karaLRS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 εχεις ηδη ουτως η αλλως! το Θέμα είναι τα αρχεία να είναι και σε διαφορετικό φυσικό μέρος για περισσότερη ασφάλεια. αλλιώς και με το Router μου cloud φτιάχνω 1
Alphaleader Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 συμφωνούμε απολυτως.... και γι αυτο και γω εγκατεστησα το NAS στο σπιτι των γονιων! Με το ρουτερ... ναι μπορεις να φτιαξεις κατι σαν cloud.... το θεμα ειναι να υπαρχουν εφαρμογες για ολες τις πλατφορμες. Πχ δλδ μεσα απο το android μου εχω προσβαση στο NAS μεσω εφαρμογων της SYnology, οποτε τραβω φωτο-βιντεο αυτοματα τις ανεβαζει στο cloud μου κλπ κλπ... 1
slk200gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Επειδη τα έψαξα αρκετά γιατι φεύγοντας απο το iPhone έχασα τον απόλυτο συγχρονισμό - backup με iPad ,έβαλα synology,πηρα μετά qnap και τώρα έστησα στο asus ενα cloud,αν θελεις να παντρέψεις 3 λειτουργικά ,windows,android,iOS μαλλον δύσκολα τα πράγματα ,το synology καλούτσικο αλλα δύσχρηστα ( θελει πολυ ψάξιμο ) και τελικα την sd κάρτα δεν μπορεί να την κανει συνολικά backup και αλλα τέτοια χαζά ,το qnap εύκολο κανει την κάρτα όλη backup αλλα δεν κανει αλλα πολλά ειδικα με το iPad ,το asus ακομα λιγότερες δυνατότητες αλλα κανένα κοστος για όποιον έχει modem που υποστηρίζει εξωτερικο δίσκο και τελικα αποφάσισα να τα κάνω με περισσότερη δουλειά ( όχι εντελώς αυτόματα ) αποθηκεύοντας iPad - s7 edge σε σκληρό του pc και ύστερα αυτόματα στο asus και αυτόματα το airport ,νισάφι πια .Παντως την λύση να αποθηκεύονται σε ξένους σέρβερ την θεωρώ την χειρότερη ,έπαθαν κατι αυτοί πάνε ολα τα δικά σου αρχεία και όπως εχω ξαναπεί ,οτι δεν εχεις στο σπίτι σου ειναι σαν να μην εχεις τιποτα ,απλό παράδειγμα όσοι είχαν λεφτά στις τράπεζες απο περσυ δεν έχουν τιποτα , θέλουν να δώσουν 100 την εβδομάδα η 400 η και αμα τους στρίψει και καθόλου ,άρα αυτοί κάνουν κουμάντο ,όσοι τα είχαν σπίτι ειναι δικά τους και τα κάνουν οτι θέλουν ,νταξ αμα σου καεί το σπίτι μαλλον δεν θα σε νοιαξουν και πολυ τα αρχεία
Alphaleader Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Επειδη τα έψαξα αρκετά γιατι φεύγοντας απο το iPhone έχασα τον απόλυτο συγχρονισμό - backup με iPad ,έβαλα synology,πηρα μετά qnap και τώρα έστησα στο asus ενα cloud,αν θελεις να παντρέψεις 3 λειτουργικά ,windows,android,iOS μαλλον δύσκολα τα πράγματα ,το synology καλούτσικο αλλα δύσχρηστα ( θελει πολυ ψάξιμο ) και τελικα την sd κάρτα δεν μπορεί να την κανει συνολικά backup και αλλα τέτοια χαζά Επειδη εγω ημουν και ειμαι αρκετα ασχετος... και πηρα Synology, δεν καταλαβαινω σε τι αναφερεσαι οταν λες για δυσχρηστο. Το λειτουργικο ειναι γραφικο, καλοσχεδιασμενο και ξεκαθαρο στις λειτουργιες του. Οι οδηγοι κατανοητοι πληρως... οποτε? Backup sd? σε τι αναφερεσαι?
slk200gr Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2016 Κοιτά σε άλλους κάποια προγράμματα τους έρχονται εύκολα και σε άλλους δύσκολα ,δεν έχει κανει με το αν ειναι καλο η όχι ,εμένα με δυσκόλεψε πολυ αντίθετος με το qnap που ηταν πανεύκολο οσο για την sd κάρτα ηθελα να κάνω back up την κάρτα του τηλεφώνου αλλα έπρεπε να την κάνω.φακελο φάκελο και όχι όλη μαζι
paparen Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Να προσθεσω οτι μπορειτε να συνδυασετε και τα δυο (nas + cloud) Εχω ενα xpenology, το οποιο κανω backup καποιους φακελους στο amazon cloud drive. Με την εφαρμογη cloud sync γινεται πανευκολα!
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Τελικά κατέληξα στο hubic.com. Αυτό που ήθελα ήταν χώρος για αποθήκευση προσωπικών εγρράφων, φωτογραφιών, βίντεο. Έκανα την συνδρομή των 100gb με 10 ευρώ τον χρόνο και ήδη έχω ανεβάσει κάμποσα γίγα. Μην περιμένει κάποιος τίποτα ιδιαίτερα πράγματα, απλό interface, λίγες επιλογές, αλλά με τόσα χρήματα δεν πρέπει να υπάρχουν απαιτήσεις.
stelios18120 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Είναι αξιόπιστη;; Πάντως 100gb με 10€ το χρόνο πολύ καλή τιμή.
coveb74 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Το Hubic το θεωρώ ως την ιδανικότερη επιλογή που υπάρχει στις μέρες μας. Είναι η Ovh από πίσω για αυτό και έχει τόσο φθηνές τιμές. Φυσικά έχει τα μειονεκτήματα. Για παράδειγμα στους όρους που τικάρεις κατά την εγγραφή σου λέει ότι θα ανεβάζεις με ταχύτητα μέχρι 10MBps και όχι παραπάνω. Για εμάς ελλάδα είναι εντάξει δεν μας πειράζει, αλλά εγώ όμως που έχω 1GBps σύνδεση (server) θα χρειαστώ αρκετές μέρες για να ανεβάσω τα TBs των δεδομένων μου., Με 5 ευρώ το μήνα (50 τον χρόνο) έχω 10TB χώρο. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Από τα review που διάβασα όλοι επικεντρώνονταν στο πρόβλημα επικοινωνίας (δεν υπάρχει email η τηλ επικοινωνίας παρά μόνο το φόρουμ), στα expired links και στις ταχύτητες. Προσωπικά η επικοινωνία δεν με πειράζει, τα expired links με βολεύουν απίστευτα γιατί ότι "ανεβάζω" είναι για προσωπική χρήση οπότε και να στείλω π.χ. μια φωτογραφία σε κάποιον θα ήθελα να μην έχει μόνιμη πρόσβαση και για τις ταχύτητες...οικιακή σύνδεση έχω, δεν θα δω καμιά διαφορά. Ανέβασα περίπου 50 γίγα χωρίς πρόβλημα (με εξαίρεση 2 φορές που κόλλησε όταν ανέβαζα καμιά χιλιάδα φωτογραφίες και ξεκόλλησε όταν ακύρωσα το αρχείο που ήταν στη σειρά να ανεβάσει), συγχρονισμό για windows έχει, paypal δέχεται. Για 10 ευρώ είμαι υπερευχαριστημένος! Για όσους θέλουν όμως χώρο για επαγγελματική χρήση, δεν θα το πρότεινα. Το ζήτημα της επικοινωνίας είναι σημαντικό, όπως και οι ταχύτητες.
stelios18120 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Το θέμα της επικοινωνίας είναι πάρα πολύ σημαντικό και καλό θα ήταν να το βελτιώσουν αν θέλει κάποιος να επικοινωνήσει μην τους ψάχνει συνέχεια. Αλλα έχουν και πολύ καλή σχέση με gb ανά € απ ότι λένε.
Zaytsev Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Το Hubic το θεωρώ ως την ιδανικότερη επιλογή που υπάρχει στις μέρες μας. Είναι η Ovh από πίσω για αυτό και έχει τόσο φθηνές τιμές. Φυσικά έχει τα μειονεκτήματα. Για παράδειγμα στους όρους που τικάρεις κατά την εγγραφή σου λέει ότι θα ανεβάζεις με ταχύτητα μέχρι 10MBps και όχι παραπάνω. Για εμάς ελλάδα είναι εντάξει δεν μας πειράζει, αλλά εγώ όμως που έχω 1GBps σύνδεση (server) θα χρειαστώ αρκετές μέρες για να ανεβάσω τα TBs των δεδομένων μου., Με 5 ευρώ το μήνα (50 τον χρόνο) έχω 10TB χώρο. H crashPlan24 που πρότεινα πιό πάνω, έχει ακριβώς το ίδιο κόστος, έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές και δεν έχει περιορισμό ούτε στην ταχύτητα, ούτε στο χώρο και κρατάει και revisions των αρχείων σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Για back up δεν είναι αυτή και 60 $/έτος;
Zaytsev Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2016 Για back up δεν είναι αυτή και 60 $/έτος; Είναι $5 το μήνα, ή $60 το χρόνο. Το μηνιαίο, βγαίνει φθηνότερα από το €5 το μήνα. Το backup, τι ακριβώς εννοείς; Ότι δεν έχεις δυνατότητα να κάνεις copy/paste όπως στο G-Drive πχ? Όχι, δεν έχεις, αλλά μπορείς να έχεις όσους φακέλους θέλεις synced, κι έτσι έχει ιδιαίτερα μεγάλη ελευθερία. Και "restore" κάνεις από όσες κι όποιες συσκευές θέλεις. 1
flyer Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 H crashPlan24 που πρότεινα πιό πάνω, έχει ακριβώς το ίδιο κόστος, έχει πάρει τις καλύτερες κριτικές και δεν έχει περιορισμό ούτε στην ταχύτητα, ούτε στο χώρο και κρατάει και revisions των αρχείων σου. Crashplan χρησιμοποιώ τα τελευταία 5-6 χρόνια χωρίς κανένα πρόβλημα για backup σε server αλλά και μεμονωμένα pc 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα