voltmod Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μπορεί με τον καιρό ορισμένα εξαρτήματα της συσκευής να γερνούν και να μην βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, όπως συμβαίνει για παράδειγμα με την μπαταρία κάποιες φορές, η οποία μετά από έναν χρόνο περίπου δεν έχει την απόδοση που είχε όταν ήταν καινούρια, ωστόσο αυτό που συμβαίνει με ορισμένες συσκευές Nexus 6P και το Android 7.0 Nougat είναι πολύ παράξενο. Κάποιοι κάτοχου του Nexus 6P –να αναφέρουμε ότι η συσκευή λανσαρίστηκε στις 29 Σεπτεμβρίου του 2015- αναφέρουν αναπάντεχα σημαντικό battery drain στην συσκευή τους. Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω video από τον χρήστη TheRedyTedy, η συσκευή του έχει την τάση να… κλείνει χωρίς προειδοποίηση και σε τυχαίες στιγμές, όπως λίγο αφότου τράβηξε μερικές φωτογραφίες χρησιμοποιώντας το stock app για την Camera. Για να το επαναφέρει –κάτι τέτοιο δεν γίνεται χρησιμοποιώντας το power button- αναγκάζεται να το συνδέσει με τον φορτιστή του στην πρίζα. Μάλιστα, όπως ο ίδιος αναφέρει στο video το κινητό που χρησιμοποιεί είναι RMA, και τρέχει την κανονική (non-beta) έκδοση του Android 7.0 Nougat. Ο χρήστης TheRedyTedy “ανέβασε” το video στο subreddit r/Android την Κυριακή, 30 Οκτωβρίου και από τότε έχει γεμίσει με σχόλια για παρόμοια προβλήματα από άλλους χρήστες. Ορισμένοι ανέφεραν ότι το πρόβλημα που αντιμετώπισαν λύθηκε κάνοντας εργοστασιακή επαναφορά και άλλοι πως λύθηκε κάνοντας αναβάθμιση στο Android 7.1.1 (ένας ωστόσο χρήστης ανέφερε ότι το κινητό του παρουσίασε το πρόβλημα μετά την αναβάθμιση του σε Android 7.1.1). Ένας άλλος κάτοχος της συσκευής πάντως ανέφερε ότι επικοινώνησε με την Google και πως του αντικατέστησαν το κινητό, με το δεύτερο να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα. Site: PhoneArena
Belisarius Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Προσωπικά δεν έχω battery drain. Εδώ και λίγες μέρες είμαι με 7.1.1 και βγάζω 4-5 ώρες ανοιχτή οθόνη με ίντερνετ.
pcos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 αφου δεν ανατιναζεται μην το πειτε ουτε του παπα. οχι του γνωστου, του αλλου. οσο για τις μπαταριες ελπιζω να ακολουθησουν επιτελους την εξελιξη που τους αξιζει! 1
thomasG4 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Καθαρή περίπτωση PEBKAC για άλλη μια φορά. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μου έκανε και εμένα πολλά περίεργα η μπαταρία στο 7.0 αλλα τώρα στο 7.1.1 Beta δεν έχω απολύτως κανένα θέμα. Είναι πιο γρήγορο το τηλέφωνο πιο smooth πιο δροσερό και η μπαταρία είναι σε καλύτερα επίπεδα απο ότι στο Marshmallow. (N6P) Όσοι έχουν θέμα με τη μπαταρία μπορόυν να κάνουν enroll στο nexus beta programme και να λάβουν το 7.1.1 beta μέσω OTA ή να περιμένουν μέχρι το Δεκέμβριο που θα βγει η τελική έκδοση.
GeorgeSmirlis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Το ιδιο μου εκανε το G3 μου με την πρωτη μπαταρια. Στα ζορια εκλεινε. Χρειαστηκε να αλλαξω μπαταρια στο 7μηνο.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Αν βγαζεις 4/5 ωρες ανοιχτη οθονη καλυτερα πηγαινε πεταξε το και παρε ενα με κουμπια απο τα παλια. Τουλαχιστον πρεπει να αγγιζει 7 με 8 ωρες ανοιχτης οθονης οπως mate7 .δεν παιρνω κινητο με τετοιους χρονους σε εισαγωγικα με εχει κρεμασει σε στιγμες μεγαλης αναγκης τετοιου ειδους αυτονομιες σε παρομοιες συσκευες. Ενα βιντεο 10 φωτο λιγο youtube 5/6 τηλ και σιγουρα θα ψαχνεις για μπριζα. Η θα κουβαλας καμια γεννητρια παουερ μπανκ μαζι σου και θ εισαι ευτυχησμενος δυστυχης
2.1Ohm Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Αν βγαζεις 4/5 ωρες ανοιχτη οθονη καλυτερα πηγαινε πεταξε το και παρε ενα με κουμπια απο τα παλια. Τουλαχιστον πρεπει να αγγιζει 7 με 8 ωρες ανοιχτης οθονης οπως mate7 .δεν παιρνω κινητο με τετοιους χρονους σε εισαγωγικα με εχει κρεμασει σε στιγμες μεγαλης αναγκης τετοιου ειδους αυτονομιες σε παρομοιες συσκευες. Ενα βιντεο 10 φωτο λιγο youtube 5/6 τηλ και σιγουρα θα ψαχνεις για μπριζα. Η θα κουβαλας καμια γεννητρια παουερ μπανκ μαζι σου και θ εισαι ευτυχησμενος δυστυχης Ενταξει απλα τραγικουλης και ακυρος τελειως με το θεμα! Ειχα και εγω 2 random reboot αλλα μετα το factory reset ολα τρεχουν ρολοι μεχρι τωρα τουλαχιστον.. Σε 7.1.1 ομως οχι 7.0! Σε 7.1.1 παντως το κινητο ΠΕΤΑΕΙ! Πιο σμοοθ σιγουρα , ναι ποσο παραπανω μπορει να παει και πλεον δν ζεστεναι καν, 6 απανοτα antutu ετρεξα (περιπου στα 87χιλαρικα το πρωτο 85 2ο , 84 τριτο ,81 4ο, 80 5ο και στο τελευταιο επεσε στα 78!) αλλα το κινητο απλα χλιαρο.. Εκαναν απιστευτη δουλεια στην νεα ρομ! Και η μπαταρια απο 3.5-4 screen on time που επερνα με την ιδια χρηση μια βδοαμδα περνω 4-4.30 καμια φορα αγκιζει και 5! Πολυ ευχαριστημενος, να παρει και τα navigation keys και το καινουριο μπλε χρματακι για αισθητικους λογους και θα ειναι απιστευτω κλτρο απο φετινες ναυαρχιδες 1
Belisarius Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Αν βγαζεις 4/5 ωρες ανοιχτη οθονη καλυτερα πηγαινε πεταξε το και παρε ενα με κουμπια απο τα παλια. Τουλαχιστον πρεπει να αγγιζει 7 με 8 ωρες ανοιχτης οθονης οπως mate7 .δεν παιρνω κινητο με τετοιους χρονους σε εισαγωγικα με εχει κρεμασει σε στιγμες μεγαλης αναγκης τετοιου ειδους αυτονομιες σε παρομοιες συσκευες. Ενα βιντεο 10 φωτο λιγο youtube 5/6 τηλ και σιγουρα θα ψαχνεις για μπριζα. Η θα κουβαλας καμια γεννητρια παουερ μπανκ μαζι σου και θ εισαι ευτυχησμενος δυστυχης Έχω ένα Note 3 με 6400mha μπαταρία οπότε ήξερα τι να περιμένω με ανάλυση 1440p στα 3450mha. Με το Note που το έχω κρατήσει έχω βγάλει και 15 ώρες ανοιχτής οθόνης με full internet στα ντουζένια της Anker μπαταρίας. 4 με 5 ώρες είναι οκ, μέτρια για μένα αλλά μάλλον άλλος πρέπει να πετάξει το κινητό του με 7-8 ώρες όταν εγώ βγάζω με το άλλο 12 έως 15.
Filip Katund Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 3,5 ώρες ή τεσσερης έβγαζε το Motorola droid mini και ήταν και σφαιρατο. Αλλά δεν γίνεται να θεωρουμε πλέον ένα τέτοιο κινητό, καλό ούτε καν μέτριο. Όταν έχεις συσκευες που βγάζουν πάνω από 7 ώρες στο χαλάρο. Γ αυτό θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο πέταμα παιδιά και αγοραστε ένα κάλλο με ένα κάρο λεφτά που δώσατε και είστε ευχαριστημενοι με 4 ώρες λολ. Με αγάπη ολα αυτά :-P
mitsarasdiamantidis Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 παιδια προσωπικα με μετρια χρηση μου βγαζει 2μιση μερες
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Καταρχην αναφερωμαι στον αλλον απο πανω και οχι με το θεμα ποιος νοιαζετε
takistmr Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Το πρόβλημα με την μπαταρία το εμφανίζει η έκδοση 7.1.1 και είναι διαθέσιμη μόνο μέσω του προγράμματος developer. Το αντιμετώπισα και ο ίδιος με το 6P μου. Η μπαταρία διαρκεί το πολύ 15 ώρες, και μάλιστα όταν πέσει κάτω από 30% τότε του απομένη το πολύ 1 ώρα λειτουργίας. Επιπλέον, παρατηρήθηκε αύξηση της θερμακρασίας στο πίσω μέρος του κινητού. Μετά από αρκετά factory default και bug reports στην Google δεν έγινε τίποτα και αναγκάστηκα να επιστρέψω στο σταθερό 7.0 όπου η διάρκεια της μπαταρίας επανήλθε στα κανονικά επίπεδα και εξαφανίσθηκε το φαινόμενο της υπερθέρμανσης. Πάντως, η έκδοση 7.1.1, όπως την είδα για 4-6 μέρες περίπου, ήταν αισθητά πιο γρήγορη από την 7.0, με αρκετές προσθήκες αλλά και πολλές αφαιρέσεις λειτουργιών (night mode, κτλ.). Ελπίζω να λύσουν σύντομα το πρόβλημα και να διαθέσουν την νέα rom απαλλαγμένη από όλα αυτά.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Το note 3 ειναι 1080 p καλη μπαταρια και χωρις πολλα πολλα βγαζει 8 ωρες ανοιχτη οθονη max 7 μου εβγαζε μεσα στο νερο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα