Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας, θα θελα να κανω την εξης ερωτηση, επειδη ο πατερας μου αγορασε iPhone απο Kaizer πριν εναμιση μηνα περιπου τωρα. Οσο ειχε το κινητο στη τσεπη, εκει που πηγε να παρει κατι βαρια πραγματα, χτυπησε το ποδι και το κινητο μαζι. Και τωρα εχει σπασμενη οθονη (ασχετως αν ειχε tempered glass). Λετε να μπορεσουν να μας το αντικαταστησουν; ή τουλαχιστον να μην δωσουμε παραπανω απο 50€ για σερβις. Γιατι πηγα στο site της iStorm και ελεγε οτι θελει τουλαχιστον 170€ αφου η εγγυηση δεν ειναι απο εκει.

Ευχαριστω!

Δημοσ.

Κοίτα να δεις, ο κανόνας είναι ότι από δική σου βλακεία/λάθος δεν σε καλύπτει η εγγύηση.

Οπότε φαντάζομαι δεν μπορείτε να κάνετε κάτι.

Παρόλα αυτά, η ξαδέρφη μου πρόσφατα από απίστευτη δική της μ@λακια έσπασε την οθόνη του Samsung που είχε.

Πήγε όμως στην αντιπροσωπεία της Samsung και της την αντικατέστησαν εντελώς δωρεάν.

Οπότε θα έλεγα να κάνεις μια προσπάθεια από το μαγαζί και αν δεν κάτσει κανε και μια βολτα από αντιπροσωπεία.

Δημοσ.

Γενικά, να κάνετε ασφάλεια ατυχήματος όπου τη βρίσκετε , αλλιώς να παίρνετε φθηνές συσκευές που δε σας νοιάζει αν σπάσουν.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο, ρωτήστε στο κάιζερ αν βρείτε κάποιο εργαστήριο που να αλλάζει φτηνά οθόνες (εκτός isquare φυσικά), αλλά χάνετε την εγγύηση.
50 ευρώ νομίζω αδύνατο.

Δημοσ.

Υπαιτιότητα του χρήστη ειναι. Η εγγύηση δε το καλύπτει. Επειδή ωστοσο ειναι πολυ καινουργιο καλη μια ερώτηση για τυχόν καλη θέληση στην infoquest μηπως στο αντίκαταστήσουν ή επισκευάσουν με μικρό κοςτος

Δημοσ.

Παρόλα αυτά, η ξαδέρφη μου πρόσφατα από απίστευτη δική της μ@λακια έσπασε την οθόνη του Samsung που είχε.

Πήγε όμως στην αντιπροσωπεία της Samsung και της την αντικατέστησαν εντελώς δωρεάν.

Πρωταπριλιά έγινε η δουλειά?

Δημοσ.

Από δικό φταίξιμο πολύ πολύ πολύ σπάνια ως ποτέ.Αλλά επειδή είναι νέα συσκευή δεν χάνεις κάτι να δεις από προσωπικό παράδειγμα είχα ενα microsoft και έσπασε η οθόνη αφού κατάφερα με κάποιο μαγικό τρόπο όπως έμπαινα στο αμάξι να το κλείσω στην πόρτα μου αλλάξνα την οθόνη τσαμπέ (αλλά το γεγονός ότι η κοπέλα που ήταν στο ταμείο της την έπεσα και βγήκαμε και μπλα μπλα δεν έχει καμία σημασία. :P)

Αλλά πέρα από την πλάκα δοκίμασε να δεις τι θα σε πουν ποτέ δεν ξέρεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...