Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα ψάχνω για το νέο μου σπίτι θερμοστάτη για τα καλοριφέρ.

Επειδή δεν έχω ιδέα, να προσεξω κατι;

Αν έχετε να προτείνετε κάποιο, ελεύθερα

• Super Moderators
Δημοσ.

Ξέχασα να γράψω budget μέχρι 80 ευρώ.

Εκτός αν υπάρχει σοβαρός λόγος να ανέβει το ποσό

Απο σένα εξαρτάται αυτό. Από το αν θες έναν απλό θερμοστάτη (ψηφιακό ή όχι) ή θέλεις να το ελέγχεις από απόσταση, απο το wifi δίκτυό σου, από smartphone κλπ κλπ.

Δημοσ.

εβαλα περσυ αυτον...

http://www.zarkaditools.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=4086&ref=bestprice.gr

ευκολη τοποθετηση-συνδεσμολογια,εχει θερμομετρο χωρου που ανταποκρινεται σωστα,εχει  2 βαθμους κελσιου ευρος ανταποκρισης,δλδ τον δινεις επιθυμητη θερμοκρασια 20,στους 21 σταματαει τον λεβητα και στους 19 ξεκιναει.εχει προγραματισμο εβδομαδιαιο αλλα και ημερισιο.βολεψε πολυ.δεν τον θεωρω ακριβειας,αλλα για τα λεφτα του ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

Είναι σημαντικό ο θερμοστάτης να κάνει calibration μόνος του μέχρι να βρει τη σωστή θερμοκρασία ΑΝ και εφόσον λειτουργεί η θέρμανση πολλές ώρες ή αν έχεις επιδαπέδια.

Κερδίζεις σε χρήμα και σταθερότητα στη θερμοκρασία.

Δημοσ.

γιατί ψάχνεις εσύ θερμοστάτη; η εγκατάσταση δεν έχει ; :confused:

Καινούργιο σπίτι είναι

Εγώ δε πρεπει να βάλω θερμοστάτη;

Δημοσ.

Καινούργιο σπίτι είναι

Εγώ δε πρεπει να βάλω θερμοστάτη;

!!! δεν ξέρω αλλά μου κάνει εντύπωση.

εγώ όταν μπήκα σε σπίτι πρώτος ιδιοκτήτης (σε νεοκατασκευασμένο) ο θερμοστάτης της αυτόνομης ήταν στη θέση του !!!

πού ξέρω τι εγκατάσταση έχει γίνει και αν χρειάζεται διπλός διακόπτης (για μπόιλερ - ηλιακό - θέρμανση) κλπ..

εκτός αν το έχτισες εσύ και δεν το αγόρασες.

Δημοσ.

Ψιλοάσχετο, αλλά μήπως ξέρετε πόση κατανάλωση έχει σε ηλ ρευμα ένας σχετικά  μικρός λέβητας?  Το "σχετικά μικρός" παει στο οτι δεν ξέρω τις προδιαγραφές του ή τα KW , αλλά καλύπτει μια διπλοκατοικία (δυο 2αρια διαμερίσματα)  .

Προφανώς είναι θέμα κυκλοφορητή, αλλά αυτό που τεσπα με απασχολεί είναι οτι ο διπλανός θέλει να χρησιμοποιήσει (μετα απο πολλά χρόνια) την ΚΘ και εγώ όχι,  και τα ρεύματα του λέβητα συνδεονται στον δικό μου πίνακα...!

Τι γίνεται σ αυτές τις περιπτώσεις , και γενικά?  Μήπως να πάω σε εταιρία κοινοχρήστων?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...