Επισκέπτης Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2016 Τόσα άτομα μαζί και τόσες λιποθυμίες μου δίνει την αίσθηση ότι μάλλον δεν έφταιγε το υπερβολικό αλκοολ. Κι εγώ σε νοθεία ή κάτι παρεμφερές ποντάρω. Δεν ξέρω κιόλας.Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που λένε "φταίνε τα παιδιά"Βγήκαν και τα ήπιαν σε ημέρα εθνικής γιορτής. Προφανώς και θα το διασκέδαζαν ξέσκιζαν παραπάνω. Αν αυτές οι μέρες δεν είναι ειδικές περιπτώσεις διασκέδασης τότε ποιες είναι; Οι καθημερινές;Επίσης πήγαν σε κλαμπ. Προφανώς (πάλι) θα πιουν αλκοόλ. Αν ήθελαν χυμό πορτοκάλι θα πήγαιναν σε bowling ή στο theme park.Αυτά (binge drinking) γινόντουσαν από πολύ παλιά. Δεν είναι δηλαδή αποτέλεσμα του 2016. Δεν θυμάμαι αν ήταν ή όχι παράνομο τότε αλλά δεν έχει σημασία.
akpe Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που λένε "φταίνε τα παιδιά" Δεν αναφέρομαι σε όσους τυχόν όντως εκφράζουν ανησυχία/αγανάκτηση, αλλά σε όσους σε κάθε τέτοια περίπτωση βρίσκουν πάτημα να γκρινιάξουν για τη «σημερινή νεολαία που τα κάνει όλα πουτάνα»: Αυτό οι ψυχολόγοι το ονομάζουν προβολή ε; Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2016 από akpe
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δεν αναφέρομαι .... Που έγραψες εσύ αυτό στο οποίο αναφέρθηκα; Για το μπαρ έγραψες και το αν πρέπει ή όχι να σερβίρει αλκοολ σε ανήλικους. Και πιθανή νοθεία είπες που συμφώνησα.
akpe Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Που έγραψες εσύ αυτό στο οποίο αναφέρθηκα; Για το μπαρ έγραψες και το αν πρέπει ή όχι να σερβίρει αλκοολ σε ανήλικους. Και πιθανή νοθεία είπες που συμφώνησα. Δεν είχε καμία σχέση αυτό το μήνυμα μου με το προηγούμενο, απλά εξήγησα γιατί κάποιοι βρίσκουν αφορμή να κράξουν τα δεκαπεντάχρονα Επί του συγκεκριμένου απλά έκανα μια βόλτα σε κάποια ειδησεογραφικά σάιτ και κατιτίς έφριξα με τα σχόλια.
michael92 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μαζικές λιποθυμίες = μπόμπες. Όλοι εσείς που κράζετε τα 15χρονα φαντάζομαι μέχρι τα 18 ούτε μπύρα δεν είχατε πιει, έτσι; 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Επί του συγκεκριμένου απλά έκανα μια βόλτα σε κάποια ειδησεογραφικά σάιτ και κατιτίς έφριξα με τα σχόλια. @νεο Ελληνες 03/11/201600:23 Οι εξυπνότεροι άνθρωποι που γεννήθηκαν σε αυτόν τον τόπο ήταν οι αρχαίοι Έλληνες. Με τον χριστιανισμό η εξυπνάδα έφυγε. Να ζούμε να την θυμόμαστε. .. ΙΜ02/11/201621:07 Στις 3:00 πμ της 28/10/1940 ο Ιταλός πρέσβης παρέδιδε το τελεσίγραφο της Ιταλίας προς την Ελλάδα στην οικία του Ιωάννη Μεταξά στην Κηφισιά για να πάρει άμεσα την αρνητική απάντηση που γνωρίζει όλος ο πλανήτης. 76 χρόνια μετά, ακριβώς την ίδια ημέρα και ώρα και σε κοντινό μέρος, πολλά ανήλικα παιδιά γίνονταν ντίρλα σε ένα κωλόμπαρο που δεν κόβει αποδείξεις, που επιτρέπει την είσοδο σε ανήλικους και που σερβίρει ποτά-μπόμπες, κατά πάσα πιθανότητα λαθραίας εισαγωγής ή παραγωγής. Το μέλλον προδιαγράφεται με μαθηματική ακρίβεια. Καληνύχτα Ελλάδα, θα σε θυμόμαστε για πάντα. 1
pournaras Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2016 Τα κάναμε/τα κάνουμε κ.τ.λ., το όλο θέμα ήταν ότι 15χρόνα σε club γίνανε λιώμα και απλά εμείς είμαστε χαλαροί, ε και τι έγινε συμβαίνουν αυτά, παιδιά είναι κ.τ.λ. αντι ξέρω γω να είχε κλείσει το μέρος δια παντώς από την αστυνομία και ο ιδιοκτήτης να είχε πάει επιτόπου αυτόφωρο όπως φαντάζομαι θα γίνονταν σε καμιά βόρειο/κέντρο ευρωπαϊκή χώρα και όχι στην μπανανία της Ευρώπης, πιστεύοντας* οτι είναι παράνομη η κατανάλωση/πώληση αλκοόλ σε ανήλικους.. Ποτε να κλεισουν δια παντος, τοτε που καναμε εμεις αυτα πριν 20-30 χρονια ή σημερα που μεγαλωσαμε, τα ακουμε και μας φαινονται κακα; * και κοιτώντας στην wikipedia για αυτό, βλέπω κάτι του στυλ, δεν υπάρχει όριο ηλικίας για να πιεις στην Ελλάδα, αλλά υπάρχει όριο ηλικίας για να αγοράσεις (18). Κάπως, ...because fuck logic, στέλνω τον αδερφό μου που είναι 19 και μου φέρνει μια κάβα σπίτι. Και ελπίζοντας οτι έστω οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι να είναι λίγο πιο λογικοί κοιτάω και βλέπω, ότι σε αρκετές χώρες δεν υπάρχει όριο ηλικίας για κατανάλωση αλλά όριο για αγορά μόνο (στην Γερμανία μπορείς να αγοράσεις όσα μπυρόνια θες από 16 χρονών, αλλά όχι ουίσκι , μπορείς να πιεις όσες μπύρες θες από τα 14 αρκεί να σε επιβλέπει ενήλικος... ) defeated... Νομος για καταναλωση αλκοολ απο ανηλικους σε καταστηματα μια χαρα υπαρχει, για καταναλωση αλκοολ σε ιδιωτικο χωρο, δε νομιζω να μπορεσει καποιος νομος να το αποτρεψει. Θα εχεις ενα μπατσο ανα σπιτι να ελεγχει αν πινει ο καθε πιτσιρικος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα