Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Άλλαξα την σύνδεση μου σε ευρυζωνική τηλεφωνία και σήμερα μου ήρθε το καινούργιο router της cosmote. Έχω μια ερώτηση. Έχει διαφορά στο internet ή η μόνη διαφορά είναι στο τηλέφωνο που συνδέεται στο router; 

Το router είναι το Speedport Entry 2i.

Δημοσ.

το ιντερνετ δεν εχει διαφορα.το τηλεφωνο θα ξεκιναει πλεον πανω απο τον ρουτερ.αν φας αποσυνδεση πεφτει το τηλεφωνο.αν κοπει το ρευμα δεν εχει τηλεφωνο.

Δημοσ.

το ιντερνετ δεν εχει διαφορα.το τηλεφωνο θα ξεκιναει πλεον πανω απο τον ρουτερ.αν φας αποσυνδεση πεφτει το τηλεφωνο.αν κοπει το ρευμα δεν εχει τηλεφωνο.

Όπως το λες!! Επίσης να συμπληρώσω πως γι αυτό τον λόγο δίνουν και μια μπαταρία ups μαζί με το ρουτερ. Για να έχει ρεύμα το ρουτερ και το τηλέφωνο σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Η μόνη διαφορά είναι ότι το τηλέφωνο λειτουργεί πλέον μέσω ίντερνετ και συνδέεται στο ρουτερ. Αν πέσει το ιντερνετ δεν έχεις και σταθερό! Στην ταχύτητα δεν αλλάζει τίποτα.

Δημοσ.

Όπως το λες!! Επίσης να συμπληρώσω πως γι αυτό τον λόγο δίνουν και μια μπαταρία ups μαζί με το ρουτερ. Για να έχει ρεύμα το ρουτερ και το τηλέφωνο σε περίπτωση διακοπής ρεύματος. Η μόνη διαφορά είναι ότι το τηλέφωνο λειτουργεί πλέον μέσω ίντερνετ και συνδέεται στο ρουτερ. Αν πέσει το ιντερνετ δεν έχεις και σταθερό! Στην ταχύτητα δεν αλλάζει τίποτα.

το δινουν σε ολες  ή μονο αν το ζητησεις?και τι μαρκα δινουν?απλα απο περιεργεια.

Δημοσ.

Συνήθως το δίνουν αν το ζητήσεις ή τους αναφέρεις ότι έχεις συναγερμό ή τηλεφωνικό κέντρο.

Παρέχουν μέχρι σήμερα ένα Conceptum ή ένα Crypto. Και τα 2 είναι φασόν κινέζικα και τα βρίσκεις στο διαδίκτυο για αγορά αν ενδιαφέρεται κάποιος.

• Like 1
Δημοσ.

το δινουν σε ολες ή μονο αν το ζητησεις?και τι μαρκα δινουν?απλα απο περιεργεια.

Σε μένα το φέρανε χωρίς να το ζητήσω. Νόμιζω έτσι το δίνουν σε όλους. Επειδή όμως τελικά ο τεχνικός δεν κατάφερε να συνδέσει το ρουτερ μου τα πήρε όλα πίσω. Ήταν ένα CONCEPTUM mini Ups. Τελικά δεν τα σήκωνε η γραμμή μου και δεν τα συνδεσανε. Είναι το πρώτο πρώτο https://www.google.gr/search?q=mini+ups+cosmote&client=ms-android-tmobile-gr&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiWr-rig_vPAhWKiCwKHWk-DmMQ_AUIBygB&biw=360&bih=560

Δημοσ.

Συνήθως το δίνουν αν το ζητήσεις ή τους αναφέρεις ότι έχεις συναγερμό ή τηλεφωνικό κέντρο.

Παρέχουν μέχρι σήμερα ένα Conceptum ή ένα Crypto. Και τα 2 είναι φασόν κινέζικα και τα βρίσκεις στο διαδίκτυο για αγορά αν ενδιαφέρεται κάποιος.

καλα ναι Crypto και καλο δεν υπαρχει .οπως ειπες 2  mini ups της πλακας.thanks

Σε μένα το φέρανε χωρίς να το ζητήσω. Νόμιζω έτσι το δίνουν σε όλους. Επειδή όμως τελικά ο τεχνικός δεν κατάφερε να συνδέσει το ρουτερ μου τα πήρε όλα πίσω. Ήταν ένα CONCEPTUM mini Ups. Τελικά δεν τα σήκωνε η γραμμή μου και δεν τα συνδεσανε. Είναι το πρώτο πρώτο https://www.google.gr/search?q=mini+ups+cosmote&client=ms-android-tmobile-gr&prmd=imvn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiWr-rig_vPAhWKiCwKHWk-DmMQ_AUIBygB&biw=360&bih=560

χρησιδανειο το δινει ετσι και αλλιως.crypto ειναι απορω αν θα το παιρνει ο οτε 10 ευρω.

Δημοσ.

Μπράβο το είχα ξεχάσει εντελώς!! Με ρώτησαν κ εμένα αν έχω συναγερμό συνδεδεμένο μέσω ρουτερ και τηλεφωνικό κέντρο και τους ειπα ναι.
Δημοσ.

καλα ναι Crypto και καλο δεν υπαρχει .οπως ειπες 2  mini ups της πλακας.thanks

χρησιδανειο το δινει ετσι και αλλιως.crypto ειναι απορω αν θα το παιρνει ο οτε 10 ευρω.

Ένα απλό powerbank είναι δίνοντας τάση Dc (5-12V) για να δουλέψει ο router. Ανάλογα την μπαταρία που έχουν μπορεί να τον λειτουργήσει άνετα πολλές ώρες. Για την δουλειά που προορίζονται και το κόστος που ζητούν, είναι άριστα. Μόνο μειονέκτημα ότι οι μπαταρίες δεν αλλάζουν, εκτός κι αν πιάνουν τα χέρια σου και το τροποποιήσεις.

Το θέμα με τα κανονικά UPS είναι ότι συνήθως αν δεν έχουν μεγάλο φορτίο (που στην περίπτωση του router δεν έχουμε), τότε μετά από κάποιο χρονικό διάστημα σταματούν την τροφοδοσία. Ελάχιστα είναι αυτά που έχουν ρύθμιση για συνεχή λειτουργία και είναι πολύ ακριβότερα.

Δημοσ.

ε ναι φαντασου να πεσει το ρευμα και να μην μπορει να στειλει σημα ο συναγερμος:P

Ειχανε λυσαξει τηλεφωνικος να μου φέρουν το νέο ρουτερ και το ups γιατί λέει η περιοχή μου πλέον έχει μπει στην νέα εποχή της ευρυζωνικης τηλεφωνίας. Κανονίσαν λοιπόν κουριερ να μου φέρει τον εξοπλισμό δωρεάν και σε δύο μέρες θα ερχόταν τεχνικός του ΟΤΕ να τα συνδέσει. Έρχεται ο άνθρωπος και αφού έφαγε δύο ώρες μου λέει ότι στην περιοχή δεν υποστηρίζουν ευρυζωνικη και δεν ξεκινάει να λειτουργεί το ρουτερ ... Πήρε τον εξοπλισμό πίσω, μου συνεδεσε πάλι το παλιό ρουτερ κ έφυγε. Κατά τα αλλα καλά! Χα χα. Ούτε αυτοί δεν ξέρουν ακόμα τι γίνεται με την ευρυζωνικη.

Δημοσ.

ειναι πολυ παραξενο.γιατι εφοσον παιζει το adsl μπορει να παιξει και το ρουτερ.για την τηλεφωνια λογικα ρυθμισεις θα πρεπει να γινουν για να παιξει απο την πλευρα του ρουτερ και την πλευρα του dslam.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...