Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντος σενγκεν απλα συμπληρωνεις την βιζα μεσα στο αεροπλανο...

http://www.mfa.gr/theoriseis-eisodou-visas/

http://www.enterprisegreece.gov.gr/gr/h-ellada-shmera/h-zoh-sthn-ellada/diadikasia-ekdoshs-visa-

Η προσκληση που θες να κανεις μηπως ειναι sponsorship visa;

Παιρνεις παιρνει την πρεσβεια εκει ή παρε στο αιρτικετς ή στην αεροπορικη εταιρεια των εισητηριων να σου πουν τι θελει τελικα...

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μισθοφορε δεν εχω να σου προτεινω ακριβως πανω στις διαδικασιες που ρωτας.

Μπορω να ομως να σου επιβεβαιωσω κι εγω, οτι αυτα που τραβας...έτσι ειναι δυστυχως.

Υπαρχουν χωρες που ουσιαστικα ειναι εντελως αποκλεισμενες απο την σενγκεν, δεν μπορει να ερθουν Ελλαδα ουτε για τουρισμο....κατα τα αλλα θελουμε και τουρισμο τρομαρα μας...

Και ναι, ειναι τραγικο απο τη μια η χωρα να ειναι ξεφραγο αμπελι εδω και δεκαετιες, κι οποιος θελει να μπουκαρει πηδωντας φραχτες απο αλβανια/τουρκια κλπ, ή με καραβια σε ερημικες παραλιες στο αιγαιο,

και απο την αλλη να θες να φερεις ως Ελλην πολιτης εναν ανθρωπο στην Ελλαδα με νομιμο τροπο, και να σου βγαζουν κυριολεκτικα την ψυχη...

Εχω ακουσει απιστευτες ψυχοφθορες διαδικασιες, και ειδικα απο ελληνικες πρεσβειες στο εξωτερικο.

Να σε αντιμετωπιζουν με τον χειριστο τροπο σαν εγκληματια, αν θες να φερεις ανθρωπο στην Ελλαδα. Να μενει το ατομο συξυλο στο αεροδρομιο και να μην μπορει να πεταξει, με επεμβαση της τοπικης αστυνομιας, κι ας εχει και visa...

Παντως, στα σιγουρα, θελει μεγαλα ψυχικα αποθεματα η ολη διαδικασια.

Και για να σε παω και ενα βημα παραπερα (just in case που λενε...),

αν αυτα ειναι τοσο δυσκολα για μια τουριστικη visa,

που να φανταστεις τι προκειται να περασεις για τυχον μονιμη διαμονη στο ατομο που θα φερεις...

Εχουμε τη χωρα που αξιζουμε...θελει τοσο ψυχικο πονο και ταλαιπωρια για να φερεις ενα ατομο σε αυτο το @@@λο που λεγεται Ελλαδα....γιατι ως γνωστον εδω τηρουμε τους νομους!!!!! Καλωςηλθατε στην τρελα δηλαδη....οπως ειπαν οι προλαλλησαντες...καλλιο να μπει παρανομα στη χωρα, και να γλυτωσεις την ταλαιπωρια, παρα το νομιμο ψυχοβγαλσιμο....ok, just kidding...

Καλο κουραγιο στην κυριολεξια.

Δημοσ.

Βρε παιδιά εγώ γιατί βλέπω στο υπουργείο εξωτερικών, ότι για τουρισμό στην Ελλάδα τα ΗΑΕ είναι visa free;

Δημοσ.

Παιδιά, η κοπέλλα μου είναι Φιλιππίνα. Απλά εργάζεται στα Εμιράτα. Δεν υπάρχει ελεύθερη είσοδος στην Ελλάδα για Φιλιππίνους.

Επειδή έχω πάει δεκάδες φορές στα Εμιράτα, προφανώς υποθέσατε ότι η κοπέλλα μου είναι Αράβισσα; Αυτό ξεγράφτε το, οι ντόπιες στα Εμιράτα είναι κουκουλωμένες και στα μαύρα απο την κορυφή μέχρι τα νύχια και ούτε κάν γυρνάνε να σε κοιτάξουνε επειδή φαίνεται απο το ντύσιμο ότι είσαι απιστος. Εγώ πχ στο Ντουμπάι φορούσα ρούχα Lonsdale αγορασμένα στο Λονδίνο. Βρέθηκα μέσα στο ασανσέρ στο ξενοδοχείο μου τυχαία με ένα τέτοιο κοράκι, και κάτι της είπα στα εγγλέζικα, ούτε καν μου απάντησε , είχε το κεφάλι κάτω και ούτε κάν με κοίταξε. Απαγορεύεται στις πιστές να μιλάνε σε κάφρους (λευκούς χριστιανούς άπιστους), ειδικά αν είναι παντρεμένες (κοράκια).

Ανάλογα τη χώρα φυσικά, στην Αίγυπτο πχ οι γυναίκες είναι πολύ πιο φιλικές και συνήθως όχι κοράκια (δηλ ντυμένες με μπούρκα κτλπ).

Δεν είναι όλες οι μουσουλμάνες το ίδιο. Στα Εμιράτα είναι πολύ θα έλεγα σαλαφίστριες και εκτός των άλλων, κολυμπάνε μέσα στο χρήμα και δεν έχουν κάτι να κερδίσουν με το να έχουν έναν δυτικό γκόμενο.

Οι βίζες στο αεροπλάνο κτλπ είναι μόνο για υπηκόους ορισμένων χώρών οι οποίοι μπαίνουν στην ΕΕ σχεδόν ελεύθερα (ΗΠΑ, ΗΑΕ, Αυστραλία/ΝΖ, Ελβετία, Σιγκαπούρη, Ν Κορέα, κτλπ).

Η Ελλάδα έχει ανοιχτά σύνορα με άλλες ευρωπαϊκές χώρες και μέσω Ελλάδας μπορούν να φτάσουν οπουδήποτε σε αυτές.

Αυτό δεν ισχύει.

Η κοπέλλα μου θα κάνει αίτηση για βίζα Σένγκεν που αφορά μόνο την Ελλάδα. Με τη βίζα που θα της βγάλουν, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ταξιδέψει σε άλλες χώρες Σένγκεν. Είναι μόνο για την Ελλάδα. Αυτό το δηλώνεις πάνω στην αίτηση που συμπληρώνεις, και κάναμε αίτηση μόνο για Ελλάδα.

Ναι παιδιά είναι απίστευτο, θέλει 2 μήνες τρέξιμο και έξοδα, και φυσικά φορολογική δήλωση στην οποία να εμφανίζεις έσοδα, για να σου βγάλουν μια τουριστική βίζα για την Ελλάδα, στην οποία μπάινει όποιος μουσουλμάνος λαθρομετανάστης γουστάρει και παίρνει αυτόματα άσυλο, σε μια χώρα η οποία έχει πάνω απο 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες στο έδαφός της.

Παρεπιπτώντως, στα Εμιράτα είναι απίστευτα αυστηροί με τους λαθρομετανάστες. Οποίος πιαστεί χωρίς άδεια στα Εμιράτα απελαύνεται αμέσως με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν υπάρχει άσυλο, δε πα να είσαι απο την οποιαδήποτε εμπόλεμη περιοχή, γι'αυτό και υπάρχει μηδενική εγκληματικότητα και φυσικά μηδέν λαθρομετνάστες. Απ'ότι μου λέγανε φίλοι Αιγύπτιοι (οι Αιγύπτιοι μας πάνε σα λαό) που δουλεύουν στα Εμιράτα, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΥΡΙΟΣ ούτε ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ.

• Like 4
Δημοσ.

Παρεπιπτώντως, στα Εμιράτα είναι απίστευτα αυστηροί με τους λαθρομετανάστες. Οποίος πιαστεί χωρίς άδεια στα Εμιράτα απελαύνεται αμέσως με συνοπτικές διαδικασίες. Δεν υπάρχει άσυλο, δε πα να είσαι απο την οποιαδήποτε εμπόλεμη περιοχή, γι'αυτό και υπάρχει μηδενική εγκληματικότητα και φυσικά μηδέν λαθρομετνάστες. Απ'ότι μου λέγανε φίλοι Αιγύπτιοι (οι Αιγύπτιοι μας πάνε σα λαό) που δουλεύουν στα Εμιράτα, δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΥΡΙΟΣ ούτε ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ.

Ναι καλά. Λάθρο δεν υπάρχουνε γιατί σε τέτοιες χώρες αν γουστάρουν ανοίγουν πυρ και σε γαζώνουν στα σύνορά τους. Δεν υπάρχει ούτε Ε.Ε ούτε τίποτα να τους κάνει ντα για δικαιώματα μεταναστών/ανθρώπου και διάφορα τέτοια.

Δημοσ.

Το γεγονός ότι έχουμε τέτοια διαδικασία για Visa με εκπλήσσει. Για μια στιγμή νόμιζα πως το μπουρδέλο είναι κράτος. Τι να την κάνει τη Visa ωρε παλικάρια η λαθροgreece... Γελάνε μέχρι κ οι Σουηδοι πρόσφυγες!

Θέλει να έρθει η κοπέλα ενός Έλληνα στην Ελλάδα κ πρέπει ο άνθρωπος να τρέχει δύο μήνες; Αλληλεγγύοι για το πήδημα, τη σχέση, το γάμο δεν υπάρχουν;

Αν της βάλεις μια μπουργκα κ κάνεις κ μια σελίδα στο fb παίζει να δημιουργηθεί κ ολόκληρο κίνημα για πάρτι σου από τους γνωστούς λαθροlovers που μας ζαλιζουν τις μπάλες.

Πάμε όλοι μαζί: all we all say now is give captain a chance :lol:

Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

• Like 4
Δημοσ.

Τι μου θύμισες φίλε:

Ευχαριστώ φίλε.

Θα σας κρατώ ενήμερους για την εξέλιξη της ιστορίας.

Δημοσ.

Παιδιά, η κοπέλλα μου είναι Φιλιππίνα. Απλά εργάζεται στα Εμιράτα. Δεν υπάρχει ελεύθερη είσοδος στην Ελλάδα για Φιλιππίνους.

Επειδή έχω πάει δεκάδες φορές στα Εμιράτα, προφανώς υποθέσατε ότι η κοπέλλα μου είναι Αράβισσα; Αυτό ξεγράφτε το, οι ντόπιες στα Εμιράτα είναι κουκουλωμένες και στα μαύρα απο την κορυφή μέχρι τα νύχια και ούτε κάν γυρνάνε να σε κοιτάξουνε επειδή φαίνεται απο το ντύσιμο ότι είσαι απιστος. Εγώ πχ στο Ντουμπάι φορούσα ρούχα Lonsdale αγορασμένα στο Λονδίνο. Βρέθηκα μέσα στο ασανσέρ στο ξενοδοχείο μου τυχαία με ένα τέτοιο κοράκι, και κάτι της είπα στα εγγλέζικα, ούτε καν μου απάντησε , είχε το κεφάλι κάτω και ούτε κάν με κοίταξε. Απαγορεύεται στις πιστές να μιλάνε σε κάφρους (λευκούς χριστιανούς άπιστους), ειδικά αν είναι παντρεμένες (κοράκια).

Ανάλογα τη χώρα φυσικά, στην Αίγυπτο πχ οι γυναίκες είναι πολύ πιο φιλικές και συνήθως όχι κοράκια (δηλ ντυμένες με μπούρκα κτλπ).

Δεν είναι όλες οι μουσουλμάνες το ίδιο. Στα Εμιράτα είναι πολύ θα έλεγα σαλαφίστριες και εκτός των άλλων, κολυμπάνε μέσα στο χρήμα και δεν έχουν κάτι να κερδίσουν με το να έχουν έναν δυτικό γκόμενο.

Οι βίζες στο αεροπλάνο κτλπ είναι μόνο για υπηκόους ορισμένων χώρών οι οποίοι μπαίνουν στην ΕΕ σχεδόν ελεύθερα (ΗΠΑ, ΗΑΕ, Αυστραλία/ΝΖ, Ελβετία, Σιγκαπούρη, Ν Κορέα, κτλπ).

Αυτό δεν ισχύει.

Η κοπέλλα μου θα κάνει αίτηση για βίζα Σένγκεν που αφορά μόνο την Ελλάδα. Με τη βίζα που θα της βγάλουν, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ταξιδέψει σε άλλες χώρες Σένγκεν. Είναι μόνο για την Ελλάδα. Αυτό το δηλώνεις πάνω στην αίτηση που συμπληρώνεις, και κάναμε αίτηση μόνο για Ελλάδα.

Ναι παιδιά είναι απίστευτο, θέλει 2 μήνες τρέξιμο και έξοδα, και φυσικά φορολογική δήλωση στην οποία να εμφανίζεις έσοδα, για να σου βγάλουν μια τουριστική βίζα για την Ελλάδα, στην οποία μπάινει όποιος μουσουλμάνος λαθρομετανάστης γουστάρει και παίρνει αυτόματα άσυλο, σε μια χώρα η οποία έχει πάνω απο 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες στο έδαφός της.

Δεν είπα ότι μπορεί να πάει σε άλλες χώρες Σένγκεν.

Είπα ότι γίνεται σχολαστικότατος έλεγχος όσων ζητούν βίζα, γιατί με την είσοδο στην Ελλάδα μπορούν ευκολότατα να περάσουν (παράνομα εννοείται) σε άλλες χώρες. Κλέβεις μια ταυτότητα και πας όπου γουστάρεις.

Στο φέρι για Ιταλία δεν μου είχαν ζητήσει καν ταυτότητα κάποια χρόνια πριν που το πήρα, τώρα ίσως με τους παράνομους μετανάστες να ζητούν. Και πάλι όμως περνάς αν έχεις άκρες και θέλεις ευκολότερα από ότι να μπεις σε χώρα που ζητάει διαδικασίες βίζας.

Δημοσ.

Το γεγονός ότι έχουμε τέτοια διαδικασία για Visa με εκπλήσσει. Για μια στιγμή νόμιζα πως το μπουρδέλο είναι κράτος. Τι να την κάνει τη Visa ωρε παλικάρια η λαθροgreece... Γελάνε μέχρι κ οι Σουηδοι πρόσφυγες!

Θέλει να έρθει η κοπέλα ενός Έλληνα στην Ελλάδα κ πρέπει ο άνθρωπος να τρέχει δύο μήνες; Αλληλεγγύοι για το πήδημα, τη σχέση, το γάμο δεν υπάρχουν;

Αν της βάλεις μια μπουργκα κ κάνεις κ μια σελίδα στο fb παίζει να δημιουργηθεί κ ολόκληρο κίνημα για πάρτι σου από τους γνωστούς λαθροlovers που μας ζαλιζουν τις μπάλες.

Φυρί-φυρί το πας να μπει κανάς Τοξοβόλος...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξεκιναει θεμα για βιζα σενγκεν και τελικα καταληγει να ειναι εκτος σενγκεν !!

τι ακριβως ζητατε να πηγαινει καποιος οπου θελει απο third world ή μη ανεπτυγμενες χωρες οπως τις λενε πια;!στο θεμα τουρισμο εδω αγανακτει ο gr τουρισμος με την χαμηλη ποιοτητα των 'ανεπτυγμενων' που μαζεύονται καθε καλοκαιρι...

Προφανως μιλατε για ατομα χωρις χρηματα σε τραπεζες ή περιουσια ή επαγγελμα οποτε ναι οσο μπορουν στις πρεσβειες δυσκολευουν σκοπιμα καποιες καταστασεις γιατι το χουν ξαναδει το στορυ ... (κυριως απο Φιλιππίνες ταυλανδη κουβα βραζιλια κτλ)

Οι αραβικες μουσουλμανικες χωρες ειναι δηθεν,για το θεαθηναι.αλλα μερικα που αναφερονται ειναι απλα στερεότυπα

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Αυτό δεν ισχύει.

ψώνισες mail order bride ε;

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν της λες καλύτερα να πάει Τουρκία και από εκεί να ανέβει σε μια από τις δεκάδες βάρκες που έρχονται στην Ελλάδα;

Δε νομίζω να κάνει διαφορά, για να περάσει τον έλεγχο διαβατηρίων όταν έρθει πχ στη Χιο, η διαδικασία (νομίζω) είναι η ίδια 

edit:

Νόμζα ότι μιλάς για τα τουριστικά πλοιάρια.

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.

Δεν είναι πιο απλό να πας εσύ;!

Είσαι τρελός; Τη τελευταία φορά που πήγα μου φύγανε 4000 δολλάρια σε 10 μέρες. Η Ελλάδα είναι ασύγκριτα πιο φτηνή. Ακόμα και που της πληρώνω τα εισητήρια allez-retour, πάλι "τζάμπα" μου βγαίνει σχετικά.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...