Peleus17 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Πολύ απλά ο καθένας, αργά ή γρήγορα, θα εισπράξει ότι του αξίζει! Μην το πολυσυζηταμε!
Pablo_Hasan Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2016 Πολύ απλά ο καθένας, αργά ή γρήγορα, θα εισπράξει ότι του αξίζει! Μην το πολυσυζηταμε! Lol, έχει ο Θεός; 1
Peleus17 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Lol, έχει ο Θεός; Για όλους έχει ο μικρός Jesus
palawiaris Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Κάποιος μάλλον θίχτηκε που τον πρόσβαλα,και έκλαψε παραπονούμενος να σβηστεί το μύνημά μου. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2016 από palawiaris
ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Να και ο άνθρωπος που δεν έχει βγει ποτέ από Αθηνα και θεωρεί πόλεις των 50 και 100 χιλιάδων χωριά. Ελλαδα έχει και πιο πέρα από τον Ασπροπυργο. Βασικα μεγαλα χωρια ειναι. Στην πλειοψηφια τους ζουν παρασιτικα στην πλατη αλλων (φοιτητων, καραβαναδων, φανταρων κλπ), παραγωγη μηδεν, παροχες μηδεν. Ειναι ντροπη σε "πολεις" να μην μπορουν να σε γιατρεψουν και να σε στελνουν στην Αθηνα ή τη Θεσσαλονικη. Αξιζει να δεις τη μελετη που ειχε δημοσιοποιησει το Word Economic Forum που ελεγε ποσο διαφορετικο θα ηταν το κατα κεφαλην εισοδημα αν δεν υπολογιστει η οικονομια της πρωτευουσας. Η Ελλαδα ηταν στο -20%. Οι μονες που διασωζονται ειναι οι πολεις που εχουν 150-200Κ κατοικους (Πατρα, Ηρακλειο, Λαρισα, Βολος) που παρεχουν καποιες στοιχειωδεις υπηρεσιες
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2016 Αξιζει να δεις τη μελετη που ειχε δημοσιοποιησει το Word Economic Forum που ελεγε ποσο διαφορετικο θα ηταν το κατα κεφαλην εισοδημα αν δεν υπολογιστει η οικονομια της πρωτευουσας. Η Ελλαδα ηταν στο -20%. Τη θέλω. Δώσε link
kaliakman Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2016 Τη θέλω. Δώσε link Δεν παίρνω μέρος στην συζήτηση απλά βαριέμαι και το βρήκα: https://www.weforum.org/agenda/2016/08/only-one-european-country-would-be-better-off-without-its-capital-city Υ.Γ Δεν το διάβασα,είδα μόνο το σχεδιάγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα