dollyyy19 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 το πολυ,3 κιλοβατ την ημερα. με τον κυκλοφορητη και τα ρευματα του καυστηρα. 1
kounga Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μπορείς να μου το δωσεις σε kwh (που είναι η κατανάλωση), για 8 ώρες χρήσης για να το καταλάβω? Δηλ σε 8h πόσες kwh θα χαλάσει?
dollyyy19 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 ο κυκλοφορητης ειναι στα 160 w/h στην μεσαια σκαλα.κανα 200αρι να ειναι και ο ανεμνηστηρας και ο σπινθιριστης του καυστηρα,υπολογιζε 400 βαρια/ωρα,αν δουλευει τις 4 απο τις 8=1.6 kw 1
zio10 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Γιατί να πάρει κάποιος ακριβό θερμοστάτη; Την ίδια δουλειά δεν κάνουν όλοι;
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Αναλόγως ποιους συγκρίνεις...
zio10 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δεν ξέρω γενικά το λέω, όχι να έχουν ιδιαίτερες λειτουργίες, απλοί θερμοστάτες.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Οι απλοί είναι οι "μηχανικοί". Οι ψηφιακοί όπως καταλαβαίνεις έχουν μεγάλες διαφορές plus το PID... 1
zio10 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Είχα έναν απλό μηχανικό, μου πρότειναν να βάλω έναν ψηφιακό siemens και καλά για περισσότερη ακρίβεια και οικονομία. Τζάμπα τα λεφτά που έδωσα, ακριβώς το ίδιο πράγμα!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Αν δεν τον ρυθμίσει κάποιος σωστά, δεν θα γίνει δουλειά... 1
dollyyy19 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Είχα έναν απλό μηχανικό, μου πρότειναν να βάλω έναν ψηφιακό siemens και καλά για περισσότερη ακρίβεια και οικονομία. Τζάμπα τα λεφτά που έδωσα, ακριβώς το ίδιο , αλλο να τον ρυθμιζεις στους 21, να σβηνει στους 23-24-25 και να αναβει στους 17-18 ,και αλλο να βαζεις 21,να σβηνει 22 και να αναβει στους 20.και ο καλυτερος μηχανικος,δεν τα κανει αυτα.ασε που και ο φθηνοτερος ψηφιακος που εβαλα εγω,σε δινει την δυνατοτητα να χαμηλωνεις την θερμοκρασια που θα κρατησει το βραδυ,για περισοτερη εξοικονομιση,συν του προγραματισμου μεσα στην ημερα που θα λειπεις καποιες ωρες,να κραταει την θερμοκρασια χαμηλοτερα,αλλα να μην σβηνει και παγωνει το σπιτι. αλλα και ο εβδομαδιαιος προγραμματισμος,οταν το σκ θα εισαι στο σπιτι.....αν εβαλες ψηφιακο και δεν ειδες διαφορά απο τον μηχανικο,μαλλον ειναι διοτι δεν αναβεις το καλοριφερ 1
zio10 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δε νομίζω ότι έχει τέτοια πράγματα ο δικός μου πάντως!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα