Προς το περιεχόμενο

Εταιρία για cloud storage

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνοντας βρήκα το idrive.com και ο πρώτος χρόνος βγαίνει για 52 δολλάρια περίπου για 1ΤΒ.

Έχετε άποψη για την συγκεκριμένη εταιρία;Υπάρχει κάποια εναλλακτική;

Και τα 500 gb μου αρκούν. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.

69 ευρώ το Office 365 με 1TB. Καλή τιμή αν σκεφτείς ότι παίρνεις και το Office.

99 ευρώ το Dropbox me 1TB. Το πιο διαδεδομένο (πλεονέκτημα για τα shared folders), το πιο σταθερό και αξιόπιστο, δεν θα αναγκαστείς να μεταφερθείς αλλού (όπως με το Copy που έκλεισε).

Το iDrive έχει καλή τιμή αλλά λέει για τον πρώτο χρόνο (ή 2 χρόνια αν τα πληρώσεις προκαταβολικά). Μετά;

Αυτά τα λίγα. Άποψη για την συγκεκριμένη υπηρεσία δεν έχω (που είναι η βασική και κρίσιμη ερώτησή σου) αλλά ελπίζω να βοήθησα λίγο.

Ψάξε και ξένα site για reviews και κυρίως ψάξε να δεις πόσον καιρό είναι ενεργή η υπηρεσία.

Δημοσ.

Μακράν το καλύτερο:

https://www.crashplan.com/en-us/

Απεριόριστος χώρος με 5$ το μήνα, ή 50$ το χρόνο.

Έχει και εφαρμογή για iOS/Android που έχεις πρόσβαση σε όλα σου τα αρχεία από παντού.

60$/χρόνο λέει. Και τι εννοεί "1 Computer"?

Δημοσ.

Πήγε 60$; Μπορεί, το έχω αγοράσει μήνες τώρα :)

Είναι backup στην ουσία. Οπότε συγχρονίζεις με έναν υπολογιστή. Μπορείς να συγχρονίσεις τα πάντα όμως, αφού δεν έχει περιορισμό στο χώρο. Αλλά, μπορείς να δεις τα αρχεία σου, από όσες συσκευές θέλεις.

Εγώ έχω ορίσει κάποιους φακέλους για sync και ότι χρειάζομαι το βάζω εκεί. Μόλις κάτι αλλάξει, το ανανεώνει αυτόματα (έχει ένα client στο pc). Αν θυμάμαι καλά, κρατάει και παλαιότερες versions, σε περίπτωση που σβήσεις κάτι κατά λάθος.

Δημοσ.

Ένας υπολογιστής μπορεί να συγχρονίζει τα αρχεία του και να κάνει αυτόματα backup στο cloud. Αρχεία που βρίσκονται σε άλλο υπολογιστή πρέπει να περάσουν από τον υπολογιστή με την άδεια ώστε να πάνε στο cloud

Δημοσ.

amacon cloud drive 60 usd τον χρονο. Απεριοριστος χωρος. Εχει εφαρμογες για desktop os οπου συγχρονιζουν φακελους με το cloud ενω υπαρχουν και εφαρμογες για κινητα ωστε οταν βγαζουμε φωτο να ανεβαινει στο cloud αυτοματα. Υπαρχουν και εφαρμογες για desktop οπου μπορεις να κανεις mount το cloud σαν τοπικο φακελο, αλλα νομιζω αυτες πρεπει να τις αγορασεις (ειναι 3rd party).

Εχει 3 μηνες trial, στους οποιους εχω ηδη μπει. 

Αν σε ενδιαφερει μονο φωτογραφιες, υπαρχει η δωρεαν λυση του google photos. Στην δωρεαν εκδοση του ομως, αποθηκευει μεχρι 1080p βιντεο και (νομιζω) 12mp φωτογραφιες. Δηλαδη αν πας να του στειλεις κατι καλυτερης ποιοτητας θα το μετατρεψει μονο του.

Δημοσ.

amacon cloud drive 60 usd τον χρονο. Απεριοριστος χωρος. Εχει εφαρμογες για desktop os οπου συγχρονιζουν φακελους με το cloud ενω υπαρχουν και εφαρμογες για κινητα ωστε οταν βγαζουμε φωτο να ανεβαινει στο cloud αυτοματα. Υπαρχουν και εφαρμογες για desktop οπου μπορεις να κανεις mount το cloud σαν τοπικο φακελο, αλλα νομιζω αυτες πρεπει να τις αγορασεις (ειναι 3rd party).

Εχει 3 μηνες trial, στους οποιους εχω ηδη μπει. 

Αν σε ενδιαφερει μονο φωτογραφιες, υπαρχει η δωρεαν λυση του google photos. Στην δωρεαν εκδοση του ομως, αποθηκευει μεχρι 1080p βιντεο και (νομιζω) 12mp φωτογραφιες. Δηλαδη αν πας να του στειλεις κατι καλυτερης ποιοτητας θα το μετατρεψει μονο του.

Η δοκιμαστική περίοδο ειναι δελεαστική αλλα η τιμη ειναι 70ε τον χρονο απ οτι βλέπω
Δημοσ.

Οταν παω στο manage storage μου βγαζει ποτε τελειωνει το trial period και 59,99usd/year. Πουθενα δεν μου εβγαλε να επιλεξω νομισμα ή περιοχη. Μηπως ειναι επειδη ο αρχικος μου λογαριασμος ηταν στο .com και οχι σε καποιο ευρωπαϊκο; Αν και σε ολα τα αμαζον μπαινω με αυτον τον λογαριασμο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...