mylo Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Τα νούμερα αυτά δε βγαίνουν ούτε αν εισαι η μοναδική καντινα έξω από γήπεδο σε sold out
bedazzled Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 και εγώ ήμουν στο insomnia τον καιρό που δεν είχαμε μαϊμουδάκια και οι περισσότεροι grafane kapos etsi giati den 3erate kala ellinika Άρα παραδέχεσαι ότι τρως συνέχεια ban και συνεχίζεις και επιστρέφεις αγαπητέ Mr. Proper; Δεν σε τιμά ιδιαίτερα αυτό. Λογικά, τα κυκλώματα θα πληρώνονται με μετρητά από τα μαγαζιά κατευθείαν, ούτε ηλεκτρονικές πληρωμές και bitcoin ούτε τίποτα. Τώρα αν ποτέ πηγαίναμε σε οικονομία με εντελώς ηλεκτρονικό χρήμα όπως Αγγλία και εξωτερικό, εκεί λογικά μένει να υιοθετήσουν τακτικές του εξωτερικού, γιατί και στο εξωτερικό υπάρχουν τέτοια κυκλώματα, κάποιον τρόπο θα έχουν να βγάζουν μαύρο χρήμα ακόμα και ηλεκτρονικό. Και στο εξωτερικό υπάρχει μετρητό. Το θέμα είναι τι θα γίνει όταν εκλείψει εντελώς, κάτι που ήδη γίνεται σε δόσεις (με πρώτο το 500άρικο). http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=169503 Αν βγάζεις τόσα τη μέρα, έχει μια λογική να δίνεις και υψηλό ενοίκιο. Ο άλλος που βγάζει το 1/10 χαζός είναι δηλαδή; Απίστευτα ποσά... κι εγώ νόμιζα ότι τόσα έβγαζαν τον μήνα! Άντε να δίνεις και τα μισά στην εφορία όμως (αν κόβουν αποδείξεις)... Είναι κάτι πράγματα πάντως που θεωρούμε δεδομένα και σε κάνουν να απελπίζεσαι! Πχ αυτό με την προστασία στα μαγαζιά (το θεωρούμε έξοδο της επιχείρησης κανονικά!) ή με το λάδωμα στο δίπλωμα. Μπουρδέλο κράτος... κατά τα άλλα έχουμε κι αστυνομία (την επίσημη κρατική «προστασία» που πληρώνεται μέσω φόρων). Στανταρ παιζει προστασια απλα δε τα παιρνουν σε bitcoin -ελεος τι αλλο θακουσουμε βαλτε λιγο κλεραζιλ ρε παιδια- αλλα σε σακουλες γιατι απλα ειναι κοφτηριο.Οταν το πιο φτηνο που πουλας ειναι σαντουιτς με κανα 4ευρο βαλε επι ποσους καιλες θαρθουν να φαν νυχτιατικα ταριφες ξενυχτες τακτικοι πελατες κ περαστικοι ευκολα τζιραρεις ψυχραιμα ενα 3.000χ30=90.000 το μηνα χ11 =990.000 δηλ ενα μυριο το χρονο.Κ αν δωσεις το μισο σε προστασια νοικια υλες κλπ δεν ειναι ασχημα Ακομα κ τα μισα να τζιραρεις δηλ 1500 τη μερα παλι δεν ειναι ασχημα. 450Κ το χρονο δε βγαζει ουτε σουπερμαρκετ ξερω γω. Το κλεραζίλ κράτα το για πάρτη σου αδερφέ, την εφηβεία την έχουμε περάσει προ πολλού κάποιοι. Αν τα ποσά αυτά ισχύουν, τότε εξηγείται γιατί έχει γεμίσει (και συνεχίζει να γεμίζει εν μέσω κρίσης!) φαγάδικα όλη η Ελλάδα... ούτε πτυχιούχος δεν βγάζει τόσα λεφτά. Και μετά λέμε για ανειδίκευτους και πόσα πρέπει να παίρνουν... Πάντως ακόμα και σε σακούλες να τα παίρνουν, πλέον έχουν σφίξει πολύ τα πράγματα. Παλιά πήγαινες και τα κατέθετες στην τράπεζα και δεν σου έλεγε κανείς τίποτα. Πλέον υπάρχει αυστηρό πόθεν έσχες και απαγόρευση συναλλαγών με μετρητό πάνω από €1500 για ιδιώτες και €500 για επαγγελματίες (μάλιστα θέλουν να τα ρίξουν κι άλλο τα όρια, €500 και €50 αντίστοιχα).
deesnider Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 €3000 την μέρα, κάθε μέρα(νύχτα), x11 μήνες; Μήπως είναι κάπως αισιόξο νούμερο; 800 σάντουιτς κάθε νύχτα; Είναι από υπερβολικά αισιόδοξο, έως αδύνατο, εφόσον μιλάμε για το «κάθε μέρα», που πολύ σωστά τόνισες. Η κίνηση που έχουν εξαρτάται από την αντίστοιχη κίνηση των (νυχτερινών) μαγαζιών τής περιοχής, με τα οποία έχουν τους ίδιους πελάτες. Το μεγάλο νταλαβέρι γίνεται (γινόταν, τουλάχιστον, διότι δεν ξέρω πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα λόγω κρίσης) το βράδυ Παρασκευής και Σαββάτου. Υπάρχουν βέβαια και ακραίες περιπτώσεις. Παλιότερα (δεν ξέρω αν συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς ακόμα) , σ' ένα συγκεκριμένο στο Περιστέρι, τον κόσμο που περίμενε απ' έξω, ειδικά μεταξύ 10 μ.μ. και κλεισίματος των γύρω κλαμπόμπαρων, δεν τον έβλεπες ούτε σε προεκλογική συγκέντρωση τού Αντρέα το '81... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις