mrfan Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Seriously?? Ναι seriously, είχε ανάγκη και του έδωσε δουλειά. Αν του εταζε πράγματα και δεν τα έδινε να τον κυνηγουσε.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Ναι seriously, είχε ανάγκη και του έδωσε δουλειά. Αν του εταζε πράγματα και δεν τα έδινε να τον κυνηγουσε. Εισαι σοβαρος ρε φιλε?Προφανως δεν εχεις δουλεψει ποτε...Διοτι αν τυχον εχεις κανει εστω κ ενα μεροκαματο στην ζωη σου θα επρεπε να ντρεπεσαι για αυτα που λες!Σιγα μην του ελεγε κ ευχαριστω που τον στραγγιξε στην δουλεια και τον εκμεταλευτηκε σε μια δυσκολη στιγμη...Σοβαρευτειτε μερικοι...Να δω αν θα τυχαινε σε εσας τι θα κανατε 2
l337 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Ναι seriously, είχε ανάγκη και του έδωσε δουλειά. Αν του εταζε πράγματα και δεν τα έδινε να τον κυνηγουσε. Το ανησυχητικό είναι πως φαίνεται ότι τα εννοείς όσα γράφεις. 1
militarist Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Κοιτά βρίσκουν και τα κάνουν, αν όλοι κάνανε καταγγελίες αμέσως και όχι όταν είναι να πάρει πόδι η κατάσταση θα ήταν καλύτερη. 1
26ska Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Είχε ανάγκη και του έδωσε δουλειά λέει ο άλλος,από πάνω.Υπαρχουν τέτοιοι πολλοί δυστυχώς,για αυτό είμαστε σε τέτοια χάλια σαν λαός και δεν διεκδικούμε τίποτα...
papoys1 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2017 Όλοι υποκριτές είμαστε. Μαλώνουμε τον άλλο αλλά θα ήθελα να ξέρω πόσοι από μας θα πληρώσουμε για κάτι π.χ. 1000 ευρώ με απόδειξη ή 800 χωρίς απόδειξη μαύρα δηλαδή αν μας το προτείνει ο πωλητής,και αν δεν έχουμε κανένα όφελος και καμία απαλλαγή παίρνοντας την απόδειξη. Προσωπικά δεν ξέρω κανέναν που να το κάνει. Σε δουλειά που δούλευα παλιά ήξερα πολλούς που ερχόντουσαν και έλεγαν στο αφεντικό.Κοίτα δεν θέλω ΙΚΑ μπορείς να μου δώσεις αντί για 50 ευρώ μεροκάματο 70 γιατί τα έχω ανάγκη;;; Σίγουρα παράνομο αλλά αν συμφωνούσαν δεν θα ήταν αμαρτία ο άλλος που πήγε για δουλειά να πάρει τα 20 ευρώ παραπάνω και μετά από 4-5 μήνες να πάει στο ΙΚΑ και να κάνει καταγγελία;;;; Από την άλλη υπάρχει και η σκληρή εκμετάλευση από κάποιους εργοδότες.Εκεί δε λέω.Θέλουν καταγγελία αλλά όχι όταν σε διώξει από τη δουλειά αλλά πολύ νωρίτερα. 6
mrfan Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Το έχω πει και σε άλλο νήμα και θα το ξαναπώ Έχετε ανάγκη από δουλειά και κάνετε υποχωρήσεις και συμφωνείτε σε ένα σωρό ανοησίες. Και μόλις έρχεται η "ημερομηνία λήξης", κοιτάτε να αρπάξετε ότι μπορείτε όπως μπορείτε. Δεν βγάζω την ουρά μου απ έξω. Και εγώ, κάποια στιγμή που είχα ΤΕΡΑΣΤΙΑ ανάγκη από δουλειά, δούλεψα μαύρα με πενιχρό μεροκάματο. Βρήκα δουλειά για την οποία δεν είχα ιδέα και την έμαθα σιγά σιγά. Για τον άνθρωπο για τον οποίο δούλευα μαύρα, εντάξει δεν λέω ότι του φιλάω τα χέρια ούτε ότι θα τον κάνω εικόνισμα. Βρήκα την επόμενη δουλειά, τον ευχαρίστησα ευγενικά και έφυγα. Για όλους εσάς που με ρωτάτε αν μιλάω σοβαρά, υποθέτω ότι δεν σηκώνεται μύγα στο σπαθί σας. Εύχομαι να μην βρεθείτε ποτέ με την πλάτη στον τοίχο.
Diskimpex Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Αυτο που εγραψες Βρήκα την επόμενη δουλειά, τον ευχαρίστησα ευγενικά και έφυγα. Iσως σαν σκεψη ειναι καλυτερο απο το να μπλεξεις με δικηγορους,εξοδα, και αν κερδισεις
TitanX Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Από τη στιγμή που κάποιος δέχεται να δουλέψει χωρίς ένσημα και μαύρα λεφτά είναι συνυπευθυνως. Δυστυχώς στην ανάγκη τα κάνεις όλα και η εκμετάλλευση. Κάνει πάρτι.
Damachi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Εμ ειναι συνυπευθυνοι εμ το θυμουνται μετα απο κατι χρόνια . Υπαρχει και η αλλη οψη του νομισματος με δόλο και το γνωστο - δωσε μου τοσο επιπλεον στο χερι γιατι παω και λεω οτι θελω - για να μη σε μπλεχνω με ικα που ειναι με το μερος του εργατη κτλ . Εκει καλα κανουν και τους σκιζουν .
stelpas Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2018 Όσο δεν υπάρχει η αυτασφάλιση, τέτοια θα ακούμε κ θα βλεπουμε. Ο εργοδοτης θα πρεπει να κανει ασφάλεια στην επιχείρηση για τυχόν ατυχήματα προσωπικού. Απο εκει κ περα η σύνταξη του εργαζομένου, πρεπει να ειναι δικη του υπόθεση. Οπως κ του Ελ. Επαγγελματια. Αλλα η εύκολη λυση στην ζωη, ειναι να «ζητιανεύουμε απο αυτους που τα κονομάνε γιατι μας τα χρωστάνε». Αναξιοπρεπεια....
ZELDA Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) παιδιά πολυ προσοχή γενικά με ατομα που ζητάνε μαυρα και λιγότερες ωρες για να πάρουν επίδοματα και τα τιαυτα(ανθρωποι που περνουν καποιο επιδομα και θελουν να κανουν μαιμουνια δωστε τους πόδι! φιλικη συμβουλη! ).. Γνωρίζω περιστατικό ο οποιος εργοδότης ενω είναι εντάξει γενικα στις υποχρεωσεις του πηρε ενα παιδί για καποια δουλειά για ημιαπασχοληση 3 μέρες οχι για πλήρες 8αωρο αλλα για λιγο λιγότερες , ο υπαλληλος αυτός συμφωνησε αλλα ζητησε οτι θελει λιγοτερα ενσυμα λογο επιδοματων αρα όπως καταλαβαινετε έπερνε τα υπολοιπα χρήματα στο χέρι .. μετά απο καποιον καιρό σηκωνετε και φευγει απο το κατάστημα , δεν δουλευε , πηγαινε βολτες κτλ.. ελεγε δεν ειναι η δουλεια μου αυτή κ.α με αποτελεσμα ο ιδιοκτιτης να τον απολυση όπως είναι λογικο , τώρα λοιπον αυτός ο αντρας? πως να τον αποκαλέσω?? ζητάει τα τα ικα του για τις διπλασιες ωρες τις ξμέρες που δούλευε , να σημειωθεί οτι αυτος εχει πάρει λόγο χαμηλου εισοδηματος την συγκεκριμένη περίοδο κεα , αλλυλεγγηεις και επιδοματα που κυκλοφορουν και τώρα με αυτον τον τρόπο θελει να βγει και ταμείο και ζητάει να του κολληθουν τα εξτρα με οτι συνεπάγεται αυτό πρόστιμο για τον εργοδότη κτλ και δεν δεχετε να συζητησει με τον εργοδοτη , επίσεις ηταν ασφαλισμενος για συγκεκριμενες ημέρες παντα και υπαρχουν και μαρτυρες , επίσης εκβιαζει οτι θα κάνει καταγγελία στο ικα κτλ.. και θελω να ρωτήσω.. Ο εργοδότης ουσιαστικα του εκανε καλο για να παρει το επιδομα γιατι τον λυπηθηκε και τωρα βρηκε και τον μπελά του ο ανθρωπος , καθως ο υπαλληλος αθέτησε την συμφωνια του ! Απο οτι μου λεει ο ιδιοκτιτης θα το παει δικαστικά γιατί υπαρχουν οι καταβολες στην τράπεζα που επερνε τα χρήματα αλλα θα ηθελα να ρωτησω απο περιεργια αν αυτος ο υπαλληλος που πηρε ενα σωρο επιδόματα και δικαιωθει και παρει τα ικα του εντελει εστω και με αυτον τον τρόπο υπάρχει τρόπος να ενημερωθουν οι καταλληλες υπηρεσιες ωστε να επιστρεψει τα επιδόματα που πήρε διοτι ουσιαστικά ειχε μεγαλύτερο εισόδημα αρα δεν δικαιούτο καποια επιδόματα ίσως όλα που πήρε αυτό το 8μηνο ? Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2018 από ZELDA
vagos789 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 30 λεπτά πριν, ZELDA είπε αν αυτος ο υπαλληλος που πηρε ενα σωρο επιδόματα και δικαιωθει και παρει τα ικα του εντελει εστω και με αυτον τον τρόπο υπάρχει τρόπος να ενημερωθουν οι καταλληλες υπηρεσιες ωστε να επιστρεψει τα επιδόματα που πήρε διοτι ουσιαστικά ειχε μεγαλύτερο εισόδημα αρα δεν δικαιούτο καποια επιδόματα ίσως όλα που πήρε αυτό το 8μηνο ? Αυτο που λες ειναι αρκετα περιπλοκο και νομιζω μονο δικηγορος με εμπειρια στα εργατικα μπορει να την απαντησει Η λογικη λεει οτι θα μπορουσε να γινει μια καταγγελια και τα χρηματα να ζητηθουν πισω (δημοσιο) ως αχρεωστήτως καταβληθεντα,και μαλιστα με τοκο. Αλλα μια αναζητηση στο google δειχνει οτι μαλλον δεν υπαρχει καν η εννοια της καταγγελιας εργοδοτη
Curtis76 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, ZELDA είπε παιδιά πολυ προσοχή γενικά με ατομα που ζητάνε μαυρα και λιγότερες ωρες για να πάρουν επίδοματα και τα τιαυτα(ανθρωποι που περνουν καποιο επιδομα και θελουν να κανουν μαιμουνια δωστε τους πόδι! φιλικη συμβουλη! ).. Γνωρίζω περιστατικό ο οποιος εργοδότης ενω είναι εντάξει γενικα στις υποχρεωσεις του πηρε ενα παιδί για καποια δουλειά για ημιαπασχοληση 3 μέρες οχι για πλήρες 8αωρο αλλα για λιγο λιγότερες , ο υπαλληλος αυτός συμφωνησε αλλα ζητησε οτι θελει λιγοτερα ενσυμα λογο επιδοματων αρα όπως καταλαβαινετε έπερνε τα υπολοιπα χρήματα στο χέρι .. μετά απο καποιον καιρό σηκωνετε και φευγει απο το κατάστημα , δεν δουλευε , πηγαινε βολτες κτλ.. ελεγε δεν ειναι η δουλεια μου αυτή κ.α με αποτελεσμα ο ιδιοκτιτης να τον απολυση όπως είναι λογικο , τώρα λοιπον αυτός ο αντρας? πως να τον αποκαλέσω?? ζητάει τα τα ικα του για τις διπλασιες ωρες τις ξμέρες που δούλευε , να σημειωθεί οτι αυτος εχει πάρει λόγο χαμηλου εισοδηματος την συγκεκριμένη περίοδο κεα , αλλυλεγγηεις και επιδοματα που κυκλοφορουν και τώρα με αυτον τον τρόπο θελει να βγει και ταμείο και ζητάει να του κολληθουν τα εξτρα με οτι συνεπάγεται αυτό πρόστιμο για τον εργοδότη κτλ και δεν δεχετε να συζητησει με τον εργοδοτη , επίσεις ηταν ασφαλισμενος για συγκεκριμενες ημέρες παντα και υπαρχουν και μαρτυρες , επίσης εκβιαζει οτι θα κάνει καταγγελία στο ικα κτλ.. και θελω να ρωτήσω.. Ο εργοδότης ουσιαστικα του εκανε καλο για να παρει το επιδομα γιατι τον λυπηθηκε και τωρα βρηκε και τον μπελά του ο ανθρωπος , καθως ο υπαλληλος αθέτησε την συμφωνια του ! Απο οτι μου λεει ο ιδιοκτιτης θα το παει δικαστικά γιατί υπαρχουν οι καταβολες στην τράπεζα που επερνε τα χρήματα αλλα θα ηθελα να ρωτησω απο περιεργια αν αυτος ο υπαλληλος που πηρε ενα σωρο επιδόματα και δικαιωθει και παρει τα ικα του εντελει εστω και με αυτον τον τρόπο υπάρχει τρόπος να ενημερωθουν οι καταλληλες υπηρεσιες ωστε να επιστρεψει τα επιδόματα που πήρε διοτι ουσιαστικά ειχε μεγαλύτερο εισόδημα αρα δεν δικαιούτο καποια επιδόματα ίσως όλα που πήρε αυτό το 8μηνο ? Δεν νομιζω οτι υπαρχει τοσο μικροψυχο αφεντικο. Γενικα ειναι καλα ατομα που ουτε εκμεταλευονται την εργασια καποιου, ούτε δινουν μισθους πεινας, και τηρουν παντα τους νομους. Παιδια προσεχτε την εκμεταλευση των εργαζομενων δε παει αλλο πια, ο κομπος εχει φτασει στο χτενι.
ZELDA Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Curtis76 είπε Δεν νομιζω οτι υπαρχει τοσο μικροψυχο αφεντικο. Γενικα ειναι καλα ατομα που ουτε εκμεταλευονται την εργασια καποιου, ούτε δινουν μισθους πεινας, και τηρουν παντα τους νομους. Παιδια προσεχτε την εκμεταλευση των εργαζομενων δε παει αλλο πια, ο κομπος εχει φτασει στο χτενι. αυτό καταλαβες απο αυτό που έγραψα ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις