Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Saxo 1999 με λαστιχα 2003 περασε τον προηγούμενο μηνα χωρις καν σημείωση. 22 ετων λαστιχα! Παραδοξως ηταν σε αρκετα καλη κατασταση. Καλυτερη απο τα δικα μου που ειναι 2018.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Saxo 1999 με λαστιχα 2003 περασε τον προηγούμενο μηνα χωρις καν σημείωση. 22 ετων λαστιχα! Παραδοξως ηταν σε αρκετα καλη κατασταση. Καλυτερη απο τα δικα μου που ειναι 2018.

2 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε

Εδώ θα διαφωνήσω καθώς δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο μέγιστης ηλικίας ελαστικών παρα μονο οπτικά 

Δεν αναφέρομαι στην περίπτωση που τα ελαστικά είναι αποθηκευμένα .

Αναφέρομαι στην περίπτωση που τα ελαστικά είναι φορεμένα πάνω στο αυτοκίνητο και έχουν περάσει 10+ χρόνια.

Διατηρούν τις ιδιότητες τους ;

Είχα αγοράσει μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με ελαστικά δέκα ετών εν γνώση μου που οπτικά μεν  δεν σε τρόμαζαν αλλά στην πράξη είχαν σκληρύνει πολύ και χρήζαν άμεσης αντικατάστασης. Τότε ήταν που απευθύνθηκα στο ΚΤΕΟ που τα πέρασε και ρωτώντας τους πήρα την απάντηση έκπληκτος ότι η ηλικία τους πάνω στο αυτοκίνητο δεν αποτελεί κριτήριο ακόμα και αν είναι 10+ ετών.

Δημοσ.
Στις 19/6/2025 στις 5:46 ΜΜ, basilis_k6 είπε

22 ετων λαστιχα! Παραδοξως ηταν σε αρκετα καλη κατασταση.

Οπτικά ίσως να ήταν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Nabuko είπε

Οπτικά ίσως να ήταν.

αν δεν εχεις οδηγησει με energy 12 ετιας σε πρωτοβροχια χωρις abs δεν μπορει να λεγεσαι οδηγος...
imho

ολες οι εισοδοι ηταν μια προτροπη, του ελεγες μηπως να φρεναρουμε, μηπως να στριψουμε, μηπως να επιταχυνουμε. ΕΕΕ αν ηθελε σου εκανε το χατηρι

Επεξ/σία από 11osmikrosmhtsos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...