Xiristos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2016 Από όσο ξέρω οι μπαταρίες δεν είναι καλό κάθονται για μεγάλα χρονικά διαστήματα γιατί πεθαίνουν. Θα πρέπει να δουλεύει η μπαταριά ώστε να κυκλοφορούν τα υγρά της και κάνει φυσιολογικούς κύκλους. Αλλά επειδή εγώ για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν θα χρησιμοποιώ το λάπτοπ μου (και δεν θα το έχω στα χερια μου λόγω στρατού) δεν ξέρω τι να κάνω ώστε να μην επέλθει έτσι άδοξα το τέλος της μπαταρίας του μιας και είναι καινούριο. Επίσης δεν είναι αποσπώμενη, αν αυτό έχει κάποια σημασία. Καμία ιδέα;
FasTaker Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Οταν λες μεγαλο χρονικο διαστημα θα μπορουσες να πεις ποσο ακριβως? Δεν ειμαι τοσο εμπειρος σε μπαταριες αλλα το laptop που εχω για τις διακοπες μου καθετε μεχρι και 6μηνο κλειστο και η μπαταρια δεν εχει παθει τιποτα.
Xiristos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Οταν λες μεγαλο χρονικο διαστημα θα μπορουσες να πεις ποσο ακριβως? Δεν ειμαι τοσο εμπειρος σε μπαταριες αλλα το laptop που εχω για τις διακοπες μου καθετε μεχρι και 6μηνο κλειστο και η μπαταρια δεν εχει πάθει τίποτα. Στους 6-7 μήνες άντε να ανοίξει 2-3 φορές. Σε παλιότερο λάπτοπ που είχα πάντως είχε μείνει γύρω στους 4 μήνες κλειστό και όταν το άνοιξα δεν την αναγνώριζε καν τη μπαταρία, σαν να μην είχε μπαταρία πάνω αλλά ήταν και παλιότερης τεχνολογίας. Δεν ξέρω αν οι ιόντων λιθίου έχουν ή όχι τέτοια προβλήματα.
Silverage Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Οι μπαταρίες λιθίου δεν έχουν υγρά. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να την φορτίσεις μέχρι 30-40% και να το αφήσεις, έχω διαβάσει οτι κρατάει καλύτερα έτσι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα