MarkRenton Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα σε ολους! Δημιουργησα λογαριασμο στο Paypal με σκοπο τις αγορες απο εξωτερικο! Εκανα το κλασικο τρικ (με το δευτερο mail που στελνει στο βασικο μαιλ το επιθυμητο ποσο) και στην κεντρικη σελιδα του λογαριασμου μου εχει τα εξης : To Balance στο 80% και για τα χρηματα που εβαλα αναφερει "Pending" δοκιμασα να κανω αγορα αλλα δεν προχωραει! αν καταλαβαινω σωστα μου κρατανε το ποσο μεχρι επιβεβαιωσης οτι ειναι ολα οκ μεχρι 21 μερες και μετα θα μπορω να ξεκινησω τις αγορες!Καταλαβα σωστα?εχει συμβει σε καποιον κατι παρομοιο? Παραθετω και καποια screenshots γιατι αν ειναι καποιος που ξερει θα καταλαβει ακριβως το θεμα! Ειναι η πρωτη μου επαφη με το Paypal και εχω αγχος με τα χρηματα που εβαλα και αν θα καταφερω τις αγορες μου!Ευχαριστω
Haldol Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Σωστά κατάλαβες. Σε 21 ημέρες θα σου ελευθερώσει τα χρήματα (από "pending" θα γίνουν "available") και θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις. Μέχρι τότε θα είναι παγωμένα - άχρηστα, δεν κουνάνε (εκτός κι αν θες να τα στείλεις πίσω). Αλλά τσάμπα κάνεις αυτή τη διαδικασία. Βγάλε μία Revolut να ξεμπερδεύεις (δωρεάν είναι).
Haldol Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Την Revolut από που την βγάζουμε?? Σε αυτό το section λίγο πιο κάτω θα βρεις ένα θέμα με τίτλο "Revolut: οδηγός επιβίωσης". Διάβασε τουλάχιστον τα πρώτα post. Μετά δε νομίζω να 'χεις απορίες.
MarkRenton Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Σωστά κατάλαβες. Σε 21 ημέρες θα σου ελευθερώσει τα χρήματα (από "pending" θα γίνουν "available") και θα μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις όπως θέλεις. Μέχρι τότε θα είναι παγωμένα - άχρηστα, δεν κουνάνε (εκτός κι αν θες να τα στείλεις πίσω). Αλλά τσάμπα κάνεις αυτή τη διαδικασία. Βγάλε μία Revolut να ξεμπερδεύεις (δωρεάν είναι). Ρε φιλε μολις ολοκληρωσα τη φαση με το Paypal και με μπερδεψε με αυτα...ακριβως την ιδια ατακα ακουσα απο ενα φιλο,να βγαλω Revolut!Αυτο ειναι σαν τo Paypal?Τωρα ειναι αργα?Μπορω να μαθω για το Revolut και να μεταφερω το ποσο μου εκει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα