Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Επισης κοιτουσε απο το ματακι της πορτας της κι οταν περνουσε ο ετσι της φιλης μου, ανοιγε τη πορτα ντυμενη, με σουτιεν ή και χωρις και του φωναζε να μπει μεσα. Μα την παναγία δηλαδή.......
Lilith19 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Απ' οτι καταλαβαίνω, η μητέρα ειναι κηδεμόνας του ατόμου αυτού λόγω της αναπηρίας του, σωστα; Το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, για το οποίο η μητέρα αδιαφορεί;
livefreeordie Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Από φασαρία γειτόνων κι απο αϋπνία έχω μεγάλη εμπειρια. Αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν μπορείς να κανεις καλά τα άτομα που έχουν προβλήματα σεβασμού και κατανόησης προς τον άλλον αλλα και συμπεριφοράς ,οπότε μου φαίνεται αδιανόητο να κάνεις κάτι με έναν άνθρωπο που έχει πραγματικό πρόβλημα από την φυση του. Η λύση είναι η μετακόμιση ,όταν τα καταφέρεις και βρεις κάτι άλλο. Μέχρι τοτε βρίσκεις άλλες λύσεις όπως ωτοασπίδες ή αλλάζεις δωμάτιο. Υπάρχει κι η λύση της ηχομόνωσης αλλά για να κάνεις πραγματική δουλειά θέλει κάποια χρηματα και δε συμφέρει αφού δεν είναι δικό σου. Έτσι κι αλλιώς απ ότι καταλαβαίνω είναι κάτι που ισως συμβαίνει προσωρινά αφού ακούγεται τόσο μόνο την τελευταία βδομάδα,οπότε ίσως σταματήσει.
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μια λύση θα ήταν να ζητήσει από την οικογένεια του τύπου να βάλουν αυτοί ηχομόνωση από την δικιά τους πλευρά. Αφού προκαλούν μόνιμο θέμα θορύβου τότε αυτό είναι κάτι που μπορούν να κάνουν, και μάλλον πρέπει κιόλας 3
georgekz750 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δυσκολες καταστασεις πρωτα για την οικογενεια του και μετα για τους γειτονες. Εχω παρομοιο προβλημα,δεν μιλαω οσο και αν ενοχλουμαι. Σκεφτομαι τους γονεις του και το τι τραβανε αυτοι και παρακαλαω να μην ερθω ποτε στη θεση τους. Και δυστυχως ειναι αγορασμενο το σπιτι και το δικο μου και το δικο τους,οποτε δεν υπαρχει ενδεχομενο τα επομενα χρονια να μετακομισει ενας απ τους δυο μας. Αν νοικιαζεις ψαξε και αλλαξε σπιτι,αν το αγορασες την εβαψες.
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Αν νοικιαζεις ψαξε και αλλαξε σπιτι,αν το αγορασες την εβαψες. Το νοικιάζει όπως είπε. Αν ήταν ιδιόκτητο θα έψαχνε τις λύσεις της ηχομόνωσης.
duende Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 απο ωτοασπιδες, επειδη εχω δοκιμασει πααρα πολλες θα σου προτεινα τις παρακατω για εγγυημενα καλο υπνο http://www.skroutz.gr/s/7676369/Ohropax-%CE%A9%CF%84%CE%BF%CE%B1%CF%83%CF%80%CE%AF%CE%B4%CE%B5%CF%82-Soft-2%CF%84%CE%BC%CF%87.html επισης οι quies ειναι καλες αν τις βρεις
otinanai321 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Το σπίτι σου έχει μόνο ένα δωμάτιο; Αυτό που συνορεύει με το υπνοδωμάτιο του γείτονα; Αν όχι, πόσο δύσκολο θα ήταν να κάνεις κάποιο άλλο δωμάτιο το υπνοδωμάτιό σου για να μην έχεις τη φασαρία ακριβώς στο κεφάλι σου; Μονο ενα, ναι. Δοκιμασα ενα βραδυ να κοιμηθω στο σαλονι αλλα ο καναπες με πεθανε Απ' οτι καταλαβαίνω, η μητέρα ειναι κηδεμόνας του ατόμου αυτού λόγω της αναπηρίας του, σωστα; Το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, για το οποίο η μητέρα αδιαφορεί; Δεν μπορω να το γνωριζω αυτο. Απο συζητηση με αλλους ενοικους ενημερωθηκα και για αλλες καταστασεις, τις οποιες η μανα καλυπτει. Οποτε μπορει κανεις να υποθεσει οτι ολα ειναι πιθανα. Η μανα ειναι μανα, θα προσπαθει παντα να προστατεψει το παιδι της
KINGLUCAS Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Καλησπερα. Προσφατα, και μετα απο πολυμηνο ψαξιμο, μετακομισα σε ενα διαμερισμα. Ο γειτονας μου ειναι ενηλικας με καποια νοητικη υστερηση και ζει με τη μητερα του. Ειναι φιλικοτατος με ολους, ομιλιτικος, χαμογελαστος, δεν ενοχλει κανεναν κατα τη διαρκεια της ημερας. Το προβλημα ειναι οτι τα βραδια πλανταζει στο κλαμα και τις φωνες. Αρχικα συνεβαινε μια στο τοσο αλλα την τελευταια εβδομαδα δεν εχουμε κλεισει ματι! Ξεκιναει γυρω στις 12μισι και τραβαει μεχρι και τις 5-6 το πρωι. Το σπιτι του συνορευει με το υπνοδωματιο, οποτε ακουγονται τα παντα στερεοφωνικα. Με εχει ταραξει η αυπνια και η κουραση, δεν ξερω πως να το αντιμετωπισω. Αστυνομια δεν καλεσα ακομη γιατι νιωθω τυψεις και ξαφνικα θα γινω "ο μαλακας που καλεσε αστυνομια για καποιον που δεν ενοχλησε ποτε κανεναν" (και δεν πιστευω κιολας οτι οι συστασεις θα λυσουν το προβλημα). Εχει αντιμετωπισει ποτε κανεις κατι παρομοιο; χαράς το κουράγιο σου εγώ σκυλιά ακούω μετά τις 23;00 και φρικάρω έτοιμος είμαι να πάρο την "ανστιμονια" για να τους τα ψάλω 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Παιδιά άλλο πράγμα είναι αν ο άνθρωπος έχει μια ψυχική ασθένεια και άλλο αν έχει νοητική στέρηση. Είναι δύο διαφορετικές περιπτώσεις και χρειάζονται διαφορετικούς χειρισμούς. Στη πρώτη περίπτωση το σωστό είναι η κηδεμόνας του ατόμου να βοηθήσει το άτομο να γίνει καλά μέσω θεραπείας (αν γίνεται). Στη δεύτερη περίπτωση απλώς το υπομένεις όπως η θεία μου που είναι 90 χρόνων και η κόρη της που είναι 65 και γεννήθηκε με νοητική υστέρηση. Ας είμαστε και λίγο πιο ευαίσθητοι, δυστυχώς δεν γιατρεύονται όλα σε αυτή τη ζωή. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2016 από Επισκέπτης
pontez2 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Καταρχην συγχαρητήρια στον φιλο για το τρόπο που αντιμετωπίζει για την ωρα το πρόβλημα και δεν έχει προβει σε παρατήρηση. Δε ξέρω αν ειναι δυνατόν να κοιμάσαι πάντα με ωτοασπίδες, αλλά ισως να ρωταγες τους γειτονες αν αυτή η κατάσταση ειναι μόνιμη. Και εδω θέλω να ρωτήσω όποιον έχει και νομικές γνωσεις. Μπορεί να γινει καταγγελία για το κλάμα ενός ΑμεΑ σε ώρα κοινής ησυχιας; Ρωτάω διότι πρόσφατα ένας γειτονας κάλεσε αστυνομία διοτι μια 90χρονη γιαγιά με ψυχολογικά στο διπλανό σπίτι, κάθε βράδυ βόγκαγε και έκλαιγε. Παρόμοια φάση, άλλος κάλεσε αστυνομία για θορυβώδες σκυλί μέσα σε διαμέρισμα (δε ξέρω αν η φασαρια απο κλάμα νέου, γέρου ή σκυλου έχει διαφορά)
fsbmaniac Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Παιδια οι ωρες κοινης υσηχιας ειναι για καθε λογο σεβαστες. Η αστυνομια μπορει να ερθει την επομενη με καποια κοινωνικη λειτουργο του δημου συνοδεια ή τηλεφωνικα να βρεθει λυση με αξιοπρεπη τροπο. Καποιοι κανουν πολυ σημαντικες εργασιες και δεν γινεται να πηγαινουν αυπνοι στην εργασια τους συνεχεια..σκεφτειτε αυτο. Καποια στιγμη συμετειχα σε ενα project υλικολογισμικης αναβαθμισης δημοσιας υπηρεσιας που εργαζεται 24/7 ... μας τονιζαν συνεχως οτι οποιος δεν ηταν απολυτα ξεκουραστος να μην συμετεχει εκεινη τη μερα να παρει ρεπο, ή αν εισαι γιατρος δεν γινεται να μην ξεκουραζεσε σωστα ,οτιδηποτε εργασια εχει ευθυνη δηλαδη. Παντα ομως πρεπει να ειμαστε ανθρωποι πανω απο ολα αυτο ειναι ενας απαραβατος νομος για την εξελιξη της κοινωνιας αλλα οι γραμμες ειναι πολυ λεπτες. Επειδη εχω προβλημα με την φασαρια το βραδυ και ξυπναω με το παραμικρο πριν ενοικιασω ρωτησα τους ενοικους εναν προς ενα για τυχον φασαρια κτλ βασικα εβαλα φιλο και ξεκινησε τις ερωτησεις απο το τελευταιο διαμερισμα και εγω απο το πρωτο. Αν και εχω αλλαξει πολλα σπιτια , γενικα ειχα παντοτε σοβαρη υσηχια , 1
otinanai321 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2016 Καταρχην συγχαρητήρια στον φιλο για το τρόπο που αντιμετωπίζει για την ωρα το πρόβλημα και δεν έχει προβει σε παρατήρηση. Δε ξέρω αν ειναι δυνατόν να κοιμάσαι πάντα με ωτοασπίδες, αλλά ισως να ρωταγες τους γειτονες αν αυτή η κατάσταση ειναι μόνιμη. Σ ευχαριστω φιλε. Απ οτι εχω μαθει, δεν ειναι κατι νεο αλλα η συχνοτητα ηταν αφενος μια στο τοσο και αφετερου παντα μεσα στην ημερα. Παιδια οι ωρες κοινης υσηχιας ειναι για καθε λογο σεβαστες. Η αστυνομια μπορει να ερθει την επομενη με καποια κοινωνικη λειτουργο του δημου συνοδεια ή τηλεφωνικα να βρεθει λυση με αξιοπρεπη τροπο. Επικοινωνησα με αρμοδια υπηρεσια της περιοχης για να με καθοδηγησουν αυτοι καλυτερα, η απαντηση τους ηταν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι και με παρεπεμψαν στην αστυνομια. Αυτο για τον κοινωνικο λειτουργο το ειπες υποθετικα η γνωριζεις οτι ισχυει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα