Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πόσα μόρια περνουν?

Όπως ο καμμενος θέλει να κάνει την κορακακη αξιωματικό

Νομίζω και ο πυρος δημας είναι στρατιωτικος

όλοι οι ολυμπιονίκες γίνονται αξιωματικοί σε κάποιο σώμα.

πως στην αρχαιότητα έριχναν ένα μέρος του τοίχους για τους τιμήσουν;

ε κατα κάποιο τρόπο είναι η "συνέχεια" του.

ορίστε και τι ισχύει για τα μόρια

vgb_hnbrtfg.jpg

ksefnegr.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Όλοι οι ολυμπιονικες γίνονται αξιωματικοι στις ενοπλες δυνάμεις σαν τιμή αλλά κανονικά με μισθούς κτλ.

( Είμαι 95% σίγουρος)

Δημοσ.

Αυτοι που πηγαν καλα στους ολυμπιακους φτιαχτηκαν.μπαινουν οπου θελουν στο δημοσιο απλα επιλεγουν στρατο λιμενικο κυριως γιατι εχει καλυτερα χρηματα και ας μην πατανε καν...

Παιρνουν ενα πριμ,βρισκουν χορηγους και αδεια προπο και τελος τους μοιραζουν χρημα οι ομογενεις που τους καλουν σε γιορτες τους

Οκ οι ολυμπιακοι αγωνες ειναι ~5 ατομα ανα 4χρονια ειναι οντως big deal...

Εχω μεγαλη εντυπωση οτι ακομη και με ευρωπαικο παιρνεις θεση στο δημοσιο αλλα δουλευεις δεν ειναι τιμης ενεκεν

Δημοσ.

Μηπως το σταματησαν μεσα στην 5ετια;

Αντιθέτως, δεν ξέρω αν ισχύει την τελευταία 5ετία. Η προσωπική εμπειρία που έχω είναι πλέον 10-12 χρόνια πίσω.

Δημοσ.

Εδω κοντευει να τελειωσει το α εξαμηνο και αυτη τωρα θα γραφτουν

Κατανοητή η πρεμούρα για την εισαγωγή των αθλητών στην τριτοβάθμια.

Δημοσ.

Τι άθλημα κάνεις jason και σε τι επίπεδο είσαι;

κανένα άθλημα δεν κάνει. τρολ Είναι που κάθε τρεις και λίγο ανοίγει θεμα πως μπορεί να περάσει κάπου χωρίς εξετάσεις :Ρ ακόμη να τον μαθετε; σε ενα θεμα μάλιστα είχε πει πως είχε περάσει κάπου και ρωτούσε για τις εγγραφές και μια βδομάδα μετά άνοιξε άλλο που έλεγε πως μπορεί να γραφτεί στον ΟΑΕΔ αφού δεν πέρασε πουθενά :D
  • Like 3
Δημοσ.

Ωραιο mindset ο ts παντως. Απο μικρος ψαχνει το παραθυρακι για να "τα βολεψει" χωρις τον κοπο και μοχθο των "αλλων"! Οτι πρεπει για Ελληνας.

πρωταθλητισμός χωρίς κόπο και μόχθο, δεν υπάρχει φίλος.

Δημοσ.

σφαιροβολια κανω

Άλλαξε πλευρό,καλά δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις στη ζωή σου από το να χαζολογάς στο ίντερνετ? Άμα ασχολείσαι με την Σφαιροβολία δεν θα άνοιγες το παρακάτω θέμα για να βοηθήσεις και καλά κάποιον φίλο σου.

http://www.insomnia.gr/topic/602738-%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%B7-

%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B5%CF%82/

Ούτε σε άλλο θέμα θα ρωτούσες να αγοράσεις βαράκια..στην σφαιροβολία τι σηκώνεις? φασολάκια? 

http://www.insomnia.gr/topic/613160-%CE%B2%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%80%CE%B9%CF%84%CE%B9/

Σταμάτα να γίνεσαι ρόμπα,τα γραπτά σε ένα φόρουμ πάντα μένουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...