pokemonhunter Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Καλημερα παιδια, σκευτομαι την αγορα γαλλικου μπουλντογκ τις επομενες μερες... Καποιος που να εχει να δωσει καποια συμβουλη-παρατηρηση πριν την αγορα του? ΥΓ-> θα το αγορασω απο καποιον ανδρεας κουταβακια στο facebook φαινεται σωστος απο τα σχολια προηγουμενων αγοραστων... Ευχαριστω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Πριν αποκτήσεις γαλλικό μπουλντόγκ, ψάξτο.
pokemonhunter Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Πριν αποκτήσεις γαλλικό μπουλντόγκ, ψάξτο. Το διαβασα αυτο το αρθρο γι`αυτο και με ενδιαφερει η προευλευση του ζωου μην εχει κανενα κληρονομικο και τρεχουμε... Αν εχει ξαναγορασει κανεις απο αυτον τον ανδρεα να μας πει reviews...απο θεσσαλονικη ειναι
margaritagr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μακρια Φυλη με τρομερα θεματα υγειας ειδικα αν δε το παρεις απο εκτροφεα. ΜΟΝΟ απο εκτροφεα φιλε μου, γραμμενο στον κοε με εξετασεις υγειας. Κανενα facebook!!!!! Γαλλικα εχει η δικια μου εκτροφεας, palmhill. Αλλα σου λεω και παλι , μιλαμε για σοβαροτατα προβληματα υγειας σε φαση να παραλυουν απο κηλες δισκων. Αστο, φυλη κατεστραμενη απο τον ανθρωπο. Αλλα αν το κανεις απο εκτροφεα ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Κανεναν Αντρεα του facebook . Ελπιζω να εγινα κατανοητη. 2
Θεkλα Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Φίλε, πλάκα κάνεις; Ετσι όπως τα λένε έχει τρελή ευθύνη, τρελά προβλήματα και τρελά έξοδα. Σχεδόν πρεπει να τα έχεις σε bubble wrap για να μη σου πάθουν τίποτα.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Αυτή η φυλή έχει τόσα προβλήματα, που ξέρω εκτροφείς που σταμάτησαν να την εκτρέφουν. Φαντάσου...
pokemonhunter Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 https://www.facebook.com/puppygalaxy/?fref=ts εκτροφεας δεν ειναι αυτος ?
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Όχι βέβαια! Αυτός είναι εκτροφέας http://www.allevamentodicambiano.it/index.html Διάβασε αυτό το χρήσιμο άρθρο http://hellasbordercollie.blogspot.gr/2015/04/blog-post_8.html?m=1
Anastazio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Λοιπον εχω ενα γαλλακι 5χρονο πια,τα χα διαβασει και εγω αυτα για τα πολλα προβληματα υγειας και νομιζα οτι θα γινει παραπληγικο το σκυλι...αλλα δεν εχει το θεο του,το μονο προβλημα ειναι η ζεστη σε θερμοκρασιες ανω των 25+,ειναι μεγαλος καραγκιοζης,πανεξυπνος,εγωιστης,καμια αισθηση του κινδυνου,τουλαχιστον ο δικος μου. Μη παρεις σκυλο αν δεν εισαι διατεθημενος να δεσμευτεις,σκεψου το εκατομμυρια φορες αυτο,ειναι σαν να εχεις ενα παιδι.Θες ενα παιδι?Αυτα. Φίλε, πλάκα κάνεις; Ετσι όπως τα λένε έχει τρελή ευθύνη, τρελά προβλήματα και τρελά έξοδα. Σχεδόν πρεπει να τα έχεις σε bubble wrap για να μη σου πάθουν τίποτα. Αυτο ειναι παγκ. Πριν αποκτήσεις γαλλικό μπουλντόγκ, ψάξτο. Το ποστ του λινκ ειναι υπερβολικο αν οχι αστειο.
margaritagr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Κρινεις ανθρωπους με δεκαδες χρονια στην κυνοφιλια που ειχαν γραψει εκει μεσα και θα χουν (το πιθανοτερο-γιατι δε σε ξερω) πολλαπλασιες γνωσεις και εμπειρια απο τη δικη σου. Το οτι το δικο σου ειναι οκ, δε σημαινει οτι ειναι ολα. Ακομα και animal planet να παρακολουθεις που εχει πολλες εκπομπες με κτηνιατρους, θα δεις ποσα περιστατικα με γαλλικα δειχνουν και πως οι γιατροι αναφερονται στα προβληματα της ρατσας. 1
Anastazio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Κρινεις ανθρωπους με δεκαδες χρονια στην κυνοφιλια που ειχαν γραψει εκει μεσα και θα χουν (το πιθανοτερο-γιατι δε σε ξερω) πολλαπλασιες γνωσεις και εμπειρια απο τη δικη σου. Το οτι το δικο σου ειναι οκ, δε σημαινει οτι ειναι ολα. Ακομα και animal planet να παρακολουθεις που εχει πολλες εκπομπες με κτηνιατρους, θα δεις ποσα περιστατικα με γαλλικα δειχνουν και πως οι γιατροι αναφερονται στα προβληματα της ρατσας. Συναναστρέφομαι με ανθρώπους που εχουν και αυτοί γαλλακια οπου επίσης δεν ειχαν κανενα ιδιαιτερο θεμα,πλην της ζεστης,αν η γνωμη κάποιων καπου εχει περισσοτερη βαρυτητα για καποιο λόγο απο τη δικη μου που ζω με το σκυλο 5 χρονια δωστε ενα λινκ για το ντογκφορουμ κ κλειστρ το θρεντ. 1
margaritagr Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Εσυ ζεις με εναν τετοιο σκυλο 5 χρονια, καποιοι απο αυτους εκει μεσα με 2 και 3 και για ολη τους τη ζωη σχεδον. Σου ευχομαι ποτε να μην ερθεις στο σημειο να θυμηθεις την αποψινη κουβεντα! Αλλωστε εδω δε συγκρινουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη την γνωση , αλλα αντικειμενικα θεματα στα χρονια της πορειας της φυλης. Κανεις δεν ειπε οτι ολα τα γαλλικα ειναι προβληματικα , αλλα δυστυχως ειναι μια ρατσα που πολυ συχνα υποφερει
Βασίλης_29 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Κρίμα πάντως ρε γμτ, δεν ήξερα οτι αυτή η ράτσα έχει τόσα προβλήματα. Τελικά οι άνθρωποι σε κάποια πράγματα έχουμε διαστρεβλώσει την φύση.
moure Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Εχουν περασει 3 γαλλικα απο τα χερια μου. Ο πρωτος εζησε 3 χρονια,ο αλλος 8 και αυτος που εχω τωρα ειναι 8,τα τελευταια 15 χρονια παντοτε υπαρχει ενα γαλλικο στο σπιτι μου. Ειναι πραγματικα αξιαγαπητα σκυλια,τρυφερα,ιδανικα για να ζουν σε διαμερισμα και δεν κανουν ποτε ζημιες. Τον πρωτο τον πηρα απο αγγελια ιδιωτη,τον δευτερο απο εκτροφεα(αντιπροεδρο τοτε του συλλογου γαλλικων μπουλντογκ)και αυτος που εχω τωρα τον ειχε αγορασει η γυναικα μου απο πετσοπ. Τα δυο πρωτα ηταν στον κτηνιατρο απο κουταβια και ειχαν οτι προβλημα μπορεις να φανταστεις(ματια,σπονδυλικη στηλη,ποδια,νευρολογικα θεματα,αναπνευστικο,καρδια,αλλεργιες).Ο τριτος ειχε απο μικρος χοντρο θεμα με αλλεργιες κι τον τελευταιο χρονο τον εχει παρει και αυτον η κατω βολτα με αποτελεσμα μονο σε μια χρονια να εχω δωσει σε κτηνιατρους 2500 ευρω. Εχω ορκιστει λόιπον οτι οσο και αν λατρευω αυτην τη φυλη γαλλικο δεν θα ξαναπαρω ΠΟΤΕ και απο πουθενα. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα