Προς το περιεχόμενο

Δύο νέα third-party χειριστήρια για το PlayStation 4 ανακοινώνει η Sony


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο επίσημο blog για το PlayStation, η Sony ανακοίνωσε επίσημα δύο νέα χειριστήρια για την σειρά PlayStation 4, τα οποία όμως δεν έχει κατασκευάσει η ίδια αλλά άλλες εταιρείες.

Τα δύο νέα χειριστήρια, που είναι official-licensed από την Ιαπωνική εταιρεία και έχουν τις ονομασίες Raiju Gaming Controller και Revolution Pro Controller κατασκευάστηκαν από τις εταιρείες Razer και Nacon. Θα κυκλοφορήσουν μέσα στο 2016, ωστόσο δεν υπάρχει ακόμα επίσημη πληροφόρηση για την ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας τους.

 

Το Razer Raiju Gaming Controller έχει δύο επιπλέον bumpers στο πάνω μέρος και δύο πρόσθετες, αποσπώμενες σκανδάλες στο πίσω μέρος καθώς και ένα ενσωματωμένο control panel στο μπροστινό μέρος. Το χειριστήριο χρησιμοποιεί διακόπες trigger-stop και διαθέτει και ένα hair-trigger mode, για ιδιαίτερα γρήγορη απόκριση κατά την διάρκεια ανταγωνιστικού gaming. Επίσης, χρησιμοποιώντας τα πλήκτρα στο μπροστινό τμήμα μπορείτε να εναλλάσσεστε ανάμεσα σε δύο custom-τύπου προφίλ. Οι αναλογικοί μοχλοί έχουν αποσπώμενα λαστιχένια καλύμματα για καλύτερο κράτημα ενώ όπως και το DualShock 4, το Raiju ενσωματώνει headphone jack 3.5 χιλιοστών με dedicated πλήκτρα για την ένταση του ήχου και την διακοπή του ήχου. Μπορεί να συνδεθεί στο PS4 χρησιμοποιώντας ένα καλώδιο 3 μέτρων, το οποίο είναι αποσπώμενο.

 

Το Nacon Revolution από την άλλη διαθέτει τύπου Xbox σχεδιασμό, με μη-συμμετρικούς αναλογικούς μοχλούς, τέσσερα πρόσθετα πλήκτρα συντομεύσεων (τα οποία μπορείτε να ρυθμίσετε πλήρως), ενισχυμένο 8-way directional pad, δυνατότητα remapping των controls με τέσσερα custom προφίλ, ρύθμιση βάρους (με έξι αφαιρούμενα μικρά βαρίδια) και αποσπώμενο καλώδιο.

 

 

 

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο που θυμιζει xbox one φενεται καλο, δηλαδη το δεξια στην φωτογραφια, αλλα και παλι δεν θα το αγοραζα αν δεν το επιανα στα χερια μου πρωτα να το δω και αποκλειεται καποιο αθηναικο καταστημα να το εχει σαν εκθεσιακο...

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τουλαχιστον ας ειναι στην μιση τιμη (το μαξιμουμ) του οριτζιναλ κοντρολερ και κατι θα ειναι :P η τελευταια παραγραφος ειναι μακραν η καλυτερη ;) 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και τα δυο θα ειναι με καλωδιο ή μονο αυτο της razer θα ειναι με καλωδιο?

 

Καλα το χειρηστηριο της razer αποκλείεται να ειναι φτηνοτερο του αυθεντικου μοχλου του ps4.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν με ενθουσιάζουν να σας πω, κανένα από τα δύο.να πας να δώσεις ένα κάρο λεφτά και α έχεις ένα χειριστήριο με πιο πολλά κουμπιά? Μια χαρά είναι και τα ορίτζιναλ, την κάνουν την δουλειά τους.

 

Φυσικά δεν είναι επαγγελματίας gamer οπότε μπορεί να μου διαφεύγει κάτι που δεν ξέρω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...