telas Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Μια χαρά λειτουργικό είναι τα windows. Σπάνε ούμπαλα που και που αλλά τι να κάνεις
gnsX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Αν έδινες και λινκ τότε θα σε πίστευα. Δεν ισχύει. Στo Pwn2Own του 2016 είχαμε 21 vulnerabilities/pwnes: Microsoft Windows: 6 Apple OS X: 5 Adobe Flash: 4 Apple Safari: 3 Microsoft Edge: 2 Google Chrome: 1 http://venturebeat.com/2015/12/31/software-with-the-most-vulnerabilities-in-2015-mac-os-x-ios-and-flash/ 2
thepoint Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Εφτά (7) μέρες δίνει η google περιθώριο για την δημοσιοποίηση του προβλήματος από τη γνωστοποίηση του, άλλαξε το χρονικό περιθώριο, έτσι και έγινε. Τώρα δεν είναι απλό bug αλλά πραγματικό πρόβλημα στο λειτουργικό τουλάχιστον βγαίνει προς τα έξω και θα λυθεί τα άλλα τα σιγανά ποταμάκια να φοβάστε που τα κρατούσαν κρυφά ονόματα δεν λέμε.
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δεν ισχύει. Στo Pwn2Own του 2016 είχαμε 21 vulnerabilities/pwnes: Microsoft Windows: 6 Apple OS X: 5 Adobe Flash: 4 Apple Safari: 3 Microsoft Edge: 2 Google Chrome: 1 http://venturebeat.com/2015/12/31/software-with-the-most-vulnerabilities-in-2015-mac-os-x-ios-and-flash/ Τα προϊόντα της Απλ είναι πρώτα σε ευπάθειες εντύπωση μου κάνει και εγώ που νόμιζα ότι έχει καλύτερα προϊόντα απο τη microsoft Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι το εν λόγω σάιτ αλλά μου κάνει τρομερή εντύπωση μήπως έδωσε κάτι παραπάνω η microsoft για να βγουν αυτά τα αποτελέσματα. Που είναι ο Gio να σχολιάσει χεχε Μου αρέσει που τα σκάνε χοντρά κιόλας οι χρηστες της Apple btw αυτό το σάιτ το είχα δει και στα Lynda courses
gnsX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Τα προϊόντα της Απλ είναι πρώτα σε ευπάθειες εντύπωση μου κάνει και εγώ που νόμιζα ότι έχει καλύτερα προϊόντα απο τη microsoft Δεν ξέρω πόσο αξιόπιστο είναι το εν λόγω σάιτ αλλά μου κάνει τρομερή εντύπωση μήπως έδωσε κάτι παραπάνω η microsoft για να βγουν αυτά τα αποτελέσματα. Που είναι ο Gio να σχολιάσει χεχε Μου αρέσει που τα σκάνε χοντρά κιόλας οι χρηστες της Apple btw αυτό το σάιτ το είχα δει και στα Lynda courses Είναι λίγο περίεργη η φάση για το OSX, βάζει τις ευπάθειες για όλες τις εκδόσεις μαζί. Δεν το κάνει μόνο αυτό το site , και η secunia παλαιότερα το ίδιο έκανε, don't know why. To site είναι αξιόπιστο πάντως edit Νόμιζα ότι είχα βάλει link από cvedetails http://www.cvedetails.com/top-50-products.php?year=2016 Κατά τ' άλλα η Apple ήταν μέχρι πριν κάποια χρόνια εφησυχασμένη στο ότι κανείς δεν στόχευε το λειτουργικό της αλλά και στη UNIX φύση του. Άργησε αλλά στο τέλος ευτυχώς είδε ότι αυτά τα δύο δεν είναι πανάκεια και ενσωμάτωσε στο λειτουργικό της τεχνικές όπως ASLR, SIP κ.α 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2016 Που είναι ο Gio να σχολιάσει χεχε Να σχολιασω τι?
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Να σχολιασω τι? Εσύ δεν έλεγες ότι τα windows είναι τρύπια? Εδώ αποδεικνύεται ότι είναι τελικά πιο ασφαλή απο το IOS
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Εσύ δεν έλεγες ότι τα windows είναι τρύπια?Say what? Που το ειπα αυτο? Μηπως με μπερδεψες με τον εαυτο σου στην 1η σελιδα? Γενικά τα windows είναι τρύπια
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Say what? Που το ειπα αυτο? Μηπως με μπερδεψες με τον εαυτο σου στην 1η σελιδα? θυμάμαι καλά είχα δει ένα ποστ σου και έλεγες για τα windows ότι είναι τρύπια αλλά δεν μπορώ να το βρω τώρα Κενο ασφαλειας η εγκατασταση ενος app απο τον χρηστη. Sure. Τα Windows ειναι τρυπια, το Linux μπαζει απο παντου και το OSX δεν αξιζει μια. Hell, παιζει και το OpenBSD να εχει προβλημα. να το θα το βρείς εδώ Δεν είναι κακό πες έκανα λάθος, άνθρωποι είμαστε και κάποια φορά κάνουμε λάθος, δεν είναι κακο να το παραδεχτείς
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Moderators Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 θυμάμαι καλά είχα δει ένα ποστ σου και έλεγες για τα windows ότι είναι τρύπια αλλά δεν μπορώ να το βρω τώρα να το θα το βρείς εδώ Δεν είναι κακό πες έκανα λάθος, άνθρωποι είμαστε και κάποια φορά κάνουμε λάθος, δεν είναι κακο να το παραδεχτείς .. Για την μνημη σου ειμαι σιγουρος πως λειτουργει και οντως καλα θυμασαι. Για την αντιληψη, οχι τοσο. Κανε μια προσπαθεια να..αποκρυπτογραφησεις το συγκεκριμενο post. Hint: Μην το πας μακρυα, δες τι αλλο λεω πριν και μετα απο το "Tα Windows ειναι τρυπια". Ξαναρωταω, μηπως με μπερδεψες με τον..εαυτο σου στην 1η σελιδα? Γενικά τα windows είναι τρύπια 1
Χάρης Μυλωνίδης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 .. Για την μνημη σου ειμαι σιγουρος πως λειτουργει και οντως καλα θυμασαι. Για την αντιληψη, οχι τοσο. Κανε μια προσπαθεια να..αποκρυπτογραφησεις το συγκεκριμενο post. Hint: Μην το πας μακρυα, δες τι αλλο λεω πριν και μετα απο το "Tα Windows ειναι τρυπια". Ξαναρωταω, μηπως με μπερδεψες με τον..εαυτο σου στην 1η σελιδα? Μια χαρά λειτουργεί και η αντίληψη μου, πες μου εσύ τι εννοούσες να το καταλάβω δεν είμαι μέσα στο μυαλό σου.
panosk0 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Αν ημουν επικεφαλης της microsoft θα βαρουσα ανελεητα στην ασφαλεια του android ετσι για σπασιμο προς την γοογλε κ θα της τ εκλεινα τ μαγαζακι μ αποτελεσμα οσοι θελουν ακριβο κινητο στρεφονται προς apple iphone και οσοι θελουν φθηνο προς μικροσοφτ ετσι θα μπει ξανα στο παοχνιδι !!!! Αλλα που εχει μυαλο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα