andybbgr Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ειμαι ιδιοκτητης ενος διαμερισματος, εχουμε κανει 2ετες συμβολαιο με τους ενοικιαστες το οποιο ληγει σε 1 μηνα περιπου. τους ζητησα να μην γινει ανανεωση συμβολαιου καθως χρειαζομαι το σπιτι για ιδιοκατοικηση. εχω δικαιωμα να το κανω; μπορει να υπαρχει αντιρρηση απο τους ενοικιαστες; καπου διαβαζα στο ιντερνετ οτι στην ουσια με βαση νομου ισχυει 3ετες συμβολαιο ασχετα αν καναμε 2ετες
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Ναι ισχυει κατι τετοιο . Για ιδιοκατοικηση δεν ξερω αν μπορεις να κανεις κατι ...
zio10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Πάρ'τους με το καλό γιατί αλλιώς νομίζω ότι θα δυσκολευτείς να τους βγάλεις! 2
andybbgr Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 ακομα και αν ισχυει το 3ετες νομιμο συμβολαιο (ασχετα αν εχουμε υπογραψει για 2 χρονια μονο) δεν καταλαβα καλα τη νομοθεσια, το 3ο ετος θα υπαρξει αυξηση ενοικιου κατα 75% ? μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει; ευχαριστω
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 ακομα και αν ισχυει το 3ετες νομιμο συμβολαιο (ασχετα αν εχουμε υπογραψει για 2 χρονια μονο) δεν καταλαβα καλα τη νομοθεσια, το 3ο ετος θα υπαρξει αυξηση ενοικιου κατα 75% ? μπορει καποιος να το επιβεβαιωσει; ευχαριστω Που το είδες αυτό για 75%; 1
VonLoutsos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Ναι ισχυει κατι τετοιο . Για ιδιοκατοικηση δεν ξερω αν μπορεις να κανεις κατι ... Έχω την εντύπωση πως αν θέλει να κάνει ιδιόχρηση μπορεί να τους βγάλει. Βέβαια για να είναι σωστός θα πρέπει να τους έχει ενημερώσει εύλογο χρονικό διάστημα πριν αλλιώς τα τρεξίματα είναι αναποφευκτα
antonl Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 [...] η ιδιοκατοίκηση δεν συνιστά πλέον νόμιμη αιτία αποβολής του μισθωτή από την κατοικία, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί αυτή ως κατοικία του ιδιοκτήτη ή του συζύγου ή των τέκνων του [...] [...] Εξακολουθεί όμως η ιδιόχρηση να συνιστά νόμιμο λόγο αποβολής του μισθωτή από την κατοικία όταν αυτή πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από τον εκμισθωτή ή τον κύριο του σπιτιού, ή το σύζυγό του ή τέκνα τους για επαγγελματική στέγη [...] source
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα