Kunodontas Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Δε γραφω αυτο το θεμα για να ζητησω ιατρικες συμβουλες, απλα θελω να πω οτι μου τη δινει στα νευρα που ειμαι αρρωστος και εχω και πυρετο και ο πυρετος μου τη δινει χειροτερα στα νευρα. Απλα ηθελα να το μοιραστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 EΛΑ ΜΩΡΗ https://www.youtube.com/watch?v=FYyIzaHeBAU 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palawiaris Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Εσύ θες να μοιραστείς και τον πυρετό σου με μας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Και πρέπει να ανοίξεις ολόκληρο θέμα? Γιατί δεν γράφεις απλά στο OOT Thre.....oh wait 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Ζμπουτσαμ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Φιλε σε νιώθω, ο λόγος που σιχαίνομαι τις αρρώστειες είναι η βαρεμάρα και παρακμή του να κάθεσαι στο κρεβάτι, ιδρωμένος, να μη μπορείς να κάνεις ένα μπάνιο σαν άνθρωπος, να μην έχεις όρεξη για φαί και καφέ, και ο εγκέφαλος να έχει καταργηθεί. Α και ταυτόχρονα να σκέφτεσαι όλα αυτά που πρέπει να αναβληθούν για την άλλη βδομάδα κλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Περαστικά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 κάτι για τον πυρετό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dinos_12345 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Τράβα καμία να περάσει η ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mary Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Εγώ ήμουν άρρωστη τη βδομάδα που μας πέρασε. Δευτέρα πρωί ξυπνάω με λαιμό χάλια, το βράδυ άρχισε να τρέχει η μύτη μου. Την επόμενη λίγο καλύτερα ο λαιμός αλλά η μύτη μπουκωνε. Αν ολίγοις, σήμερα έχω μόνο το μπούκωμα στη μύτη και λίγα φλεματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Εμένα με τρελαίνει ότι κρυωνω που μπουκώνει η μύτη μου και δεν μπορώ να ανασανω. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
idomeneas7 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2016 Πολύ σοβαρη αρρώστια, τι κακο σε βρηκε αμοιρε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις