saul32 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα εχω κανει καταγγελια στο ικα για 3 χρονια μαυρης εργασιας τον πρωην εργοδοτη μου την παρασκευη εκδικαζεται η αποφαση απο το ικα .το θεμα ειναι πως μου εχει κανει μηνυση για συκοφαντικη δυσφημιση και ψεματα οπως και τους 3 μαρτυρες που εχω και το δικαστηριο ειναι την αλλη βδομαδα .ναι μεν υπαρχουν μαρτυρες που επιβεβαιωνουν οτι δουλευα εκει αλλα δεν εχω τιποτα αλλο γτ ουτε μισθοδοσια επαιρνα ουτε καποιο αλλο εγγραφο .μονο φωτογραφιες εχω (δεν ξερω αν μετρανε)αυτο που με φοβιζει ειναι 2 πραγματα η μηνυση γιατι εχει βαλει και 2 δικηγορους και δευτερο φοβαμαι να μην εχει λαδωσει καποιους απο μεσα . Επειδη δεν εχω εμπιστοσυνη στην δικαιοσυνη αν γινει κατι και στο δικαστηριο βγει εις βαρος μου θα τον πληρωσω κι ολας; ξεχασα να αναφερω οτι μας εκανε και αγωγη και ζηταει 20.000 e απο τον καθενα μας . Επισης θα πρεπει να βαλω δικηγορο απαραιτητα; δυστυχως δεν εχω χρηματα για τετοιες διαδικασιες
lak10 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 γιατι η καταγγελια εγινε μετα απο 3 χρονια? θελω να πω το κατηγγειλες αφπυ σε απελησε?
saul32 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Το συζητουσαμε και συνεχεια ελεγε οτι θα μου κολλουσε τα ενσημα .3 χρονια ειναι πολλα αλλα περιμενα μηπως μου τα κολλουσε .ως που παραιτηθηκα και η καταγγελια εγινε αργοτερα
giorgolavos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Το ότι σου έκανε μήνυση δεν είναι ανησυχητικό. Πρέπει να σου κάνει μήνυση για συκοφαντικη δυσφιμηση για να στηρίξει περισσότερο την υπόθεση του, ότι δηλαδή λες ψέμματα. Δικηγόρο δεν ξέρω αν είναι υποχρεωτικό, αλλά από εμπειρία έχω μάθει ότι ποτέ δεν πάμε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο. Οκ ότι σου έλεγε ότι θα σου βάλει ένσημα και τον πιστευες επί τρία χρόνια, αλλά όλα αυτά τα χρόνια δεν πήρες ούτε ένα χαρτί; ούτε μια άδεια δεν είναι γραμμένη κάπου; κάποια ασθένεια; κάποιο ιστορικό σε μηνύματα με κάποιον συνάδελφο ότι που να του έλεγες ότι σήμερα π.χ. δεν θα έρθεις στην δουλειά γιατί είσαι άρρωστος;
l337 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Tην υπογραφή σου την έχεις βάλει κάπου εν ώρα εργασίας ως μέρος της δουλειάς;Τι δουλειά είναι; (αν δεν θέλεις να την αναφέρεις, έστω στο περίπου)Συμβουλέψου οπωσδήποτε δικηγόρο. 1
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχουν δικηγόροι με ειδίκευση στα εργασιακά. Καλύτερα να βρεις έναν τέτοιο. Αλλά να έχεις στο μυαλό σου ότι ακόμα κι αν δικαιωθείς μπορεί απλά να μη πάρεις τίποτα! 1
saul32 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Οχι ποτε δεν υπεγραψα κατι..ουτε καποια συμβαση .σιγουρα θα ρωτησω και καποιο δικηγορο ..θα σου στειλω π.μ προτιμω να μην το γραψω δημοσια Υπάρχουν δικηγόροι με ειδίκευση στα εργασιακά. Καλύτερα να βρεις έναν τέτοιο. Αλλά να έχεις στο μυαλό σου ότι ακόμα κι αν δικαιωθείς μπορεί απλά να μη πάρεις τίποτα! Πραγματικα δεν με ενδιαφερει αν τα παρω η οχι αυτο που με νοιαζει ειναι να δικαιωθω
zio10 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Οχι ποτε δεν υπεγραψα κατι..ουτε καποια συμβαση .σιγουρα θα ρωτησω και καποιο δικηγορο ..θα σου στειλω π.μ προτιμω να μην το γραψω δημοσια Πραγματικα δεν με ενδιαφερει αν τα παρω η οχι αυτο που με νοιαζει ειναι να δικαιωθω Σίγουρα μετράει η ηθική ικανοποίηση, αλλά μένει μισή ας πούμε αν δεν παίρνεις τίποτα, ενώ τα δικαιούσαι και έχει βγει και απόφαση!
bilya Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Παντως γενικα ο νομος προστατεύει τον εργαζόμενο δλδ ακομα κ συ να μην ηθελες να σου κολλαει ενσημα κ να θελε αυτος παλι αυτος φταίει. δικια του υποχρεωση ειναι οχι δικια σου.
saul32 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Σίγουρα μετράει η ηθική ικανοποίηση, αλλά μένει μισή ας πούμε αν δεν παίρνεις τίποτα, ενώ τα δικαιούσαι και έχει βγει και απόφαση! Ο ενας απο τους 3 μαρτυρες που εχω δικαιωθηκε και τα πηρε .ειχε παραπανω χρονια απο μενα αλλα μονο για τα μισα .επειδη οπως ειπα μας εχει κανει και αγωγη ζητωντας 20 χιλιαρικα απο τον καθενα μας εκτος απο την ηθικη δικαιωση ενας ακομα λογος ειναι να πεσουν στο κενο ολα αυτα 1
NikosKallithea Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Αν δεν εχεις εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη τοτε γιατι έκανες καταγγελία?
saul32 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Γιατι στο δικαστηριο που πηγα σαν μαρτυρας ειδα καποια πραγματα που δεν μου αρεσαν .οχι σε μενα και με τον δικηγορο που μιλησα θεωρησε καποιες αποφασεις υποπτες
aristos12 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 νόμος τών δικαστηρίων... ο ενοχος ελπίζει κ ο αθώος φοβάται ... φίλε μήν πάς χωρίς δικηγόρο κ πολύ καλά κάνεις κ δέν τούς εμπιστεύεσαι .... 1
saul32 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δεν εχω και αλλη επιλογη δυστυχως αυτος εχει βαλει 2 .
Προτεινόμενες αναρτήσεις