giorgos6 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 καλημερα παιδια..πριν απο λιγες μερες αλλαξα ρουτερ και φυσικα ο κωδικος ηταν διαφορετικος..προσπαθω ομως να συνδεθω στο ιντερνετ απο την τηλεοραση και λογικο εινια να μου λεει οτι δεν υπαρχει συνδεση...εψαξα ομως να παω καπου για να αλλαξω τον κωδικο και να μπορω να μπω στο ιντερνετ αλλα δεν γινεται τιποτα...δεν ξερω που να παω..μηπως γνωριζει καποιος?
chios Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Το πρόβλημα που είναι;; βάλε στην τηλεόραση το σωστό κωδικό, ή άλλαξε στο Ρούτερ το όνομα και τον κωδικό και βάλε αυτά που είχες στο παλιό.
heavyrain Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 στις ρυθμίσεις της τηλεόρασης βρες τις ρυθμίσεις δικτυου και βρες το καινουριο σου wifi πατα εκει και θα σου βγαλει να βαλεις τον καινούριο κωδικο.
giorgos6 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Στις ρυθμίσεις Ίντερνετ μου βγάζει τύπος δικτύου από κάτω πιέστε wps στο wifi δρομολογητή σας,από κάτω έλεγχος ταχύτητας διαδικτυακής σύνδεσης και από κάτω προηγμένες ρυθμίσεις..σε οποίο από τα τέσσερα και αν πατήσω δεν μου βγάζει τα διαθέσιμα Ίντερνετ για να συνδεθώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα