HawkEyeCommand3RGR Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2016 Καλησπέρα παιδιά, έχω ένα θέμα εδώ και καιρό με το ίντερνετ μου.Είχα αγοράσει το TP LINK WA830 RE για να "κλέβω" ίντερνετ από έναν φίλο μου που λείπει στο εξωτερικό και ενώ δεν είναι κανένας μέσα από το ρούτερ του εγώ την ώρα που παίζω πχ.lol από 50ms φτάνει μέχρι και 20k ms με αποτέλεσμα να πεθαίνω και να παίρνω report,κατάρες κλπ. Επίσης στην αρχή όταν το είχα πάρει το μηχάνημα δεν ανέβαζε καθόλου ping.Στο speedtest μου βγάζει 11ms και 3.5 Download και 0,9 Upload. Την Τρίτη αγόρασα μια εξωτερική κεραία μεγάλης εμβέλειας R-Live Cf N10 για να δω αν αλλάζει τίποτα αλλά πάλι τα ίδια.Disconnections,freeze's,ping raise's κλπ. Με το παιδί δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε για να μου δώσει Username και Password για το ρούτερ να το κάνω απομακρυσμένο restart και έτσι έχω μείνει σαν χαζός.Τα ερωτήματα μου είναι: 1)Τι μπορεί να με laggarei?2)Πως μπορώ να το αντιμετωπίσω?(Όταν κάνω διάγνωση δικτύου μου βγάζει ότι:Ο υπολογιστής σας φαίνεται να μην έχει ρυθμιστεί σωστά,αλλά η συσκευή ή ο πόρος(Διακομιστής DNS) δεν αποκρίνεται) Έχω κάνει τα βήματα που λέει το site. 3)Πως θα βρούμε τα Default στοιχεία για το 192.168.1.1 των 2 ρούτερ που έχω εδώ? Ένα είναι Connx και ένα του ΟΤΕ (conn-xfb3b38 και OTE7d7c20) Ευχαριστώ για τον χρόνο σας οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή
Sakiz105 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2016 Λές είσαι ο μόνος που μπαίνεις αλλά έχεις ip x.x.x.5.Αυτό σημαίνει ότι είναι άλλοι 3 ακόμα μέσα τουλάχιστον.Μπορεί παραπάνω Λές είσαι μόνο εσύ μέσα αλλά έχεις ip 192.168.1.5 άρα είναι τουλάχιστον άλλοι 3 μέσα,μπορεί και παραπάνω μετά από εσένα Λες είναι από φίλο αλλά μετά ζητάς πως να μπεις να αλλάξεις ρυθμίσεις σε 2 διαφορετικά ρούτερ και τα δυο μαμίσια (το OTE7d7c20 είναι το echolife 520 και το conn-xfb3b38 είναι το zte h108ns) χωρίς αλλαγή ονόματος άρα για κωδικό έχουν την mac address την οποία βρίσκεις πανεύκολα και με το κινητό. Αγόρασες κεραία με 10m usb.Απότι είχα ψάξει παλιότερα πάνω από 5μ δεν λειτουργεί σωστά Τωρα στα τεχνικά,κάτι πραγματάκια που πρόσεξα επειδή είμαι καιρό με γειτονέτ Τόσο ping φτάνεις όταν πιτάρει το wifi λόγο κινητών (διαφορετικά παει μέχρι 180-250 στιγμιαία αν μπουν fb η τρως dc αν κατεβάσουν).(τι μπόμπες είναι κινητά διετίας+) Πας διαχείριση συσκευών,προσαρμογείς δικτύου,wifi,δεξι κλικ ιδιοτητες,αλλαγη ρυθμίσεων και βάζεις bw20 enable και gaming enviroment on.
poulinos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 με repeater μην περιμενεις και πολλα.τα Repeater ετσι και αλλιως ανεβαζουυν pings.μπορει να ειναι απλα και θεμα καναλιου αλλα αμα δεν μπορεις να μπεις στον αλλο ρουτερ τοτε μην περιμενεις και πολλα.αν εχεις και αλλη συσκευη για δοκιμη μπορεις να δεις αν κανει και εκει τα ιδια.στο repeater θα αλλαζα και τυπικα το Firmware.αν τωρα και ο αλλος εχει και κανα χαλια ρουτερ zte εδεσε το γλυκο.
HawkEyeCommand3RGR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Έχω κάνει firmware upgrade και πάλι τίποτα αλλά μου το κάνει και με την ασύρματη κεραία που συνδέομαι απευθείας στο ρούτερ το άλλο
poulinos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 μπορει καποιος αλλος να εχει μπει στο αλλο ρουτερ μπορει να εχει φαει κολλημα.μπορει να χρειαζεται να αλλαξεις καναλι.γενικως αμα δεν εχεις προσβαση στο αλλο ρουτερ ειναι θεμα διοτι δεν μπορεις να κανεις σχεδον τιποτα
HawkEyeCommand3RGR Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Γιαυτό λέω πως μπορούμε να βρούμε δεν παίζει να είναι αλλαγμένα τα default του site αλλαγμένα και το wifi να το έχουν αφήσει ίδιο
poulinos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 του οτε τα ρουτερ εχουν διαφορετικο Username/password το καθενα οσο ξερω και οχι ενα κοινο πχ admin /admin η δεν ξερω τι αλλο. οπως και το password για το wifi ειναι διαφορετικο απο ρουτερ σε ρουτερ.βγαινει με καποιο Key generator με βαση to ssid ή την mac address .(σε μερικα το password ειναι η mac address + καποια αλλα γραμματα).τωρα το Username και το password για το ρουτερ δεν ξερω αν με καποιο generator ή με καποιο τροπο μπορεις να τα βρεις αλλα δυσκολο να ειναι κατι κοινο για ολα.ισως λεω ισως να ειναι κοινο το admin password οποτε αν το βρεις για το συγκεκριμενο μοντελο μπορεις να κανεις πολλα αντιθετα με το username/password του user που αλλαζει.εξαρτατε παλι το μοντελο κτλ.υπαρχουν παλια ρουτερ του οτε που ειχαν κοινα στοιχεια wifi αλλα πλεον σε ολα ειναι διαφορετικα Γιαυτό λέω πως μπορούμε να βρούμε δεν παίζει να είναι αλλαγμένα τα default του site αλλαγμένα και το wifi να το έχουν αφήσει ίδιο
HawkEyeCommand3RGR Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 http://prntscr.com/d05oyf αυτό εδώ πως το φτίαχνω? Πρέπει να αρχίσω να αποκλείω τι μπορεί να είναι το πρόβλημά μου
panatha1369 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 και να λες με το ιντερνετ του γειτονα..οχι το δικο σου..θες και τσαμπα θες και να παιζεις σωστα.
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 http://prntscr.com/d05oyf αυτό εδώ πως το φτίαχνω? Πρέπει να αρχίσω να αποκλείω τι μπορεί να είναι το πρόβλημά μου τα windows με τα μυνηματα τους ειναι οτι νανε.αν δεν παιζει το ιντερνετ κλασσικα θα βγαλουν dns error.οταν δεν εχεις net το πρωτο βασικο ειναι να δεις αν βλεπεις το ρουτερ αν δηλαδη βλεπεις το interface ή αν το κανεις ping και εγω μετα κανω Ping μια ip πχ ping 194.219.227.2 και μετα κανω Ping ενα domain να δω αν θα μου απαντησει.ετσι καταλαβαινω αν φταιει dns αν φταιει το ρουτερ κτλ.
HawkEyeCommand3RGR Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχει κάποιο guide για να κάνω τα βήματα που μου λες?
poulinos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 μονο αυτο εχω δει το οποιο δεν ξερω κατα ποσο βοηθαει. http://www.adslgr.com/content/content/250-%CE%88%CE%BB%CE%B5%CE%B3%CF%87%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B3%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%BC%CE%AE%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%87%CF%81%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%AE?page=11&langid=1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα