overpower Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δεν λεω, με προβλημα ή χωρις, ισως πρεπει να προβεις σε κατι πιο δραστικο. Οι ωτοασπιδες ειναι προσωρινη λυση. Το να καλεσεις αστυνομια, δεν ειναι και οτι χειροτερο. Το οτι εχει καποιο προβλημα υγειας, δεν σημαινει οτι πρεπει να του συμπεριφερθεις με διαφορετικο τροπο απο εναν χωρις προβλημα υγειας σε περιπτωση που εκανε συνεχεια φασαρια. imo
Nightshady Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Γι' αρχη θα μπορουσες να κανεις παρατηρηση στην μανα του αλλά με ευγενικό τρόπο και με τακτ για να μην φανεις ως ο κακος της γειτονιας. Τωρα απο εκει και περα δεν ξερω κατα ποσο θ ασχοληθει η αστυνομια ή αν ειναι της αρμοδιοτητας τους λογω καταστασης του ατομου.
aristos12 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 φίλε δυστυχώς μόνο μιά λύση υπάρχει... πήγαινε σέ αλλο σπίτι...
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Συγγνωμη, οταν λετε να μιλησει στη μανα του, να της πει τι ακριβως? Οτι ο γιος της κανει φασαρια κλπ? Δεν ξερω πως μπορω να το θεσω διχως σαρκασμο, αλλα πραγματικα, θεωρειτε οτι δεν το γνωριζει η ιδια και θα εκπλαγει, ή οταν ο ανθρωπος φωναζει και κλαιει το βραδυ η ιδια κοιμαται και βλεπει λιβαδια με παπαρουνες? Και αντε και της το λεει, εκεινη τι να κανει, φανταζομαι υπαρχει καποια αγωγη (ή οχι, δεν ξερω την περιπτωση) και προφανως την ακολουθει. Θελω να πω πως ειμαι σιγουρος πως η ιδια γνωριζει το προβλημα και το διαχειριζεται καπως. Η γνωμη μου ειναι να παρεις ωτοασπιδες και να κανεις υπομονη απο τη στιγμη που ειναι κατι που προεκυψε τωρα με τη λογικη πως αφου ειχε τις εξαρσεις αραια και που, ενδεχομενως να αλλαξει η συχνοτητα και να αραιωσει. Ολα αυτα βεβαια αν μιλαμε για νορμαλ περιπτωσεις, γιατι υπαρχουν και περιπτωσεις που οι γονεις δεν κανουν τις απαραιτητες σωστες κινησεις για την εξασφαλισης της ισορροπημενης διαβιωσης του ατομου, αλλα αυτο ειναι κατι που δεν μπορουμε να κρινουμε εμεις. 8
otinanai321 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Δυστυχως, δεν μπορω να παρεμβω δομικα στο σπιτι καθως το νοικιαζω και δεν προκειται να μεινω και για παντα. Απ οσο το εχω συζητησει φαινεται οτι δεν θα ωφελησει σε κατι (πρακτικα) η αστυνομια, μονο συστασεις μπορουν να κανουν οι οποιες μπορει και να ριξουν και λαδι στη φωτια. Στην ουσια, η κατασταση θα παραμεινει ιδια. Υπαρχει μια υποψια οτι ενδεχεται να μην ακολουθει την αγωγη του, και γι αυτο το λογο να εχει ενταθει η κατασταση τωρα τελευταια. Αλλα αυτο ειναι κατι που δεν μπορει να ελεγξει κανεις τριτος. Θα επενδυσω στις κερινες ωτοασπιδες οπως ειπαμε και αν καποιος εχει να προτεινει κατι, καλοδεχουμενο.
The_Judas Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Μετακόμισε καλύτερα για να μην χάσεις την δική σου ψυχική υγεία. Τα προβλήματα των άλλων κατανοητά, αλλά πρέπει να κοιτάς και τα δικά σου. Με βάση αυτά που λες μάλλον κάποια ψυχική διαταραχή έχει εφόσον κλαίει και φωνάζει το βράδυ. Οπότε είναι πιθανόν να μην παίρνει φαρμακευτική αγωγή.
Βασίλης_29 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δεν μπορεί να γίνει τίποτα δυστυχώς. Ή ωτοασπίδες ή μετακόμιση.
McNerd Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια. Δυστυχως, δεν μπορω να παρεμβω δομικα στο σπιτι καθως το νοικιαζω και δεν προκειται να μεινω και για παντα. Απ οσο το εχω συζητησει φαινεται οτι δεν θα ωφελησει σε κατι (πρακτικα) η αστυνομια, μονο συστασεις μπορουν να κανουν οι οποιες μπορει και να ριξουν και λαδι στη φωτια. Στην ουσια, η κατασταση θα παραμεινει ιδια. Υπαρχει μια υποψια οτι ενδεχεται να μην ακολουθει την αγωγη του, και γι αυτο το λογο να εχει ενταθει η κατασταση τωρα τελευταια. Αλλα αυτο ειναι κατι που δεν μπορει να ελεγξει κανεις τριτος. Θα επενδυσω στις κερινες ωτοασπιδες οπως ειπαμε και αν καποιος εχει να προτεινει κατι, καλοδεχουμενο. Με την πρώτη ευκαιρία μετακόμιση σε διαμέρισμα που δεν είναι μεσοτοιχία με άλλο. Πολύ βασικό κριτήριο. Τα νοίκια έχουν πέσει αρκετά, όλο και κάτι θα βρεις.
margaritagr Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2016 Πάντως παιδιά εσείς που λέτε περι συνανθρώπου και κατανόησης, πρέπει λιγάκι να σκεφτείτε και τον άλλον ε όπως επισης οτι το λέτε γιατί δεν είστε μέσα στο πρόβλημα. Πέρασαμε παρόμοιο θεμα με τη γιαγια μου , η οποία έμενε ακριβώς απο κάτω μας, και λόγω άνοιας καποια βράδια φώναζε βοηθειαααα ή το όνομα της μαμάς μου. Ωτοασπίδες δεν έκαναν κατι, και δε θέλαμε κιόλας να βάλουμε, μη γίνει κατι και δεν ακούσουμε. Ακουγόταν άπειρα λόγω παλιάς κατασκευής... Δε φαντάζεστε , όσοι δε το έχετε περασει, τι ειναι να μη κοιμάσαι τη νύχτα , να πετάγεσαι έτσι στον ύπνο σου, και να κυκλοφορείς τελικά σα ζόμπι μές τη μέρα. Η μάνα μπορεί να κάνει υπομονή γιατί ειναι μάνα, μπορεί να μη του δινει τα χάπια του, το οτιδήποτε. Εφόσον η κατάσταση συνεχιστεί , φυσικά και πρέπει να δράσει, αρχικά μιλώντας στη μητέρα. Δε γίνεται επειδή ένας έχει πρόβλημα, να έχουν ολοι. 2
Johnnywu Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Εγώ θα είχα ήδη ξεκινήσει να ψάχνω για άλλο σπίτι.
Haldol Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 νιωθω τυψεις και ξαφνικα θα γινω "ο μαλακας που καλεσε αστυνομια για καποιον που δεν ενοχλησε ποτε κανεναν" Από τη μία "δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν" και από την άλλη "κλάμα και φωνές από τις 24:30 έως τις 6:00 το πρωί". Αντιφατικό. Η αστυνομία δεν θα καταφέρει τίποτα διότι δεν είναι τυπική περίπτωση "κακού γείτονα" (με την έννοια του μαλ**α) για να τον κάνουν καλά. Θα μιλήσεις με τη μάνα του εφόσον έχει αυτή την ευθύνη του και θα δεις τι είναι διατεθειμένη να κάνει για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Προφανώς και δεν θα επιβαρυνθείς εσύ με έξοδα μετακόμισης, μεταποίησης του σπιτιού, ωτοασπίδων ή οτιδήποτε άλλο για κάτι το οποίο είναι υποχρεωμένοι να κάνουν εκείνοι. Και πολύ περίμενες.
otinanai321 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Η μετακομιση αυτη τη στιγμη ειναι πραγμα αδυνατον γιατι στην πολη που ζω δεν υπαρχουν διαθεσιμα σπιτια, χωρις καμια υπερβολη. Μου πηρε μηνες μεχρι να βρω αυτο. Και μετα, φυσικα, ειναι και το οικονομικο.. Δε φαντάζεστε , όσοι δε το έχετε περασει, τι ειναι να μη κοιμάσαι τη νύχτα , να πετάγεσαι έτσι στον ύπνο σου, και να κυκλοφορείς τελικά σα ζόμπι μές τη μέρα. Οπως τα λες, αυτο με το ζομπι με περιγραφει απολυτα τις τελευταιες μερες
margaritagr Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Παντως αυτο το θεμα μου θυμισε την περιπτωση μιας κοπελας τρελης που εμενε στην ιδια πολυκατοικια με τη κολλητη μου. Δε ξερουμε τι θεμα ακριβως ειχε παντως εκανε διαφορα παλαβα του τυπου: κατω στο δρομο πεταγοταν μπροστα σε αμαξια, μου χε πεταχτει κι εμενα μια φορα! Ευτυχως που μολις ειχα ξεκινησει, πεταγοταν μπροστα σου και σε κοιτουσε δεν εφευγε επρεπε να κανεις οπισθεν. Επισης κοιτουσε απο το ματακι της πορτας της κι οταν περνουσε ο ετσι της φιλης μου, ανοιγε τη πορτα ντυμενη, με σουτιεν ή και χωρις και του φωναζε να μπει μεσα. Διαφορα ακομα μου χε πει οτι εκανε, αυτα ηταν τα πιο τρανταχτα. Τελικα την εκλεισαν σε καποιο ιδρυμα, εμεινε αλλος στο διαμερισμα και κανεις δε ξερει τι απεγινε. 1
angmar Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Το σπίτι σου έχει μόνο ένα δωμάτιο; Αυτό που συνορεύει με το υπνοδωμάτιο του γείτονα; Αν όχι, πόσο δύσκολο θα ήταν να κάνεις κάποιο άλλο δωμάτιο το υπνοδωμάτιό σου για να μην έχεις τη φασαρία ακριβώς στο κεφάλι σου;
Mau-Maus Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Παντως αυτο το θεμα μου θυμισε την περιπτωση μιας κοπελας τρελης που εμενε στην ιδια πολυκατοικια με τη κολλητη μου. Δε ξερουμε τι θεμα ακριβως ειχε παντως εκανε διαφορα παλαβα του τυπου: κατω στο δρομο πεταγοταν μπροστα σε αμαξια, μου χε πεταχτει κι εμενα μια φορα! Ευτυχως που μολις ειχα ξεκινησει, πεταγοταν μπροστα σου και σε κοιτουσε δεν εφευγε επρεπε να κανεις οπισθεν. Επισης κοιτουσε απο το ματακι της πορτας της κι οταν περνουσε ο ετσι της φιλης μου, ανοιγε τη πορτα ντυμενη, με σουτιεν ή και χωρις και του φωναζε να μπει μεσα. Διαφορα ακομα μου χε πει οτι εκανε, αυτα ηταν τα πιο τρανταχτα. Τελικα την εκλεισαν σε καποιο ιδρυμα, εμεινε αλλος στο διαμερισμα και κανεις δε ξερει τι απεγινε. Μια κοπέλα με ιδια ακριβώς συμπεριφορά υπάρχει εδω και παρα πολλα χρονια στο Λουτράκι παει και κάθεται ακίνητη παλούκι μπροστά στα αμάξια και δεν φεύγει με τίποτα , πρέπει να βάλεις όπισθεν ! Πολύ κρίμα για την κοπέλα .. ==== Τελικά ο φίλος της φίλης σου τι έκανε , μπήκε ποτέ μέσα ? 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα