σαν σχεδόν ροδιτης αφού έζησα 15 χρόνια εκεί και εκεί μεγάλωσα. ειδικά το θέμα φαγητό είναι πονεμένη ιστορία. κούκος ρε φίλε, εγώ το εχτισα το μαγαζί αυτό, μόνο εκεί δεν κοιμομουν, μια τρύπα ήταν κάποτε αλλά από την επέκταση που έκανε κάπου στο 2000 δεν ξαναπηγα, χάλασε αρκετά.

Σου έγραψα την άποψη μου για τα άνωθεν μαγαζιά. Τώρα όποιος διαβάσει μπορει να επιλέξει αν επισκεφθεί ή όχι. Ειδικά ο Κοζάς είναι εφάμιλλη ψαροτεβέρνα με Νίκο,Τάκη 2ο πόδι (καλύτερη μη πώ), καλύτερο απο φρουτι ντι μαρε θεσνικη και χειρότερο απο 7 θάλασσες, αλλά σίγουρα φθηνότερος.

Πήγα:

Παλαιά Πόλη βόλτα περίμετρο.

Αρχαιολογικό μουσείο.

Παλάτι του Μαγίστρου, πως λέγεται.

Βολτα παλιά,νέα παραλία.

Λινδο, Ακρόπολη, παραλία Αγ.Παύλου (νομιζω)

Παναγιά Τσαμπίκα

Εφτά Πηγές

Ελεούσα.

Μαλακίστηκα και δε πήγα Προφήτη Ηλία γιατι δε θυμόμουν τι ειχε να δω. Ειχε τη βίλα του μουσολινι χαχαχα.

και Στεγνά.

Ε για 3 μερες καλά ήταν.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα. Ξέμεινα λόγω καιρού στη Ρόδο και μένω κοντά στο Δημαρχείο. Υπάρχουν κοντα -σε απόσταση που να περπατιεται- αξιόλογα σουβλάκια/γύρος ή γενικότερα φαστ φουντ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...