urbanLola Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας! Εχω κατεβασει το pop corn time και θελω να δω ταινία! Τι ειναι το vpn που μου λέει? φανταζομαι κατι σαν αποκρυψη διευθυνσης ip? Πρέπει να πληρώσω? Παταω το continue και συνεχιζω αλλα μου λεει να αποκρυψω τη διευθυνση για ασφαλές κατεβασμα ή κατι τέτοιο Κινδυνευω απο κάτι? Δεν συνεχισα, το εκλεισα και δεν ειδα την ταινια φυσικα, ειχα διαβασει σε ενα σαιτ οτι καποιους τους εντοπισαν μεσω του ip Τι να κάνω? Υ.πάρχει κατι δωρεαν?
txcellas Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 πρεπει να ειναι για ταχυτητα-η κατι αν εισαι μελος! Πατα continue και περιμενε να φορτωσει η ταινια!
urbanLola Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 πρεπει να ειναι για ταχυτητα-η κατι αν εισαι μελος! Πατα continue και περιμενε να φορτωσει η ταινια! δεν παιζει να βρω κανεναν μπελα δηλαδη ???
soik85 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 πρεπει να ειναι για ταχυτητα-η κατι αν εισαι μελος! Πατα continue και περιμενε να φορτωσει η ταινια! που απαντάτε όταν δεν γνωρίζεται. Γεια σας! Εχω κατεβασει το pop corn time και θελω να δω ταινία! Τι ειναι το vpn που μου λέει? φανταζομαι κατι σαν αποκρυψη διευθυνσης ip? Πρέπει να πληρώσω? Παταω το continue και συνεχιζω αλλα μου λεει να αποκρυψω τη διευθυνση για ασφαλές κατεβασμα ή κατι τέτοιο Κινδυνευω απο κάτι? Δεν συνεχισα, το εκλεισα και δεν ειδα την ταινια φυσικα, ειχα διαβασει σε ενα σαιτ οτι καποιους τους εντοπισαν μεσω του ip Τι να κάνω? Υ.πάρχει κατι δωρεαν? Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο είναι και στο ζητάει για να πληρώσεις συνδρομή και να κάτεβάζεις ανώνυμα το προϊόν πειρατείας. Κοινώς η ερωτηση σου είναι οριακά προς τους κανόνες του φορουμ 2
urbanLola Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο είναι και στο ζητάει για να πληρώσεις συνδρομή και να κάτεβάζεις ανώνυμα το προϊόν πειρατείας. Κοινώς η ερωτηση σου είναι οριακά προς τους κανόνες ..οκ.. δεν το ηξερα κ σε ευχαριστω πολυ.
haHa Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Γεια σας! Εχω κατεβασει το pop corn time και θελω να δω ταινία! Τι ειναι το vpn που μου λέει? φανταζομαι κατι σαν αποκρυψη διευθυνσης ip? Πρέπει να πληρώσω? Παταω το continue και συνεχιζω αλλα μου λεει να αποκρυψω τη διευθυνση για ασφαλές κατεβασμα ή κατι τέτοιο Κινδυνευω απο κάτι? Δεν συνεχισα, το εκλεισα και δεν ειδα την ταινια φυσικα, ειχα διαβασει σε ενα σαιτ οτι καποιους τους εντοπισαν μεσω του ip Τι να κάνω? Υ.πάρχει κατι δωρεαν? Το vpn για να αποκρυψεις την ip σου οταν κατεβαζεις ταινιες/torrent/popcorn το χρειαζεσαι σε μερικες χωρες του εξωτερικου που κυνηγανε την πειρατεια. Στην Ελλαδα δεν το χρειαζεσαι. 1 1
jeep13 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2016 ναι μπορεις να συνεχισεις χωρις το vpn, η επιλογη αυτη μαλλον ειναι για χωρες οπως η αγγλια μπορεις επισης να κοιταξεις το kodi Που ειναι πιο καλο 1
jason97 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Πως να κανω το πορπ κορν να μην κατεβαζει τις ταινιες?
jeep13 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 λογικα δεν γινεται αφου ειναι τορρεντ. αλλα τι σε νοιαζει, δεν τις σβηνει μετα;
jason97 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2016 Πριν γινει αναβαθμιση δεν κατεβαιναν οι ταινιες τωρα τη αλλαξε? Μου βγαζει και κινεζικους υποτιτλους και εγω παταω για ελληνικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα