Προς το περιεχόμενο

The Young Pope ( TV Series )


alexis333

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το «The Young Pope» είναι η φιλόδοξη τηλεοπτική σειρά του Πάολο Σορεντίνο της «Τέλειας Ομορφιάς» και της πιο πρόσφατης «Youth», σε σενάριο του ίδιου του Σορεντίνο, του συνεργάτη του και συν-σεναριογράφου της «Τέλειας Ομορφιάς», Ουμπέρτο Κονταρέλο, και του τηλεοπτικού σεναριογράφου Στέφανο Ρούλι, μια παραγωγή της ιταλικής Wildside σε συνεργασία με το Sky Italia (ιδιοκτησίας του Ρούπερτ Μέρντοχ) και executive producer τον Αμερικανό παραγωγό Τζον Λάιονς, πρώην στέλεχος της Focus Features και τη συμμετοχή του HBO.

 

Η ιστορία παρακολουθεί έναν (μυθοπλαστικό) Αμερικανό Πάπα, τον Λένι Μπελάρντο, που εξελίσσεται στον πιο συντηρητικό θρησκευτικό ηγέτη που βρέθηκε ποτέ στη θέση Ποντίφικα. Η σειρά, βέβαια, γυρίστηκε (στην Ιταλία, στην Αμερική και στην Αφρική, αλλά κυρίως στα στούντιο της Τσινετσιτά) μέσα στην περίοδο που ο πραγματικός Πάπας Φραγκίσκος θεωρείται ο μεγαλύτερος νεωτεριστής Πάπας της σύγχρονης εποχής – παρότι κάποιοι έχουν τις αντιρρήσεις τους, όπως μάς έδειξε με εξαιρετικά δυνατό τρόπο ο Πάμπλο Λαραΐν στο βραβευμένο στο Φεστιβάλ Βερολίνου «El Club».

 

Τον Πάπα υποδύεται ο Τζουντ Λο, ενώ μαζί του πρωταγωνιστεί η Ντάιαν Κίτον στο ρόλο της Αδελφής Μέρι, μιας μοναχής από την Αμερική που ζει στο Βατικανό και η οποία αφού μεγάλωσε και βοήθησε τον Λένι να γίνει Πάπας συνεχίζει να τον επηρεάζει στις αποφάσεις του ως αρχηγού της καθολικής εκκλησίας.

 

Ο Πάολο Σορεντίνο εξηγεί τι είναι το «The Young Pope»: «Τα καθαρά σημάδια της ύπαρξης του Θεού. Τα καθαρά σημάδια της απουσίας του Θεού. Πώς η πίστη μπορεί να αναζητηθεί και να χαθεί. Η μεγαλοσύνη της αγιότητας, τόσο μεγάλη που μοιάζει αφόρητο να πολεμάς τους πειρασμούς και όταν το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τους παραδοθείς. Η εσωτερική σύγκρουση της τεράστιας ευθύνης του Ηγέτη της Καθολικής Εκκλησίας. Τελικά, ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεσαι και εκμεταλλεύεσαι την εξουσία σε μια συνθήκη όπου το δόγμα και η ηθική επιταγή είναι η απόρριψη της εξουσίας και η ανιδιοτελής αγάπη για τον διπλανό σου».

 

Το πρώτο σύντομο τρέιλερ που κυκλοφόρησε μόλις μάς βάζει στην ατμόσφαιρα της σειράς - και στο αναμενόμενα στιλιζαρισμένο σύμπαν του Πάολο Σορεντίνο, ο οποίος σκηνοθετεί και τα οκτώ επεισόδια, στην πρώτη του τηλεοπτική απόπειρα.

 

 

 

 

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την ξεκινησα και εγω ειναι στο 5ο επεισοδιο  και για ενα περιεργο λογο δεν μπορω να την σταματησω .Παρολο που ειναι ιδιατερη σειρα δεν ειναι για ολους .

Πολυ καλη δουλεια στα κοστουμια . ο Jude law  σολαρει αγρια .

Επεξ/σία από Fotis13
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...
  • Super Moderators
On 12/01/2020 at 11:31, xavier said:

τελικα αύριο παιζει το 1ο επ γιατί στο πρόγραμμα μου το ειχε για παρασκευη.

2 επεισόδια για την ακρίβεια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To the new Pope   ειναι καλυτερο απο το πρωτο   τουλαχιστον μεχρι το δευτερο επεισοδιο που ειδα .Πολυ ποιοτικη σειρα  ,φοβερη σκηνοθεσια ,εκπληκτικη ερμηνεια απο τον Malkovich για μια ακομα φορα .

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...