Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορείς να μου το δωσεις σε kwh (που είναι η κατανάλωση),  για 8 ώρες χρήσης  για να το καταλάβω?  Δηλ σε 8h πόσες kwh θα χαλάσει?

Δημοσ.

ο κυκλοφορητης ειναι στα 160 w/h στην μεσαια σκαλα.κανα 200αρι να ειναι και ο ανεμνηστηρας και ο σπινθιριστης του καυστηρα,υπολογιζε 400 βαρια/ωρα,αν δουλευει τις 4 απο τις 8=1.6 kw

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Οι απλοί είναι οι "μηχανικοί". Οι ψηφιακοί όπως καταλαβαίνεις έχουν μεγάλες διαφορές plus το PID...

• Like 1
Δημοσ.

Είχα έναν απλό μηχανικό, μου πρότειναν να βάλω έναν ψηφιακό siemens και καλά για περισσότερη ακρίβεια και οικονομία. Τζάμπα τα λεφτά που έδωσα, ακριβώς το ίδιο πράγμα! :D

Δημοσ.

Είχα έναν απλό μηχανικό, μου πρότειναν να βάλω έναν ψηφιακό siemens και καλά για περισσότερη ακρίβεια και οικονομία. Τζάμπα τα λεφτά που έδωσα, ακριβώς το ίδιο

,

αλλο να τον ρυθμιζεις στους 21, να σβηνει στους 23-24-25 και να αναβει στους 17-18 ,και αλλο να βαζεις 21,να σβηνει 22 και να αναβει στους 20.και ο καλυτερος μηχανικος,δεν τα κανει αυτα.ασε που και ο φθηνοτερος ψηφιακος που εβαλα εγω,σε δινει την δυνατοτητα να χαμηλωνεις την θερμοκρασια που θα κρατησει το βραδυ,για περισοτερη εξοικονομιση,συν του προγραματισμου  μεσα στην ημερα που  θα λειπεις καποιες ωρες,να κραταει την θερμοκρασια χαμηλοτερα,αλλα να μην σβηνει και παγωνει το σπιτι.

αλλα και ο εβδομαδιαιος προγραμματισμος,οταν το σκ θα εισαι στο σπιτι.....αν εβαλες ψηφιακο και δεν ειδες διαφορά απο τον μηχανικο,μαλλον ειναι διοτι δεν αναβεις το καλοριφερ :-D  :-D

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...