Προς το περιεχόμενο

Outlook.com.gr ή Outlook.com?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά αρχάς συγνώμη αν η ερώτηση είναι σε λάθος κατηγορία δεν βρήκα κάποια σχετική.

Όπως λέει και ο τίτλος θέλω να φτιάξω λογαριασμό Microsoft. Επειδή όμως έχω χρησιμοποιήσει ξανά το ίδιο όνομα με κατάληξη Outlook.com.gr δεν γίνεται να μπει ίδιο. Έχει όμως επιλογή και για Outlook.com, υπάρχει κάποια διαφορά στην λειτουργίες του Outlook αλλά και στις δυνατότητες αν χρησιμοποιείσω το Outlook.com

Δημοσ.

Μήπως έχει κανένας άλλος πρόβλημα με τους λογαριασμούς Hotmail - Windowslive κτλ.? Δεν μπορώ να μπω, για να δω τα e-mails μου από τον υπολογιστή από τις 26 Οκτωβρίου και μετά... Από το iPhone μπορώ να μπω κανονικά... :mad:

wssdqf.png

• Like 1
Δημοσ.

Μήπως έχει κανένας άλλος πρόβλημα με τους λογαριασμούς Hotmail - Windowslive κτλ.? Δεν μπορώ να μπω, για να δω τα e-mails μου από τον υπολογιστή από τις 26 Οκτωβρίου και μετά... Από το iPhone μπορώ να μπω κανονικά... :mad:

wssdqf.png

Ουτε εγω απο το android κινητο μου δεν μπορω να μπω στο σελιδοδεικτη των εισερχομενων μου. Καποιες φορες μπαινω καποιες οχι. Απο χθες δεν μπορω να μπω με τιποτα και σταθερο υπολιγιστη δεν εχω ευκαιρο. Θα δοκιμασω να κατεβασω την εφαρμογη chrome να δω αν μπαινει απο εκει.

...

Τελικα ουτε απο chrome δεν μου ανοιγει το site. Κατι για dns συνδεση απετυχε λεει..

..

Απο opera mini μπηκα τελικα.

Δημοσ.

Τι να σου πω... πριν είχα μπει από desktop μια χαρά.

Τώρα το είδα και στο κινητό... και μέσα από την εφαρμογή του gmail (που έχω συνδέσει το λογαριασμό στο outlook) ανοίγει κανονικά και μέσα από τον browser του κινητού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...