JohnTehGreek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Τίποτα, τελείωσα Λύκειο και δεν δουλεύω. Πάντως δεν ψάχνω δουλειά στο δημόσιο.
jason97 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Τίποτα, τελείωσα Λύκειο και δεν δουλεύω. Πάντως δεν ψάχνω δουλειά στο δημόσιο. Δεν εδωσες πανελληνιες? Αμα σου ελεγε καποιος να σε διορισει τη θα ελεγες?
JohnTehGreek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Έχω γνωστούς που θα μπορούσανε να με χώσουν κάπου στο δημόσιο. Ούτε που τους έχω μιλήσει για το θέμα όμως. Είμαι νέος, ακόμα ψάχνομαι και με ενδιαφέρει να χτίσω μια καριέρα. Παρόλα αυτά, αν με πάρει και με σηκώσει η Ανεργία και αρχίσω να μην βλέπω φως μετά από πολλά χρόνια, ίσως πάρω δραστικά μέτρα, όπως όλοι άλλωστε και όποιος σου πει το αντίθετο λέει ψέματα. Μέχρι τότε ξαναλέω, είμαι νέος και θεωρώ χαζό νέο παιδί να ψάχνει θέση στο δημόσιο να βολευτεί. Όσο για τις Πανελλήνιες, έδωσα, δεν πέρασα και το κεφάλαιο αυτό τελείωσε για εμένα. Δεν μπαίνω στην διαδικασία αυτή πια.
livefreeordie Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Τίποτα, τελείωσα Λύκειο και δεν δουλεύω. Πάντως δεν ψάχνω δουλειά στο δημόσιο. Εσυ επιτελους μας εδωσες μια απαντηση,γιατι παντου κατηγορεις το δημοσιο,οπως επισης και τους μισθους σκλαβιας των 500 ευρω κι οτι εσυ δεν σκλαβωνεσαι! Τουλαχιστον ολοι αυτοι δουλευουν! Εσυ πως ζεις ρε Τζον-Τζον τελικα χωρις δουλεια; Αλλοι σε ζουνε ειναι η απαντηση! Κι ετσι μπορεις να το παιζεις ελευθερο πουλι. Και βγαινεις και κατηγορεις αυτους που δουλευουν εστω και σαν σκλαβοι για να μπορεσουν να ζησουν ή να ειναι οσο μπορουν ανεξαρτητοι αντι να παρασιτουν. Βεβαια δεν εισαι ο μοναδικος ,υπαρχουν πολλοι που λενε τα ιδια αλλα κατι μου λεει πως κι εκεινοι σε παρομοιες καταστασεις ζουνε!
JohnTehGreek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Εσυ επιτελους μας εδωσες μια απαντηση,γιατι παντου κατηγορεις το δημοσιο,οπως επισης και τους μισθους σκλαβιας των 500 ευρω κι οτι εσυ δεν σκλαβωνεσαι! Τουλαχιστον ολοι αυτοι δουλευουν! Εσυ πως ζεις ρε Τζον-Τζον τελικα χωρις δουλεια; Αλλοι σε ζουνε ειναι η απαντηση! Κι ετσι μπορεις να το παιζεις ελευθερο πουλι. Και βγαινεις και κατηγορεις αυτους που δουλευουν εστω και σαν σκλαβοι για να μπορεσουν να ζησουν ή να ειναι οσο μπορουν ανεξαρτητοι αντι να παρασιτουν. Βεβαια δεν εισαι ο μοναδικος ,υπαρχουν πολλοι που λενε τα ιδια αλλα κατι μου λεει πως κι εκεινοι σε παρομοιες καταστασεις ζουνε! Δεν κατηγόρησα ΠΟΤΕ αυτούς που δουλεύουν. Αδυνατείς να καταλάβεις αυτά που γράφω και δεν είναι η πρώτη φορά. Κατηγόρησα και κατηγορώ τα μπουρδελομάγαζα που προσλαμβάνουν κόσμο με μισθούς πείνας σαν σκλάβους. Αυτή είναι η αλήθεια έτσι θα την λέω.
Moderators Kercyn Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Η επόμενη ερώτηση θα είναι αν μπορείς να τον φέρεις σ' επαφή μ' αυτόν που μπορεί να σε χώσει. 1
JohnTehGreek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Και σαν που ηθελαν να σε χωσουν? Ρε φίλε δεν είπα ότι ήθελαν να με χώσουν πουθενά. Είπα απλά ότι έχω γνωστούς με πάρα πολύ καλές διασυνδέσεις που πολύ πιθανόν να μπορούσαν να κάνουν κάτι αν ήθελα (μπορεί και όχι φυσικά). Η επόμενη ερώτηση θα είναι αν μπορείς να τον φέρεις σ' επαφή μ' αυτόν που μπορεί να σε χώσει. Αυτό φοβάμαι.
livefreeordie Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δεν κατηγόρησα ΠΟΤΕ αυτούς που δουλεύουν. Αδυνατείς να καταλάβεις αυτά που γράφω και δεν είναι η πρώτη φορά. Κατηγόρησα και κατηγορώ τα μπουρδελομάγαζα που προσλαμβάνουν κόσμο με μισθούς πείνας σαν σκλάβους. Αυτή είναι η αλήθεια έτσι θα την λέω. παντού έτσι είναι πλέον όμως. Όταν στη σημερινή Ελλάδα το να παίρνεις 800 ευρώ θεωρείται ικανοποιητικός μισθός τι περιμένεις να βρεις ακριβώς ειλικρινά. Αυτό αδυνατώ να καταλάβω.
JohnTehGreek Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2016 παντού έτσι είναι πλέον όμως. Όταν στη σημερινή Ελλάδα το να παίρνεις 800 ευρώ θεωρείται ικανοποιητικός μισθός τι περιμένεις να βρεις ακριβώς ειλικρινά. Αυτό αδυνατώ να καταλάβω. Εγώ δεν περιμένω κάτι συγκεκριμένο να σου πω την αλήθεια. Δόξα το θεό με την ταυτότητα μου μπορώ να πάω όπου θέλω εντός της Ε.Ε Δεν θα κάτσω να με φάει το Ελλαδισταν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα