soik85 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 300€2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): multimedia, εφαρμογες κειμενου, browsing, αναγνώσεις κειμενου , Vider και εφαρμογες αγορων. Όχι gaming3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: δεν εχω θεμα4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): δαχτυλικο και ανθεκτικη οθονη. Μπάντες cosmote και voda, ομορφη κατασκευη ,5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; oxi αλλα να βγαζει νορμαλ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ναι7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; οχι8) Στην SD, θα θέλαμε να υπάρχει δυνατότητα να πηγαίνουν οι εφαρμογές εκεί; ναι αλλα δεν ειναι βασικο κριτηριο επιλογης9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; adroid10) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ναι11) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; οχι δεν εχω θεμα12) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); οχι13) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; καινουριο
soik85 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 εγω συζητω ανετα τις προτασεις σας μην με ρωτατε εχω χασει λίγο τη μπαλα με τα ονοματα της xiaomi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα