alexis333 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δηλωσεις Τακη Γωνια μετα το πρωτο ματς για φετος στον παγκο της Καλλιθεας .. Και οι ακομα πιο ωραιες , ειδικα προς το τελος , νεες δηλωσεις του Τακη Γκωνια μετα το δευτερο ματς για φετος στον παγκο της Καλλιθεας .. Μπειτε στο παρακατω λινκ .. http://www.sport-fm.gr/article/Stefanos%20Xarhs/kouiz-ti-sustima-paizei-o-takis-gkwnias-stin-kallithea/3237726 2
~mxls~ Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Χαλαρά τον έπαιρνα κοουτς στην ομάδα μου. Βέβαια δεν έχω ακόμα ομάδα αλλα τεσπα.
Pa0ki Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Θεούλης Χαλαρά τον έπαιρνα κοουτς στην ομάδα μου. Βέβαια δεν έχω ακόμα ομάδα αλλα τεσπα. Περίμενε πρώτα να μάθει να παίρνει επαγγελματικές νίκες, αλλιώς ζόρικα τα πράγματα
tehAllantin Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Aυτά είναι μικρές λεπτομέρειες, θέληση και πίστη να υπάρχει κ όλα έρχονται mxls! 1
alexis333 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2016 Τους παιζαμε στα 40 μετρα ... Μπορει και να ισχυει αλλα τι καθεται και λεει ο ανθρωπος ?? Ξερει κανεις που θα βρουμε καναν αγωνα της Καλλιθεας μπας και μαθουμε τι συστημα παιζει ?
betcatalog Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Παίζει όμορφο ποδόσφαιρο η Καλλιθέα, με πολύ μικρό budget και άγνωστους παίκτες. Ο Γκώνιας μπορεί να δημιουργεί κάτι πολύ καλό,αλλά πρέπει να μιλάει λιγότερο και να αφήσει την δουλεία του να φανεί στο γήπεδο. Όσα περισσότερα λέει τόσο πιο πολύ θα εκτεθεί σε περίπτωση αποτυχίας.
alexis333 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Εντωμεταξυ αν ειδα καλα (δεν ειμαι σιγουρος ,λιγα στιγμιοτυπα ειδα ,δεν εχω δει ματς ) ο ανθρωπος παιζει με 3 στοπερ . Και του λεγανε οι δημοσιογραφοι 4-5-1 ... Ο,τι να ναι δλδ .. Αλλα οσο δικιο και να χει καλο ειναι να μη μιλαει ετσι γιατι ο κοσμος που τον παρακολουθει δε ξερει τι συμβαινει και το μονο που βλεπει ειναι τον ιδιο να την πεφτει στους δημοσιογραφους και να το παιζει συνεχως εξυπνος .. Παντως το 3-5-2 , 3-4-3 κτλ ειναι και γαμω .. Νομιζω οτι απο το 4-2-3-1 , 4-3-3 το κλασικο που παιζουν ολες οι ομαδες πλεον εχει φτασει η ωρα και το γυρνανε στα 3 στοπερ πολλοι .. Δειτε την Σεβιλη του Σαμπαολι και θα παθετε πλακα .. Ή την Τσελσι του Κοντε ..
alexis333 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Το υλικο δεν κατεβαινει απο τον ουρανο. Ο προπονητης επιλεγει το υλικο αναλογα με το πλανο του..
~mxls~ Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Ναι σίγουρα. Αν και Ελλάδα συμβαίνει συχνά αγοράζω παίχτες μετά προπονητή ή αλλάζω προπονητή μεσούσης περιόδου με κόουτς άλλης φιλοσοφίας. Αλλά ο Τάκαρος ξεκήνησε απ'το μηδεν φέτος. Ξέρει τι κάνει. 1
mad-proffessor Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Αν και εχω σταματησει να βλεπω μπαλα-αρειανος- ο Γκωνιας θυμαμαι ηξερε πολυ καλα το τοπι.Το προβλημα ειναι οτι το ποδοσφαιρο αλλαζει δε φτανει μια ομαδα να ξερει ενα συστημα αλλα πρεπει να προσαρμοζεται στις απαιτησεις των αγωνων. Στην Ελλαδα παραδεχομαι σα σχολη ποδοσφαιρου μονο την Αεκ(Μπαγιεβιτς 4-4-2 που πατησαν ολες οι ομαδες μετεπειτα στο ρομβο του και επαιξαν επιτυχημενη μπαλα ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, Σαντος με το 4-2-3-1 αν και τσουκου-τσουκου μπολ ηταν επιτυχημενο, Φερερ κτλ). Απο εκει και περα μου αρεσε μονο το ποδοσφαιρο που επαιζαν οι Λατινοι του Αρη (Κοκε, κοστα, παλαθουελος)με Ογιος φουλ επιθετικο αλλα αφελες(10 κλασσικες ευκαιριες και τα ματς εληγαν ισοπαλια). Αλλα αυτη ειναι μπαλα να πας να ευχαριστηθεις ευκαιριες,επιθετικο παιχνιδι φασεις κτλ. Αυτα καλη επιτυχια σε ενα καλο δεκαρι. 3
~mxls~ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2016 Γκιγιέρμο Όγιος ρε φίλε, που τον θυμήθηκες. Δεν είχε έναν Μήτρογλου ο Άρης. 3
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2016 Ναι ρε φίλε..! Όγιος και Άγιος ο Θεός! Θυμίστε μου κάποια στιγμή να τον βάλω αβατάρι
~mxls~ Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 http://m.sport24.gr/football/omades/Kallithea/telos-o-gkwnias-apo-thn-kallithea.4436532.html Ορίστε, έπαιζε μπάλα επιπέδου CL και τον έδιωξαν λέει γιατί έχαναν και έφαγε πενταρα και κάτι τέτοιες δικαιολογίες. Ανοίγει ο δρόμος για να πάρει την θέση του Πέπ στην Σιτυ. 2
ronaldofenomeno Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 απο τους ποιο αχρηστους ποδοσφαιριστες στην ελλαδα, καλα σαν προπονητης ειναι για γελια...επι bajevic στον ολυμπιακο ηταν απλα ενας αδιαφορος παιχτης, ουτε καν στην 18αδα πολλες φορες...και οταν καμια φορα εμπαινε και επαιζε....εκανες κατι τριπλιτσες αλλα στα σουτ....μπεκατσες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα