Προς το περιεχόμενο

MasterPulse Pro: Gaming headset με virtual 7.1 surround ήχο και αποκλειστική Bass FX τεχνολογία


insomnia.gr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Members

Η Cooler Master, ηγέτιδα δύναμη στον χώρο των εξαρτημάτων και των περιφερειακών, ανακοινώνει σήμερα το MasterPulse Pro headset. Αναβαθμίστε την ακουστική σας εμπειρία και φέρτε την στα μέτρα σας, σύμφωνα με τα παιχνίδια που παίζετε ή τις ταινίες που παρακολουθείτε.

 

Το MasterPulse Pro headset είναι η δεύτερη προσθήκη στην σειρά over-ear προϊόντων ήχου και απευθύνεται σε ένα μεγάλο εύρος χρηστών. Θα ακολουθήσει και το wireless MasterPulse Maker, στις αρχές του 2017.

 

Σε τι διαφέρει το MasterPulse Pro από το MasterPulse;

Το MasterPulse Pro είναι η USB εκδοχή του MasterPulse headset που παρέχει ότι και η αρχική έκδοση και επιπλέον virtual 7.1. channel surround ήχο, RGB LED φωτισμό στα ear cups και μια on-board κάρτα ήχου με ενσωματωμένο equalizer.

 

0719_73%20%281%29-1.jpg

 

Μια υψηλής ποιότητας εμπειρία ακρόασης – Η on-board κάρτα ήχου σε συνδυασμό με τα 44mm drivers παρέχουν ανώτερη ποιότητα ήχου, με την επιπλέον επιλογή για virtual 7.1 surround ήχο. Αφήστε την on-board κάρτα ήχου να αναλάβει το audio processing και να ελευθερώσει το σύστημά σας από αυτό το φορτίο.

 

Patented Bass FX Technology – Το κυριότερο χαρακτηριστικό της σειράς MasterPulse Over-ear. Συνήθως η χροιά του μπάσου αλλάζει μόνο μέσω software, αλλά σε αυτό το headset σας επιτρέπεται να βελτιώσετε το μπάσο μέσω μιας εύχρηστης, hardware λύσης που μπορεί να χρησιμοποιηθεί on-the-fly.

 

Listening Modes – Η Bass FX τεχνολογία επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν με ευκολία ανάμεσα σε δύο ξεχωριστά modes ακρόασης απλά αφαιρώντας τα μαγνητικά ear cup πλαϊνά. Η δυνατότητα εναλλαγής sound profiles έχει άμεσα αντιληπτό αντίκτυπο στην εμπειρία ακρόασης, σε πολλές πρακτικές εφαρμογές όπως το gaming και την μουσική.

 

Επιπλέον, το MasterPulse Pro παρέχει 3+1 equalizer profiles που μπορούν να συνδυαστούν με την Bass FX λειτουργία. Τα profiles είναι Music, Movie, Gaming, και Equalizer off.

 

Make It Yours. – Τα αφαιρούμενα πλαϊνά δεν εξυπηρετούν μόνο την διαμόρφωση του ήχου, αλλά μπορούν να αποτελέσουν και μέσο για την δημιουργικότητά σας, καθώς προσφέρονται για modding: κατεβάστε τα 3D printing αρχεία τους από το site μας και σχεδιάστε το απόλυτα προσωπικό σας headset.

 

B01M2U2BM7.pt02.jpg

 

Κορυφαία Άνεση – Το MasterPulse Over-ear δημιουργήθηκε για όλους τους χρήστες και για άνετες παρατεταμένες ακροάσεις. Ελαφρύ αλουμινένιο πλαίσιο, εύκαμπτο headband και πέντε ανεξάρτητα μαξιλαράκια ακολουθούν το περίγραμμα του κεφαλιού σας και εξασφαλίζουν αποτελεσματικό και άνετο fit. Τα αφαιρούμενα, extra padded ear cups παρέχουν ένα επιπλέον επίπεδο άνεσης ενώ φροντίζουν να απομονώνουν τους εξωτερικούς θορύβους.

 

Σχεδιασμένα για Εύκολη Χρήση – Το In-line control box περιέχει την on-board κάρτα ήχου και επιτρέπει την εύκολη ενεργοποίηση του 7.1 surround ήχου, την εναλλαγή των equalizer profiles, τον έλεγχο του φωτισμού, την αυξομείωση την ένταση και την ενεργοποίηση του μικροφώνου.

 

Τιμή & Διαθεσιμότητα:

Το MasterPulse Pro θα είναι διαθέσιμο τον Δεκέμβριο με προτεινόμενη τιμή λιανικής €99,90.

post-1-0-97398500-1477470119_thumb.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...