Mισθοφόρος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Θέλω να καλέσω τη φίλη μου απο τα ΗΑΕ στην Ελλάδα για 7 μέρες. Θα τη φιλοξενήσω εγώ και έγραψα ότι θα της καλύψω τα έξοδα στην πρόσκληση. Αγόρασα και προπλήρωσα τα εισητήρια. Της εστειλα αποδείξεις. Για να αποδείξω ότι δφυναμαι να της καλύψω τα έξοδα εδώ στην Ελλάδα, της έτστειλα PRINT OUT απο το εκκαθαριστικό μου (2015) απο το TAXIS.NET. Εδώ είναι η μεγάλη διαφωνία μας, εγώ νομίζω ότι το εκκαθαριστικό της εφορίας αρκεί για να αποδείξει στην πρεσβεία ότι έχω εισόδημα αρκετό για να την φιλοξενήσω, αυτή διαφωνεί και μου λέει όχι κτλπ. Γνωρίζει κανένας πώς γίνεται η διαδικασία; Απότι διαβασα στο ιντερνετ θέλουν το εκκαθαριστικό της εφορίας στην πρεσβεία για να βεβαιωθούν ότι έχεις εισόδημα. Αν κάποιος άλλος μπήκε σε αυτή τη διαδικασία, μπορεί να μου πεί πως το έκανε και τι ερωτήσεις της κάνανε στην πρεσβεία κτλπ; Ευχαριστώ. ΥΓ: Εχω αποστείλει όλα τα υπόλοιπα προβλεπόμενα χαρτιά στη κοπέλλα ήτοι ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΜΟΥ 1599/ΚΤΛΠ θεωρημένη απο την Ασφάλεια, και φωτοτυπία δυο οψεων της ταυτότητας επίσης θεωρημένης απο την ασφάλεια, τις αποδείξεις της κράτησης των εισητηρίων ALLEZ-RETOUR απο την AIRTICKETS.GR καθώς και ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ απο την AIRTICKETS.GR.
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Αν είναι δυνατόν για να φέρεις στην Ελλάδα νόμιμα έναν αλλοδαπό να θέλει τέτοια διαδικασία, ενώ κάθε μέρα μπαίνουν τόσο και τόσοι παράνομα από οπουδήποτε...... fuck logic. 16
Mισθοφόρος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δεν μπορείς να φανταστείς τι έχω τραβήξει. Και στην Αστυνομία γελάγανε για τον ιδιο λόγο. Και όλα αυτά μόνο για βίζα για επίσκεψη Ελλάδα, όχι για τις υπόλοιπες χώρες Σενγκεν.
JohnTehGreek Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Αθάνατο Ελλαδισταν. Δεν αλλάζει ποτε, Δεν της λες καλύτερα να πάει Τουρκία και από εκεί να ανέβει σε μια από τις δεκάδες βάρκες που έρχονται στην Ελλάδα; Πιο εύκολη διαδικασία το μόνο σίγουρο. 2
Haldol Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Αθάνατο Ελλαδισταν. Να 'ταν μόνο για το "ελλαδιστάν" που λες χρονοβόρα και κουλή η διαδικασία για την έκδοση VISAς, καλά θα 'τανε.
Βασίλης_29 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Να 'ταν μόνο για το "ελλαδιστάν" που λες χρονοβόρα και κουλή η διαδικασία για την έκδοση VISAς, καλά θα 'τανε. Μπα, δεν συμφωνώ και τόσο σε αυτό. Για άλλες χώρες όπως ΗΠΑ, Αγγλία και γενικά χώρες που μπορεί κανένας να είναι ξέρω γω τζιχαντιστής να θέλει να έρθει εκεί για να κάνει παράνομες πράξεις να το δεχτώ, τώρα για την Ελλαδίτσα..... να απαιτούνται τέτοιες διαδικασίες και τόσο χρονοβόρες είναι τραγικό.
Haldol Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δεν είπα αν είναι λογικό ή όχι που είναι μανούρα το να βγάλεις βίζα. Γράφω ότι απλά στις περισσότερες χώρες έχει αρκετό τράβηγμα, ότι δεν είναι πρωτοτυπία δικιά μας. 2
Mισθοφόρος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 H εκδοση βίζας για την Ελλάδα παίρνει απο 40 μέρες και πάνω (τουλάχιστον 40 μέρες).
agamoi-thytai Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Θέλω να καλέσω τη φίλη μου απο τα ΗΑΕ στην Ελλάδα για 7 μέρες. Θα τη φιλοξενήσω εγώ και έγραψα ότι θα της καλύψω τα έξοδα στην πρόσκληση. Αγόρασα και προπλήρωσα τα εισητήρια. Της εστειλα αποδείξεις. Για να αποδείξω ότι δφυναμαι να της καλύψω τα έξοδα εδώ στην Ελλάδα, της έτστειλα PRINT OUT απο το εκκαθαριστικό μου (2015) απο το TAXIS.NET. Εδώ είναι η μεγάλη διαφωνία μας, εγώ νομίζω ότι το εκκαθαριστικό της εφορίας αρκεί για να αποδείξει στην πρεσβεία ότι έχω εισόδημα αρκετό για να την φιλοξενήσω, αυτή διαφωνεί και μου λέει όχι κτλπ. Γνωρίζει κανένας πώς γίνεται η διαδικασία; Απότι διαβασα στο ιντερνετ θέλουν το εκκαθαριστικό της εφορίας στην πρεσβεία για να βεβαιωθούν ότι έχεις εισόδημα. Αν κάποιος άλλος μπήκε σε αυτή τη διαδικασία, μπορεί να μου πεί πως το έκανε και τι ερωτήσεις της κάνανε στην πρεσβεία κτλπ; Ευχαριστώ. ΥΓ: Εχω αποστείλει όλα τα υπόλοιπα προβλεπόμενα χαρτιά στη κοπέλλα ήτοι ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΟΜΟΥ 1599/ΚΤΛΠ θεωρημένη απο την Ασφάλεια, και φωτοτυπία δυο οψεων της ταυτότητας επίσης θεωρημένης απο την ασφάλεια, τις αποδείξεις της κράτησης των εισητηρίων ALLEZ-RETOUR απο την AIRTICKETS.GR καθώς και ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΩΝ απο την AIRTICKETS.GR. Προσπαθώ να καταλάβω τη λογική να χαλάσεις τόσα χρήματα και γραφειοκρατεία για να την φέρεις Ελλάδα.Τι διάολο έχει αυτή που δεν έχουν οι άλλες ; 1
Mισθοφόρος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Προσπαθώ να καταλάβω τη λογική να χαλάσεις τόσα χρήματα και γραφειοκρατεία για να την φέρεις Ελλάδα. Τι διάολο έχει αυτή που δεν έχουν οι άλλες ; Eίμαι ναυτικός φίλε. Εμείς είμαστε κοινωνικά αποκλεισμένοι στην Ελλάδα. Είναι σαν να μην υπάρχουμε και σαν να μην υπήρξαμε ποτέ. Δύσκολα να το εξηγήσω. Αυτήν έτυχε να γνωρίσω εκεί στου διαόλου τη μάνα που έτυχε κι εκατσε ράδα το βαπόρι και βγήκαμε έξω, αυτήν καλώ στην Ελλάδα.
agamoi-thytai Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Τι να σου πω. Παρεξήγησα. Αλλά πολύ βαβούρα ρε παιδάκι μου.
defacer Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Αν είναι δυνατόν για να φέρεις στην Ελλάδα νόμιμα έναν αλλοδαπό να θέλει τέτοια διαδικασία, ενώ κάθε μέρα μπαίνουν τόσο και τόσοι παράνομα από οπουδήποτε...... fuck logic. Το λογικό θα ήταν δηλαδή να παίρνεις βίζα με υπεύθυνη δήλωση και να έχουμε περιπολίες με ελικόπτερα 24/7 έξω από τα νησιά για να πιάσουμε τους λαθρομετανάστες; Καταλαβαίνω από που προέρχεται η αντίδραση, αλλά fuck logic indeed.
zio10 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Για 7 μέρες χρειάζεται όλη αυτή η διαδικασία; Δεν μπορεί να έρθει απλά για τουρισμό δηλαδή; Μάλλον όχι, αλλά θα έπρεπε να είναι πιο απλό όταν μιλάμε για μια βδομάδα πιστεύω.
fsbmaniac Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Φίλε σε καταλαβαινω απολυτα. Εχεις μεγαλο δικιο, πολυ δυσκολο το επαγγελμα σου για κοινωνικα ανοιγματα ... μονο οταν σταματησεις τα μπαρκα θα σε θελουν ... βλεπεις οσο αυτες ξοδευαν εσυ αποταμειευες και θαλασσοπνιγοσουν και εισαι και ψημενος αντρας ...μετα θα εισαι ο καλυτερος...greek logic 1
zianna Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2016 Μπα, δεν συμφωνώ και τόσο σε αυτό. Για άλλες χώρες όπως ΗΠΑ, Αγγλία και γενικά χώρες που μπορεί κανένας να είναι ξέρω γω τζιχαντιστής να θέλει να έρθει εκεί για να κάνει παράνομες πράξεις να το δεχτώ, τώρα για την Ελλαδίτσα..... να απαιτούνται τέτοιες διαδικασίες και τόσο χρονοβόρες είναι τραγικό. Η Ελλάδα έχει ανοιχτά σύνορα με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και μέσω Ελλάδας μπορούν να φτάσουν οπουδήποτε σε αυτές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις